Billkap95 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Πριν απο 15 μέρες αγόρασα ενα λάπτοπ απο το Πλαίσιο https://www.plaisio.gr/gaming-zone/gaming-pcs/gaming-laptops/hp-pavilion-gaming-15-ec2003nv-laptop-ryzen-7-5800h-16-gb-512-gb-rtx-3050-4-gb-_3785084?gclid=CjwKCAjwlcaRBhBYEiwAK341jSZwXlgFvnS6FpwaQeNgncLIv9QQdlTl44aZzxQ7FGtnMr6cn8HC9BoCEO8QAvD_BwE και μια μέρα μετά από την αγορά το λάπτοπ άρχισε να φορτιζει πολύ αργα (1% κάθε 5 με 10 λεπτά). Το πήγα αμέσως στο πλάισιο και την επόμενη μέρα μου το έδωσαν πίσω και λειτουργούσε κανονικά. Μια εβδομάδα μετά το ξαναέκανε και μετά από τηλέφωνο στην hp και έλεγχο στο πλαίσιο, βρήκαν βλάβη στη μπαταρία και μου το αντικατέστησαν σήμερα με καινούργιο. Το θέμα είναι ότι και το καινούργιο μου παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα. Να σημειωθεί ότι όλες οι άλλες συσκευές (μαζί και άλλο 1 λαπτοπ που δοκιμάστηκε λειτουργούν και φορτίζουν ταχύτατα στην ίδια πρίζα). Επικοινώνησα ξανά με την HP , κάναμε τους ελέγχους που δεν έδειξαν κάποιο πρόβλημα και μου είπαν να το πάω πάλι πίσω στο πλαίσιο. Πριν το πάω πάλι πίσω θα ήθελα να ρωτήσω αν είχε κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sil_unique Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 μήπως έχεις παρόμοιο φορτιστή από άλλο φορητό με λιγότερα watt και τα έχεις μπερδέψει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billkap95 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 16 λεπτά πριν, sil_unique είπε μήπως έχεις παρόμοιο φορτιστή από άλλο φορητό με λιγότερα watt και τα έχεις μπερδέψει; Οχι φίλε μου. Το αλλο λαπτοπ ειναι Acer 11ετιας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris_ Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 τα προβλήματα μπαταρίας πολύ δύσκολα διαπιστώνονται θες ειδικά μχν, ξεκινάς να βαλεις την μπαταρία σε όμοιο μχν και να δεις συμπεριφορά μετα κοιτάς το κύκλωμα της φόρτισης του laptop, ποιο απλα κοίταξε να αλλάξεις με αντικατάσταση το laptop γιατί είναι μανικη εφόσον επαναλαμβάνεται το πρόβλημα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα