Evangelos_GR Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Συγνώμη για την αργή απάντηση αλλά σήμερα έχω και το laptop στα χέρια μου. Κοιτάξτε, έχω κάνει τεστ στην userbenchmark. Ορίστε το link μας και πλέον έχω το laptop στα χέρια μου, όπου μπορείτε να δείτε και ακριβώς αναλυτικότατα το hardware του laptop. https://www.userbenchmark.com/UserRun/51469748 Προβλήματα που μου εμφάνισε; 1)Το high background cpu, όμως το μόνο που μπορώ να δω είναι ότι συμβαίνει από διακοπές του συστήματος(80-85% χρήση cpu) το οποίο κρατάει για 1-2 δεύτερα και επανέρχεται μετά, έχω κάνει τόσα τεστ και δεν έχω βρει κάτι άλλο. 2)Επίσης με την RAM , δεν υπάρχει η επιλογή στο να ενεργοποιήσω το XMP, δλδ να μπουστάρω την RAM όσον αφορά τα MHz. 3)Έχω αρχίσει να καθαρίζω και τον δίσκο να αδειάσει. Δεν μπορώ να βρω κάτι άλλο.| Εγώ άνοιξα και ένα θέμα να ρωτήσω για νέο υπολογιστή, απλά θα ήταν δύσκολο σε αυτή την περίοδο, για αυτό προσπαθώ να φτιάξω αυτό το laptop. Αν όμως όντως η μόνη επιλογή θα είναι στην αγορά ενός καινούργιου, τότε δεν έχω επιλογή. Όσον αφορά τα Windows 11, να τα δοκιμάσω; Μόνο ο A12 δεν υποστηρίζεται λέει. Αν το παρακάμψω δεν θα έχω θέματα; Διάβασα ότι όντως τα 11ρια έχουν λιγότερα background κλπ. Και συγνώμη αν πρήζω με ερωτήσεις!!! Προσπαθώ μήπως γλυτώσω την αγορά του καινούριου αν καταλάβατε!!! Παρακαλώ όποιος μπορεί ας μου απαντήσει σε αυτό και υπόσχομαι να μην σας πρήξω περισσότερο, άλλωστε με έχετε καλύψει κατά 99%, μόνο αυτές τις ερωτήσεις να μάθω και τέλος... Ευχαριστώ!!!!
Kthulhou Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 win11 δες εδώ https://www.pcsteps.gr/368948-εγκατάσταση-αναβάθμιση-windows-11-μη-συμβατο-pc/ εννοείται πρώτα δοκιμάζεις τα πάντα μπας κ γλυτώσεις € κ μετά ΑΝ δε μπορείς να κάνεις κανονικά τη δουλειά σου, αρχίζεις κ κοιτάς για νέο ΔΕΝ πρήζεις κανέναν, εφόσον είσαι ευγενικός κ δεν πιέζεις κάποιον χρήστη Μπαίνουμε στο φόρουμ κ μαθαίνουμε κ μεις 5 πράγματα κ λέμε κ καμια *μπιπ* να περνάει η ώρα 1
Nik1239 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 15 ώρες πριν, Evangelos_GR είπε Συγνώμη για την αργή απάντηση αλλά σήμερα έχω και το laptop στα χέρια μου. Κοιτάξτε, έχω κάνει τεστ στην userbenchmark. Ορίστε το link μας και πλέον έχω το laptop στα χέρια μου, όπου μπορείτε να δείτε και ακριβώς αναλυτικότατα το hardware του laptop. https://www.userbenchmark.com/UserRun/51469748 Προβλήματα που μου εμφάνισε; 1)Το high background cpu, όμως το μόνο που μπορώ να δω είναι ότι συμβαίνει από διακοπές του συστήματος(80-85% χρήση cpu) το οποίο κρατάει για 1-2 δεύτερα και επανέρχεται μετά, έχω κάνει τόσα τεστ και δεν έχω βρει κάτι άλλο. 2)Επίσης με την RAM , δεν υπάρχει η επιλογή στο να ενεργοποιήσω το XMP, δλδ να μπουστάρω την RAM όσον αφορά τα MHz. 3)Έχω αρχίσει να καθαρίζω και τον δίσκο να αδειάσει. Δεν μπορώ να βρω κάτι άλλο.| Εγώ άνοιξα και ένα θέμα να ρωτήσω για νέο υπολογιστή, απλά θα ήταν δύσκολο σε αυτή την περίοδο, για αυτό προσπαθώ να φτιάξω αυτό το laptop. Αν όμως όντως η μόνη επιλογή θα είναι στην αγορά ενός καινούργιου, τότε δεν έχω επιλογή. Όσον αφορά τα Windows 11, να τα δοκιμάσω; Μόνο ο A12 δεν υποστηρίζεται λέει. Αν το παρακάμψω δεν θα έχω θέματα; Διάβασα ότι όντως τα 11ρια έχουν λιγότερα background κλπ. Και συγνώμη αν πρήζω με ερωτήσεις!!! Προσπαθώ μήπως γλυτώσω την αγορά του καινούριου αν καταλάβατε!!! Παρακαλώ όποιος μπορεί ας μου απαντήσει σε αυτό και υπόσχομαι να μην σας πρήξω περισσότερο, άλλωστε με έχετε καλύψει κατά 99%, μόνο αυτές τις ερωτήσεις να μάθω και τέλος... Ευχαριστώ!!!! Δοκίμασε με windows 11 πιστεύω θα δεις διαφορά εκτός αν προσπαθείς να του περάσεις κάτι βαρύ πχ autocad που λογικό είναι να ζοριζεται αν και πιστεύω θα τρέξει Στο bios να σκαλησεις ρυθμίσεις έχεις μπει; Μήπως κάτι κόβει την δύναμη του επεξεργαστή ; Πχ low power mode για εξοικονόμηση ενέργειας. Επίσης δες και στις ρυθμίσεις των windows για κάτι τέτοιο σχετικά με την μπαταρία και τις επιδόσεις 1
JDROGAS Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Οπως λενε και τα παιδια κανε μια "φρεσκια" εγκατασταση windows 11.Η τελευταια σου επιλογη μηπως και γλυτωσεις το καινουργιο. Μετα εαν δεν σε ενδιαφερει ποσο θα κρατα η μπαταρια του μπορεις να πας απο τον πινακα ελεγχου στις "επιλογες ενεργειας" και να επιλεξεις "υψηλες επιδοσεις" αυτο θα βελτιωσει την κατασταση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα