Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από αντικατάσταση κονσόλας λόγω crashing screens από  Cometron,στην νέα κονσόλα δεν υπάρχει ούτε μπορώ να κατεβάσω απο το store το Astro's. Το εμφανίζει στο εικονίδιο ως εγκατεστημένο με το βελακι προς τα κάτω όμως, σαν να εννοεί να το κατεβάσω,το οποίο δεν γίνεται.Στους χώρους αποθήκευσης δεν υπάρχει το αρχείο.Στην παλιά κονσόλα πριν την παραδώσω είχα κάνει log-out και διαγραφή τα πάντα από τον hd.Είναι ακόμα δηλωμένη ως main device αλλά δεν μπορώ να την διαγράψω απο το λογαριασμό μου PSN (1 φορά ανα 6 μήνες μπορείς..δηλ.για μένα Ιούνιο..).Εχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορώ να κάνω μπας και παίξω το game ? (Βασικά η κόρη μου έχει μείνει με την χαρά αφού μετά 2-3 εβδομάδες έφαγε το κόλλημα η κονσόλα)

Δημοσ.

Απο πότε άλλαξε και δεν μπορεις να διαγράφεις συσκευες; Μιλάς με την Sony στο τηλεφωνο και και λογικά θα στο διαγραψουν αυτοι. Το astros εψαξες να το βρεις μέσα στο store; Εκει θα στο έχει να το κάνεις download

Δημοσ.

Ναι,μια φορα καθε 6 μηνες.Στο store το εχει βέβαια αλλά μου λέει οτι είναι ήδη εγκατεστημένο..μάλλον θα πάρω sony μήπως μπορούν να κανουν κάτι ή ίσως αποσυνδεθεί από την παλιά κονσόλα όταν την διαγράψω τον Ιούνιο.Σ'ευχαριστω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...