cumulus Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, Geor0 είπε Έχει κάνει,σας έστειλα μηνυμα. Σε τι βαθμίδα είναι ;Γιατί η σύζυγος επειδή είχε κακοήθεια της βρήκαν σχεδόν αμέσως .Μου κάνει εντύπωση ,αν έχει κακοήθεια ,να σου λένε σε ένα χρόνο.
1comment Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Όσο οι ιδιωτικές σε εξαιρουν από συγγενείς παθήσεις, κληρονομικα νοσηματα και ότι προυπαρχει ηδη, συν διάφορες απαλλαγές έτσι κι αλλιώς όπως σε θέματα μέσης, οδοντιατρικά κτλ, παραμένουν απλά ένα ημίμετρο και σε βάθος χρόνου σε γδέρνουν οικονομικά μέχρι να αναγκαστείς να διακόψεις το ασφαλιστρο κάποια στιγμή και να μείνεις εντελως ξεκρέμαστος. Κάποιο λάθος κάνεις. Μάλλον δεν έχεις ιδιωτική ασφάλεια και δεν ξέρεις. Εμένα με κάλυψαν απολύτως για κάτι προϋπάρχον ακριβώς επειδή το γνωστοποίησα κατά τη σύναψη του συμβολαίου. Δεν καλύπτουν αυτά μόνο αν τους τα αποκρύψεις. Εκτός αν έχει να κάνει με την εκάστοτε ασφαλιστική. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2022 από 1comment 1 1
Qwerty_2 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Εγώ μετά από απλή νοσηλεία σε δημόσιο πήγα έκανα ασφάλεια υγείας 1
vagos789 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Στις 19/3/2022 στις 10:25 ΠΜ, 1comment είπε Εκτός αν έχει να κάνει με την εκάστοτε ασφαλιστική. Σιγουρα καθε ασφαλιστικη τα διαχειριζεται διαφορετικα αυτα Η δικη μου εξαιρει διαφορα πραγματα για πχ 2 χρονια και μετα σε καλυπτει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα