Gatoskylo8 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Λίγο άσχετο με τη συζήτηση, αλλά όποιος ζητάει φακελάκι είναι για φτύσιμο. Απευθείας καταγγελία και σημαδεμένα χαρτονομίσματα. 7 2
CONAN_ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Geor0 είπε Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, χρόνος αναμονής γύρω στον 1 χρόνο οπότε ιδιώτης αναγκαστικά. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2022 από CONAN_
Geor0 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, 1comment είπε Να που καμιά φορά χρειάζεται η ιδιωτική ασφάλεια για τέτοιες περιπτώσεις. Αν είχε, τώρα δεν θα αντιμετώπιζε το δίλημμα να "δώσει νεφρό" σε ιδιωτικό ή να περιμένει μήνες σε δημόσιο. Με ιδιωτική ασφαλεια όπου θα έψαχναν το παραμικρό στο ιστορικό για να ΜΗΝ πληρώσουν. Το δημόσιο το κατάντησαν ετσι, καρκινοπαθεις να περιμένουν 1 χρόνο λόγω υποτίθεται κοβιντ και ξαφνικά εμφανίζονται τα απογευματινα χειρουργεία. 1
CONAN_ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, Geor0 είπε Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, χρόνος αναμονής γύρω στον 1 χρόνο οπότε ιδιώτης αναγκαστικά. Μπορείς να δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες για το είδος της επέμβασης που χρειάζεται καθώς και για ποιο νοσοκομείο σου είπαν τόση αναμονή ;
Geor0 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Πάντως για μα είμαι δίκαιη ουδέποτε τέθηκε θέμα για φακελάκι,ίσα ίσα μας είπαν η λίστα είναι πολύ μεγάλη και μάλιστα πολύ πιο βαριά νοσήματα οπότε και μας πρότειναν ιδιώτη. 59 λεπτά πριν, vagos789 είπε Σπανιως ειναι νεφρο για τα τα ιδιωτικα στην Ελλαδα,δεν ειμαστε Αμερικη Με 3000 συχνα κανεις μια κομπλε εγχειρηση και νοσηλεια Εξαρτάται από το χειρουργείο. 4 λεπτά πριν, CONAN_ είπε Μπορείς να δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες για το είδος της επέμβασης που χρειάζεται καθώς και για ποιο νοσοκομείο σου είπαν τόση αναμονή ; Θα σου πω πως εξέταση εγινε στο θεαγενειο για αποκλεισμό κακοήθειας και ο χρόνος αναμονής μίνιμουμ 9 μήνες.
CONAN_ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 25 λεπτά πριν, Geor0 είπε Πάντως για μα είμαι δίκαιη ουδέποτε τέθηκε θέμα για φακελάκι,ίσα ίσα μας είπαν η λίστα είναι πολύ μεγάλη και μάλιστα πολύ πιο βαριά νοσήματα οπότε και μας πρότειναν ιδιώτη. Εξαρτάται από το χειρουργείο. Θα σου πω πως εξέταση εγινε στο θεαγενειο για αποκλεισμό κακοήθειας και ο χρόνος αναμονής μίνιμουμ 9 μήνες. Μηπως η αναμονη οφείλεται στο οτι εισαι Θεσσαλονίκη ; (εκ των πραγμάτων λιγότερα διαθέσιμα νοσοκομεία.) ....
Geor0 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 4 λεπτά πριν, CONAN_ είπε Μηπως η αναμονη οφείλεται στο οτι εισαι Θεσσαλονίκη ; (εκ των πραγμάτων λιγότερα διαθέσιμα νοσοκομεία.) .... Θα ψαχτουμε γενικά βόρειο Ελλάδα, το θέμα είναι η απαγόρευση που μπήκε λόγω πανδημιας.
CONAN_ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 24 λεπτά πριν, Geor0 είπε Θα ψαχτουμε γενικά βόρειο Ελλάδα, το θέμα είναι η απαγόρευση που μπήκε λόγω πανδημιας. Τσέκαρε και για Αθήνα , ειδικά αν εχεις δυνατότητα μετακίνησης. Παντως απο προσωπική εμπειρία τα δημόσια νοσοκομεία καθώς και το προσωπικό έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ σε σχέση με το παρελθόν. Εννοείται οτι για φακελλάκι ούτε λόγος.... 1 2
margaritagr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Geor0 είπε Με ιδιωτική ασφαλεια όπου θα έψαχναν το παραμικρό στο ιστορικό για να ΜΗΝ πληρώσουν. Το δημόσιο το κατάντησαν ετσι, καρκινοπαθεις να περιμένουν 1 χρόνο λόγω υποτίθεται κοβιντ και ξαφνικά εμφανίζονται τα απογευματινα χειρουργεία. Μακάρι το δημόσιο να ηταν σε τέτοια κατάσταση που να μη χρειάζονταν οι ασφάλειες. Όταν τα χεις δηλώσει ολα κατα τη δημιουργία του συμβολαίου σου δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Τωρα αν πχ κάποτε έκανες μαγνητική και έβγαλε θεμα στη μέση, και μετά πηγές νοσοκομείο για τη μέση σου και σου ζήτησαν το αποτέλεσμα της παλιάς εξέτασης που έδειχνε χ θεμα και σου έβαλαν εξαίρεση, ειναι δικό σου λάθος. εν τω μεταξύ χειρουργήθηκε ο διευθυντής μου για χιαστό στο Υγεία τη περασμένη βδομάδα, στο ΚΑΤ τους έδιναν 3 μήνες αναμονη 5 ώρες πριν, Geor0 είπε Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, χρόνος αναμονής γύρω στον 1 χρόνο οπότε ιδιώτης αναγκαστικά. Τι χειρουργειο ειναι? Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2022 από margaritagr
Geor0 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, margaritagr είπε Μακάρι το δημόσιο να ηταν σε τέτοια κατάσταση που να μη χρειάζονταν οι ασφάλειες. Όταν τα χεις δηλώσει ολα κατα τη δημιουργία του συμβολαίου σου δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Τωρα αν πχ κάποτε έκανες μαγνητική και έβγαλε θεμα στη μέση, και μετά πηγές νοσοκομείο για τη μέση σου και σου ζήτησαν το αποτέλεσμα της παλιάς εξέτασης που έδειχνε χ θεμα και σου έβαλαν εξαίρεση, ειναι δικό σου λάθος. εν τω μεταξύ χειρουργήθηκε ο διευθυντής μου για χιαστό στο Υγεία τη περασμένη βδομάδα, στο ΚΑΤ τους έδιναν 3 μήνες αναμονη Θυρεοειδους.
margaritagr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 20 λεπτά πριν, Geor0 είπε Θυρεοειδους. 1 χρόνο για να βγάλεις τον θυρεοειδη σου... απίστευτο.....
Basilhs23___ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, 1comment είπε Να που καμιά φορά χρειάζεται η ιδιωτική ασφάλεια για τέτοιες περιπτώσεις. Αν είχε, τώρα δεν θα αντιμετώπιζε το δίλημμα να "δώσει νεφρό" σε ιδιωτικό ή να περιμένει μήνες σε δημόσιο. Όσο οι ιδιωτικές σε εξαιρουν από συγγενείς παθήσεις, κληρονομικα νοσηματα και ότι προυπαρχει ηδη, συν διάφορες απαλλαγές έτσι κι αλλιώς όπως σε θέματα μέσης, οδοντιατρικά κτλ, παραμένουν απλά ένα ημίμετρο και σε βάθος χρόνου σε γδέρνουν οικονομικά μέχρι να αναγκαστείς να διακόψεις το ασφαλιστρο κάποια στιγμή και να μείνεις εντελως ξεκρέμαστος. Τα δημόσια νοσοκομεία από την άλλη έχουν τα χάλια τους με τεράστια θέματα οργάνωσης και υποδομών, κίνδυνο για ενδονοσοκομειακες λοιμώξεις, μεγάλο μικροβιακο φορτίο, ένα μπάχαλο που απορώ πως υπάρχει κόσμος που τρέχει στα δημόσια για επεμβάσεις, αλλά δεν έχει άλλη επιλογή όταν έχει πρόβλημα και πρέπει να θεραπευτει. Το συμπέρασμα τελικά είναι ότι στην Ελλάδα ειμαστε πάνω κάτω ξεκρέμαστοι, κάνουμε τον σταυρό μας να μην μας τύχει τίποτε και αν μας τύχει να πέσουμε σε καλό γιατρό και σε καλές συνθήκες νοσηλείας. Μην τυχόν και μεινει κάνεις άνεργος και ανασφαλιστος γιατί βρίσκεται στο έλεος του θεού. Μόνη λύση που μπορεί να μετριασει τα προβλήματα είναι η ετήσια εξέταση checkup με όσο το δυνατόν περισσότερους δείκτες για την πρόληψη και την προετοιμασία από πριν σε ότι είναι να εμφανιστεί. Σε εμένα η ασφαλιστική μου δεν περιελαμβανε τους δείκτες της Β12 και ορμονών του θηροριδη στις ετήσιες γενικές εξετάσεις αίματος για να μην ξοδεύουν χρήματα για αντιδραστήρια, χρειάστηκε να φτάσω στο αμήν και να τρέξω στους παθολογους με βαριά συμπτώματα για να μου γράψουν δικό τους παραπεμπτικο με τους δείκτες και να βρούμε τα προβλήματα. Τα τριπλεξ καρδιάς μου τα έχουν μπλοκαρει εντελώς λόγω συγγενών παθήσεων, τσιγγουνευονται να πληρώσουν ένα επιπλέον 40αρι ευρώ κόστος και εγώ τους δίνω 2k, μην πω πόσα δίνουμε για την μάνα μου που κοντεύει 60. 2 ώρες πριν, margaritagr είπε Μακάρι το δημόσιο να ηταν σε τέτοια κατάσταση που να μη χρειάζονταν οι ασφάλειες. Όταν τα χεις δηλώσει ολα κατα τη δημιουργία του συμβολαίου σου δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Τωρα αν πχ κάποτε έκανες μαγνητική και έβγαλε θεμα στη μέση, και μετά πηγές νοσοκομείο για τη μέση σου και σου ζήτησαν το αποτέλεσμα της παλιάς εξέτασης που έδειχνε χ θεμα και σου έβαλαν εξαίρεση, ειναι δικό σου λάθος. εν τω μεταξύ χειρουργήθηκε ο διευθυντής μου για χιαστό στο Υγεία τη περασμένη βδομάδα, στο ΚΑΤ τους έδιναν 3 μήνες αναμονη Τι χειρουργειο ειναι? Δεν ειναι έτσι, υπάρχουν προβλήματα που μπορεί να μην τα ξέρεις και όποτε εμφανιστούν μετά το σημειώνουν και δεν σε καλύπτουν αν ανήκει στην λίστα συγγενών παθήσεων, μου είπε ο ασφαλιστής ότι αυτά ακόμα και στα 70 σου να βγουν δεν στα καλύπτουν διότι θεωρείται πως τα έχεις από τότε που γεννήθηκες ασχέτως του πότε θα εμφανιστούν. Αυτό είναι πολύ άδικο. Όσο για αυτά που θα τους πεις, δεν στα καλύπτουν μετά οπότε μια χαρά φοβάσαι μην πάνε χαμένα τα λεφτά που τους σκας κάθε έτος και αυξάνονται με την ηλικία σε βαθμό που δεν θα μπορείς να πληρώσεις κάποια στιγμή αν δεν έχεις σημαντικά εισοδηματα. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2022 από Basilhs23___
cumulus Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 37 λεπτά πριν, Geor0 είπε Θυρεοειδους. Στη συζυγο μου εκλεισαν χειρουργειο μεσα σε 2 μηνες ,ασχετα αν τελικα εμεις πηγαμε σε ιδιωτικο. Εχει κανει παρακεντηση; 1
vs_skg Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Νομίζω καλό ειναι να κάνουμε κρατη στον σχηματισμό εντυπώσεων όταν ξέρουμε τόσο αποσπασματικα πραγματα σχετικα με το χειρουργείο. Επίσης καλως η κακως ειναι και ποσο γατονι εισαι σε καποια πράγματα στο ελληνικο νοσοκομειο, πχ να καταφερεις να πας χωρις ραντεβου και να περάσεις για εξεταση (κλεινουν ραντεβού καθε μισαωρο λογω κοβιντ και προφανως μπορουν να δουν περισσότερους στο ιδιο διαστημα) ενω τυπικο ραντεβου μπορεί να εχει σε ενα μηνα.
Geor0 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 13 ώρες πριν, cumulus είπε Στη συζυγο μου εκλεισαν χειρουργειο μεσα σε 2 μηνες ,ασχετα αν τελικα εμεις πηγαμε σε ιδιωτικο. Εχει κανει παρακεντηση; Έχει κάνει,σας έστειλα μηνυμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα