Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας. 

Ψαχνω καποιον με γνωσεις σχετικα με το .xml αρχειο . 

Σε πλατφορμα WordPress ειναι το eshop μας . 

Θελω να τραβαει αυτοματα απο τον προμηθευτη μου 1500 προιοντα , με τις δικες μου παραμετρους δηδ προιοντα εως 400 ευρω . Συγκεκριμενες κατηγοριες προϊόντων να μπαινουν αυτοματα στο site μου . Μετα να τραβαει σε live  αυτοματα  το scroutz marketplace  (τιμες διαθεσιμοτητα και τα λοιπα ) .

Δημοσ.

Καλημέρα σας.

Μπορώ να σας βοηθήσω εγώ, έχουμε ξανακάνει παρόμοια tasks όπως και πιο σύνθετους κανόνες.

Αν θέλετε, στείλτε μου και pm

Δημήτρης

Δημοσ.
3 ώρες πριν, dichagr είπε

Καλημέρα σας.

Μπορώ να σας βοηθήσω εγώ, έχουμε ξανακάνει παρόμοια tasks όπως και πιο σύνθετους κανόνες.

Αν θέλετε, στείλτε μου και pm

Δημήτρης

Σας εστειλα προσωπικό  μηνυμα ευχαριστω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, googlino1989 είπε

Καλησπερα σας. 

Ψαχνω καποιον με γνωσεις σχετικα με το .xml αρχειο . 

Σε πλατφορμα WordPress ειναι το eshop μας . 

Θελω να τραβαει αυτοματα απο τον προμηθευτη μου 1500 προιοντα , με τις δικες μου παραμετρους δηδ προιοντα εως 400 ευρω . Συγκεκριμενες κατηγοριες προϊόντων να μπαινουν αυτοματα στο site μου . Μετα να τραβαει σε live  αυτοματα  το scroutz marketplace  (τιμες διαθεσιμοτητα και τα λοιπα ) .

Θέλετε να κάνετε 2 διαφορετικά πράγματα:
1. Να ανεβάζετε αυτόματα τα προϊόντα που θέλετε από το προμηθευτή σας.
2. Να φτιάξετε αρχείο XML των ανεβασμάτων προϊόντων στο site για το Skroutz. 

Προσοχή στον συνεργάτη που θα βρείτε, αυτοί που μπορούν να κάνουν αυτό που ζητάτε είναι πάρα πολλοί οπότε μην συμβιβαστείτε αν δεν είστε ικανοποιημένοι με κάποιον. Αυτό που ζητάτε είναι κάτι πολύ απλό, μπορείτε να πάρετε και προσφορές από σελίδες που κατασκευάζουν site ή ιδιώτες. 

Επεξ/σία από Billator
Δημοσ.

Σχετικά εύκολο φαίνεται εκ πρώτης όψεως. Βέβαια, δεν ξέρουμε τι API έχει ο προμηθευτής. Γιατί αν του στέλνει πχ έναν κατάλογο σε pdf με τα προϊόντα, τότε εκεί αρχίζει και δυσκολεύει...

Δεν θέλει όλα τα προϊόντα από τον προμηθευτή. Θέλει αυτά που είναι έως 400€. Αν ο προμηθευτής του παρέχει τα προϊόντα σε xml η json τότε είναι πολύ απλό να μπει ένα rule. Αλλά όπως αναφέρω παραπάνω, από τη στιγμή που δεν ξέρουμε τι στέλνει ο προμηθευτής, δεν μπορούμε να εκφέρουμε γνώμη (εγώ τουλάχιστον) .

Έχω κάνει κάτι παρόμοιο σε big commerce, όπου εκεί ήταν πολύ πιο δύσκολο, γιατί το xml που παρήγαγε το big commerce, δεν ήταν συμβατό με του skroutz. Οπότε ήθελε αλλαγές σε πολλά πεδία. Αφού έκανα τις αλλαγές, ανέβαζα το αρχείο σε ένα webDAV και το τσιμπούσε κατευθείαν από εκεί ο skroutz με ένα url.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Billator είπε

Θέλετε να κάνετε 2 διαφορετικά πράγματα:
1. Να ανεβάζετε αυτόματα τα προϊόντα που θέλετε από το προμηθευτή σας.
2. Να φτιάξετε αρχείο XML των ανεβασμάτων προϊόντων στο site για το Skroutz. 

Προσοχή στον συνεργάτη που θα βρείτε, αυτοί που μπορούν να κάνουν αυτό που ζητάτε είναι πάρα πολλοί οπότε μην συμβιβαστείτε αν δεν είστε ικανοποιημένοι με κάποιον. Αυτό που ζητάτε είναι κάτι πολύ απλό, μπορείτε να πάρετε και προσφορές από σελίδες που κατασκευάζουν site ή ιδιώτες. 

Ευχαριστω παρα πολυ !

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 17/3/2022 στις 1:42 ΜΜ, filip123go είπε

Σχετικά εύκολο φαίνεται εκ πρώτης όψεως. Βέβαια, δεν ξέρουμε τι API έχει ο προμηθευτής. Γιατί αν του στέλνει πχ έναν κατάλογο σε pdf με τα προϊόντα, τότε εκεί αρχίζει και δυσκολεύει...

Δεν θέλει όλα τα προϊόντα από τον προμηθευτή. Θέλει αυτά που είναι έως 400€. Αν ο προμηθευτής του παρέχει τα προϊόντα σε xml η json τότε είναι πολύ απλό να μπει ένα rule. Αλλά όπως αναφέρω παραπάνω, από τη στιγμή που δεν ξέρουμε τι στέλνει ο προμηθευτής, δεν μπορούμε να εκφέρουμε γνώμη (εγώ τουλάχιστον) .

Έχω κάνει κάτι παρόμοιο σε big commerce, όπου εκεί ήταν πολύ πιο δύσκολο, γιατί το xml που παρήγαγε το big commerce, δεν ήταν συμβατό με του skroutz. Οπότε ήθελε αλλαγές σε πολλά πεδία. Αφού έκανα τις αλλαγές, ανέβαζα το αρχείο σε ένα webDAV και το τσιμπούσε κατευθείαν από εκεί ο skroutz με ένα url.

Δηλαδη Φίλε τι ακριβως έκανες ?

Εγω εχω φτιάξει ενα xml  αλλα οταν παω να καταχωρήσω το url  στο σκρουτζ βγαζει και καλα οτι το skroutz bot τους δεν εχει προσβαση και οτι λειπουν μερικά tags  στο xml..

Δημοσ.
Στις 24/5/2022 στις 12:01 ΜΜ, fabiospy είπε

Δηλαδη Φίλε τι ακριβως έκανες ?

Εγω εχω φτιάξει ενα xml  αλλα οταν παω να καταχωρήσω το url  στο σκρουτζ βγαζει και καλα οτι το skroutz bot τους δεν εχει προσβαση και οτι λειπουν μερικά tags  στο xml..

https://validator.skroutz.gr/
Κάνε Save το XML σου ανέβασε το εδώ και βάλε ένα screenshot να σου πούμε πιο είναι το λάθος από το report. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...