drfp Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ! ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ APP ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ OFFLINE ΣΤΟ Α22 5G ???
chios Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Αν δεν έχει δεκτή ραδιοφώνου το κινητό δεν μπορεί να κάνεις κάτι. 1
Perastikos111 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Πριν λίγες μέρες πήρα για δεύτερο τηλέφωνο, ως εφεδρικό, ένα μεταχειρισμένο Samsung galaxy A22. Ραδιόφωνο δεν έχει εκ κατασκευής ή το αφαίρεσε κάποιος προηγούμενος κάτοχος;. Αν και με απεριόριστα δεδομένα όταν δεν έχω wifi, ήδη έχω κατεβάσει σχετική εφαρμογή, απλώς μου έκανε εντύπωση γιατί συνήθως τα κινητά έχουν ενσωματωμένο ραδιόφωνο.
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 4 λεπτά πριν, Perastikos111 είπε Πριν λίγες μέρες πήρα για δεύτερο τηλέφωνο, ως εφεδρικό, ένα μεταχειρισμένο Samsung galaxy A22. Ραδιόφωνο δεν έχει εκ κατασκευής ή το αφαίρεσε κάποιος προηγούμενος κάτοχος;. Αν και με απεριόριστα δεδομένα όταν δεν έχω wifi, ήδη έχω κατεβάσει σχετική εφαρμογή, απλώς μου έκανε εντύπωση γιατί συνήθως τα κινητά έχουν ενσωματωμένο ραδιόφωνο. Πλέον δεν ειναι συνηθισμένο να έχουν δεκτη ραδιοφώνου.
koutsis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 19 ώρες πριν, Perastikos111 είπε Πριν λίγες μέρες πήρα για δεύτερο τηλέφωνο, ως εφεδρικό, ένα μεταχειρισμένο Samsung galaxy A22. Ραδιόφωνο δεν έχει εκ κατασκευής ή το αφαίρεσε κάποιος προηγούμενος κάτοχος;. Αν και με απεριόριστα δεδομένα όταν δεν έχω wifi, ήδη έχω κατεβάσει σχετική εφαρμογή, απλώς μου έκανε εντύπωση γιατί συνήθως τα κινητά έχουν ενσωματωμένο ραδιόφωνο. Ελάχιστα κινητα εχουν σημερα δέκτη. Μέσω internet ακούς πλεον ραδιόφωνο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα