Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με εκπτωση 30% (200€) από την τιμή της τους τελευταίους 6 μήνες θα την βρείτε με δωρεάν μεταφορικά (Για Αττική) ή 40€ μεταφορική, σε MSystems και EGate με 1-3 ημέρες παράδοσης.

Εδώ Από MSystems: https://www.msystems.gr/gaming-chairs/asus-rog-chariot-rgb-gaming-chair-90gc00e0-msg010
Εδώ από EGate: https://www.e-gate.gr/1116372/asus-rog-chariot-rgb-gaming-chair-90gc00e0-msg010

Και εδώ η σύγκριση τιμών 6μήνου: https://www.skroutz.gr/s/26279474/Asus-ROG-Chariot-Καρέκλα-Gaming-Δερματίνης-με-RGB-Φωτισμό-Μαύρη.html?from=price_drops

Επεξ/σία από Exorgistis
πρόσθεση πληροφοριών
  • Like 2
Δημοσ.

Δωρεάν μεταφορικά ισχύουν μόνο για την Αττική. Χρεώνουν 40€+ για μεταφορική εταιρία λες και θα κάνουμε μετακόμιση.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Παλαβά πράγματα, 2 χρόνια εγγύηση σε καρέκλα γραφείου των 600 ευρώ. Δεν θα καταλάβω ποτέ τη μόδα bucket καθισμάτων για χρήση γραφείου. 

άκυρο, έχει λαμπάκια. 

άκυρο το άκυρο, θέλει powerbank που δεν περιέχεται για να δουλέψουν τα λαμπάκια.  

• Like 2
Δημοσ.

δεν πιστευω πως αξιζει τα λεφτα της 
καλυτερα μια Anda Seat AD12XL Kaiser II που ειναι δοκιμασμενη ( χωρις rgb μπλιμπλικια)
και τα 100 ρεστα σε σουβλακια ( αν και εχουν ανεβει και αυτα στο θεο 😭 )

• Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε

δεν πιστευω πως αξιζει τα λεφτα της 
καλυτερα μια Anda Seat AD12XL Kaiser II που ειναι δοκιμασμενη ( χωρις rgb μπλιμπλικια)
και τα 100 ρεστα σε σουβλακια ( αν και εχουν ανεβει και αυτα στο θεο 😭 )

Πήρα την T Pro II, μιλάμε για άλλη αίσθηση καρέκλας.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dantε είπε

Και δε παιρνω ενα recaro να το χωσω πανω σε ενα σκαμνι.

Ημαρτον,400Ε για καρεκλα.

Αμα περνάς στην καρέκλα καμιά 12 ώρες τη μέρα τα 400€ είναι ρέστα πάντως, άσχετα με αυτή του θέματος για την οποία δεν έχω άποψη...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδω και 2 βδομαδες σε τηλεργασια ....

Δεν με χαλαει που ειμαι με τις πυτζαμες ολη μερα αλλα η μεσουλα μου εχει αρχισει να σκουζει  

Ποια προτεινετε εως +/-300  ? 

1,80παρα , 95κιλακια στην αναπτυξη

Επεξ/σία από WaxOnWaxOff
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, GadgetakiasGR είπε

599 αρχική τιμή για καρέκλα με δερματίνη... Με τέτοιο κόστος θα μπορούσαν να έχουν καλύτερο υλικό τουλάχιστον

Ξερεις ποσο κανουν τα λαμπακια; Αμ δε ξερεις!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, WaxOnWaxOff είπε

Εδω και 2 βδομαδες σε τηλεργασια ....

Δεν με χαλαει που ειμαι με τις πυτζαμες ολη μερα αλλα η μεσουλα μου εχει αρχισει να σκουζει  

Ποια προτεινετε εως +/-300  ? 

1,80παρα , 95κιλακια στην αναπτυξη

Anda seat ή SGS4 ή οι ακριβές Victorage από το Πλαίσιο από τύπου bucket, από την SGS40 πάντως με βολεύει περισσότερο η Tailor που πήρα στα 140 ευρώ από το Πλαίσιο, αυτή την αίσθηση έχω καθώς η Sharkoon είναι τεράστια.

Αν επέλεγα ξανά θα κοιτούσα την Iliac ή τη Lumbar καθώς όταν τις δοκίμασα ήταν πολύ άνετες, ειδικά στη μέση. Όταν είναι σε προσφορά φυσικά κάτω από 300 ευρώ και όχι στις σημερινές τιμές τους.

Επεξ/σία από Armoral
Δημοσ.
2 ώρες πριν, GadgetakiasGR είπε

599 αρχική τιμή για καρέκλα με δερματίνη... Με τέτοιο κόστος θα μπορούσαν να έχουν καλύτερο υλικό τουλάχιστον

Νομίζω οτι προτιμουν τη δερματίνη για να μην ιδρώνεις το καλοκαίρι….

• Like 1
Δημοσ.

Αν βαλω ενα καθισμα απο Sierra Cosworth επανω σ'ενα παλιο σκελετο θα εχω και περισσοτερες επιλογες (πανω-κατω και πισω-μπρος) και θα με βγει και πιο φθηνα

512222900_.jpg.f09758b1dcb25e3746c108c5ae3cdb71.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...