me_robas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2004 Έχω ένα δισκάκι DVD το οποίο δεν μπορώ να το περάσω με τίποτα στο σκληρό. Μετά απο πολύ κόπο κατάλαβα πως έχει bad sectors αλλά απο την μάνα του γιατί το δισκάκι είναι καινούριο. Έχει αρχεία μηδενικού μεγέθους αλλά φαίνονται σαν να έχουν χρόνο. Δεν διαβάζει το δισκάκι κανένα ripping προγραμμα (DVD-Decrypter, Smart Ripper κ.α) Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Καμιά βοήθεια κανείς. Το δισκάκι παρεπιπτώντος είναι το Wrestlemania 3. Thanx!!!
me_robas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2004 Κανένα απο τα γνωστά και μη προγράμματα δεν κάνει τίποτα. Έχω και το AnyDVD περασμένο αλλά δουλέυει μόνο με τα 3 πρώτα vob. Στα υπόλοιπα βγάζει τετραγωνάκια. Έχουν κάνει κάποιο μυστήριο κλείδωμα οι π******ες!!!!
me_robas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2004 Λοιπόν, το έψαξα λίγο περισσότερο το θέμα και βρήκα (πρέπει να έχει γίνει σχετικό άρθρο και απο το insomnia) οτί έχουν βγεί κάτι καινούρια κλειδώματα απλώς είχαν παρατηρηθεί μόνο στο εξωτερικό. Αυτά παθαίνει κανείς με τα δισκάκια εισαγογής. Θα το ψάξε περισσότερο το θέμα και αν βγάλω άκρη θα ενημερώσω. Αν εντομεταξύ κάποιος άλλος βρεί κάτι σχετικό ή ακούσει κάτι ας κάνει κάποιο post.
DjChrisT Δημοσ. 18 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2004 Δοκιμασε το decrypter 3.2.2.0 και να το rip-αρεις με τον dvd-εγγραφεα αν διαθετεις και οχι με το dvd-rom.... Μπορει να το κατεφερει....γιατι και εγω οταν κανω μερικα που κολλανε με το dvd-rom το dvd-writer τα περναει κανονικα.... Μια δοκιμη δεν βλαπτει.... Καλη επιτυχια...
sarisn Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Δοκιμασε το decrypter 3.2.2.0 και να το rip-αρεις με τον dvd-εγγραφεα αν διαθετεις και οχι με το dvd-rom....Μπορει να το κατεφερει....γιατι και εγω οταν κανω μερικα που κολλανε με το dvd-rom το dvd-writer τα περναει κανονικα.... Μια δοκιμη δεν βλαπτει.... Καλη επιτυχια... Σωστά και εμένα μου έχει τύχει αυτό σε μερικά DVD.
me_robas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2004 Όταν πάει το decrypter (3.2.2.0) να φορτώσει το DVD βγάζει ένα thread error και δεν το φορτώνει το δισκάκι με τίποτα. Διάβασα κάτι φια το blind write και προσπαθώ να βρώ κάποιο σχετικό profile.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.