Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, daddy_c00l είπε

"Υποτίθεται" ότι η nvidia ψάχνεται για τουλάχιστον 70-80% καλύτερες επιδόσεις με τις lovelace, όσο παράλογο και αν ακούγεται αυτό.

Προφανώς, κάποιος παλίκαρος "διέρρευσε" ότι η επόμενη γενιά rdna της AMD θα είναι τουλάχιστον 50% πάνω από την τρέχουσα 3090, κάποιος άλλος παλίκαρος "διέρρευσε" τρελά TGP για την "4090" ώστε να γίνει τούρμπο, εμείς καθόμαστε εδώ και γράφουμε αμπελοφιλοσοφίες.

Η εγκυρότητα όλων των παραπάνω μπορεί εύκολα να ελεγχθεί από το tweet στην κορυφή αυτής της είδησης -> "Κάποιος μου είπε ότι" …

Δε νομίζω ότι αξίζουν άλλα σχόλια επί του θέματος πέρα από πλακίτσα να περνάει η ώρα 😉

Άλλωστε, η τιμή της κάρτας, όταν με το καλό βγει (και εφόσον δεν είναι άφαντη) θα είναι αστρονομική. Εγώ βλέπω μόνο μια καλή ευκαιρία για όσους περιμένουν να χτυπήσουν όλες τις 20x0 και 30x0 που θα βγουν στο ebay ως τελειωμένες.

Το κακό όταν μιλάμε για κάρτες της Nvidia είναι ότι οι φήμες που αφορούν την κατανάλωση συνήθως βγαίνουν αληθινές.

Σαν χθες θυμάμαι που ακούγαμε για την GTX 480 και υπήρχαν φήμες για "τεράστιες" καταναλώσεις 250W και κάρτα που θα είναι dual slot και παρ' όλα αυτά θα έχει μήκος μισό μέτρο, και μερικοί έλεγαν ότι όλα αυτά είναι ανυπόστατες φήμες και ανοησίες του Charlie από το Semi-accurate, αλλά τελικά ήταν όλα αλήθεια.

Πλέον τα 250W είναι mainstream και τα 350W το hi-end.

Τώρα ακούμε για 600 watt. Φήμες πάλι...

1 ώρα πριν, michael92 είπε

Τιμή ρεύματος εννοώ. Θα είναι σαν να πληρώνεις να κάτσεις σε internet café. :P 

Θα είναι σαν να είστε σε internet cafe αλλά δεν θα είστε.
(Γέροντας gamerίσιος)

Επεξ/σία από kurkosdr
  • Like 1
  • Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποιος θα τις αγοράσει εκεί οι τρελαμένοι στην nvidia πάνε να βάλουν τελείως ταφόπλακα στο pc gaming. 

Eίχαμε αυτές τις εξωφρενικές τιμές που δεν αγοράζει κανείς και έχουν στραφεί όλοι στις κονσόλες και τώρα βγάζουν και gpu που θέλουν σταθμό ηλεκτρικού ρεύματος για να λειτουργήσουν. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως, αν ήμουν ο πρόεδρος του συλλόγου κατασκευαστών τροφοδοτικών, θα έδινα €1 σε Nvidia για κάθε πώληση highend psu λόγω απαιτήσεων + νέου connector και 0.5€ σε Intel, επίσης λόγω νέου connector!

Επεξ/σία από teodoreh
Δημοσ.

Πολυ κοροιδεμα πεφτει για τις πιο efficient και δυνατές καρτες για gaming και ΑΙ που υπάρχουν 😕

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To καλο της υποθεσης για οσους  εχουμε Intel ειναι οτι θα ειναι παντα διαθεσιμη και θα τη παρουμε.
Αυτοι με τους AMD που τωρα τελευταια κοιτανε μονο το Eficiency και κλεινουν τα ματια στο Performance, θα κανουν skip για τους ιδιους λογους και θα ειναι  μια χαρα με την 1060 των 120watt και τον 5800x των 105watt.

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
Δημοσ.
2 ώρες πριν, M A T R I X είπε

Γελάω με αυτά που γράφεις. Αναφέρεσαι σε υπερκοστολόγηση της Apple, ενώ παρακάτω μιλάς για μηχάνημα με 12900k/4090. Εδώ είμαστε και θα δεις ότι τα Apple προϊόντα θα είναι vfm σε λίγο (που ήδη είναι, αλλά οκ).
Επίσης με συγχωρείς, αλλά σοβαρές δουλειές δεν είναι το gaming και το VR. Αλλά και να είναι για κάποιον που το κάνει επαγγελματικά, τίποτα δεν απαιτεί όλα τα παραπάνω, ούτε θα απαιτεί για τα επόμενα χρόνια. Και επειδή γνωρίζω τι θα απαντήσεις, το ποσοστό για το οποίο μιλάμε είναι πολύ χαμηλό και τολμώ να πω ότι δεν αγγίζει επαγγελματία.

Όχι θα αφήσει. Αν κάποιος χρησιμοποιεί τέτοιο σύστημα για δουλειά, είτε είναι gaming είτε κάτι άλλο, προφανώς και θα πληρώσει τα watts με τις αντίστοιχες χρεώσεις.

Σε κάθε περίπτωση, γράφουμε ότι θέλουμε πάλι και ξεφεύγουμε από το θέμα το οποίο είναι πραγματικότητα. 

Εγώ πάντως πιστεύω ότι στα επόμενα χρόνια θα τους βάλουν χέρι και όλες αυτές οι εταιρίες θα μιλάνε για power efficiency 😁

Μη γελάς καλύτερα να κλαις. Διάβασε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τι μου έγραψες. λολ

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Nakis93 είπε

Σιγά σιγά οδεύουμε προς τις βενζινοκίνητες GPU. 

Ξανασκεψου το ...με τις τιμες της βενζινης εκει που φτασαν. ;)

Αραγε υγραεριο αν τις μονταρουμε κανα κιτακι θα παιζουν :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...