alma.ntakos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Στο Ελληνικό Κανάλι Χαρντγουερ Μπαστερς Ο Άρης Είχε Πει Ότι Θα Χρειάζονται Και Νέου Τύπου Καλώδια Συνδεσης Για Τροφοδοτικό Νομίζω !!! 5
dream21 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Βρε αφήστε τα Watt και πείτε μας ξεκάθαρα... τα 100 Sol/s θα τα βγάζει στο Flux ; 1
DrLo Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, kurkosdr είπε Που θα πάει, κάποτε το PC θα φτάσει τα 1500 watt που είναι το μέγιστο που δίνει μια στάνταρ μπρίζα στις ΗΠΑ και θα τελειώσει εκεί το θέμα. Βέβαα θα μου πεις εδώ έχουν βγάλει λαπτοπ που παίρνει δυο τροφοδοτικά και άρα θέλει δυο μπρίζες, αλλά και πάλι, αν τα δυο τροφοδοτικά τραβάνε ρεύμα από την ίδια μπρίζα με πολύμπριζο πάλι στα 1500 watt είναι το όριο και δεν νομίζω να απαιτήσουν να υπάρχουν δυο ξεχωριστές μπρίζες στο δωμάτιο. Επαναλαμβάνω: Δεν νομίζω να απαιτήσουν να υπάρχουν δυο ξεχωριστές μπρίζες στο δωμάτιο. Σωστά; Σωστά;; Σωστά γενικά 1500W είναι το μέγιστο στις ΗΠΑ στις "απλές" πρίζες. Υπάρχουν παροχές σε αμερικάνικα σπίτια με παραπάνω wattage και μάλιστα 240V καθώς παίρνουν 2 φάσεις (στεγνωτήρια, κουζίνες κλπ) άσε που φυσικά μπορεί μια παροχή να μην είναι απλή "πρίζα", να είναι πχ η αντίστοιχη όπως εμείς της κουζίνας. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2022 από DrLo 2
kotronas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Μόνο οι εξωγήινοι θα μας σώσουν. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2022 από kotronas
M A T R I X Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 25 λεπτά πριν, kurkosdr είπε Που θα πάει, κάποτε το PC θα φτάσει τα 1500 watt που είναι το μέγιστο που δίνει μια στάνταρ μπρίζα στις ΗΠΑ και θα τελειώσει εκεί το θέμα. Βέβαια θα μου πεις εδώ έχουν βγάλει λαπτοπ που παίρνει δυο τροφοδοτικά και άρα θέλει δυο μπρίζες, αλλά και πάλι, αν τα δυο τροφοδοτικά τραβάνε ρεύμα από την ίδια μπρίζα τοίχου με πολύμπριζο πάλι στα 1500 watt είναι το όριο και δεν νομίζω να απαιτήσουν να υπάρχουν δυο ξεχωριστές μπρίζες στο δωμάτιο. Θέλω να πω, θα ήταν τρελό να απαιτήσουν να υπάρχουν δυο ξεχωριστές μπρίζες στο δωμάτιο, σωστά; Σωστά; Σωστά;;; Ότι πιο άστοχο έχω διαβάσει. Μπήκες καν στον κόπο να διαβάσεις τι ανεβάζεις;
kurkosdr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, M A T R I X είπε Ότι πιο άστοχο έχω διαβάσει. Μπήκες καν στον κόπο να διαβάσεις τι ανεβάζεις; Αυτό με το λάπτοπ ήταν προφανώς πλάκα. Η Dell βαριόταν να φτιάξει καινούργιο τροφοδοτικό και έφτιαξε το απόλυτο meme laptop που θέλει δύο μπρίζες. Τα 1500 watt όριο δεν είναι πλάκα. Στις ΗΠΑ έχουν το ίδιο πρόβλημα με τις ηλεκτρικές θερμάστρες. 1500W per wall socket and that's it. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2022 από kurkosdr
umbrella co. Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Ειτε προκειται για Halo Product (οπως η 3090ti), ή απευθυνεται σε miners εαν ισχυουν οσα γραφει το αρθρο. Διαφορετικα δεν βλεπω το λογο υπαρξης της. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2022 από umbrella co.
Nakis93 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Σιγά σιγά οδεύουμε προς τις βενζινοκίνητες GPU. 2 1
kurkosdr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, DrLo είπε 1500W είναι το μέγιστο στις ΗΠΑ στις "απλές" πρίζες. Υπάρχουν παροχές σε αμερικάνικα σπίτια με παραπάνω wattage και μάλιστα 240V καθώς παίρνουν 2 φάσεις (στεγνωτήρια, κουζίνες κλπ) Υπάρχουν τέτοιες στα υπνοδωμάτια και στο σαλόνι; Όχι, "απλές" μπρίζες υπάρχουν εκεί. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2022 από kurkosdr
Azerothakis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Βαλε μαναρι μου το τιγανι επανω στην καρτα γραφικων και κανε μου πατατες με ομελετα!
DrLo Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, kurkosdr είπε Υπάρχουν τέτοιες στα υπνοδωμάτια και στο σαλόνι; Όχι, "απλές" μπρίζες έχουν. Δε ξέρω, δε θα το απέκλεια καθόλου. αλλά και αν όχι άν κάποιος είναι τόσο καμμένος να δώσει ένα σκασμό λεφτά για ένα τέτοιο PC και να καίει τόσο ρευμα, δε νομίζω να διστάσει να τραβήξει μια νέα γραμμή. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2022 από DrLo
kurkosdr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, DrLo είπε άν κάποος είναι τόσο καμμένος να δώσει ένα σκασμό λεφτά για ένα τέτοιο PC και να καίει τόσο ρευμα, δε νομίζω να διστάσει να τραβήξει μια νέα γραμμή. Το συγκεκριμένο λάπτοπ καίει σημαντικά κάτω από 1500W (αλλά πάλι παραπάνω από ένα κανονικό gamer laptop). Αυτό που ήθελα να πω ήταν ότι το να βγάλουν υπολογιστή που θέλει δύο μπρίζες δεν είναι ασύλληπτο, το έχουν ήδη κάνει, το μόνο που τους εμποδίζει να πάνε πάνω από 1500watt είναι ότι δύσκολα θα τραβήξει κάποιος νέα γραμμή για να δουλέψει το desktop του όσο τρελός και να είναι...
DrLo Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, kurkosdr είπε Το συγκεκριμένο λάπτοπ καίει σημαντικά κάτω από 1500W (αλλά πάλι παραπάνω από ένα κανονικό gamer laptop). Αυτό που ήθελα να πω ήταν ότι το να βγάλουν υπολογιστή που θέλει δύο μπρίζες δεν είναι ασύλληπτο, το έχουν ήδη κάνει, το μόνο που τους εμποδίζει να πάνε πάνω από 1500watt είναι ότι δύσκολα θα τραβήξει κάποιος νέα γραμμή για να δουλέψει το desktop του όσο τρελός και να είναι... Δε μίλησα για το λαπτοπ. Το point που συνεχίζεις να μη καταλαβαίνεις είναι ότι αν κάποις είναι καμμένος/αποφασισμένος να πάρει έναν ΗΥ με κάρτα που καίει 2KW δεν υπάρχει πρόβλημα πως θα το τροφοδοτήσει. Θα το τροφοδοτήσει ακριβώς όπως το στεγνωτήριό του. btw: τί το δύσκολο υπάρχει να τραβήξεις μια νέα γραμμή ρευματος, ιδαίτερα στις ΗΠΑ που παρα πολλά σπίτια είναι ξύλινα με κούφιους τοίχους και περνάς καλώδιο για πλάκα; Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2022 από DrLo
tsf Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Κάτοχος μιας PNY 3080, από τα 320W TGP (reference pcb), την έριξα στα 220W με ένα αξιοπρεπέστατο curved undervolt στα 0.813v stable και μάλιστα με αύξηση των επιδόσεων, συνεπώς η κάρτα δουλεύει πολύ πιο κρύα και με αρκετά λιγότερη κατανάλωση. Κατόπιν τούτου, πιστεύω πως κάτι παρόμοιο θα μπορεί να συμβεί και στην επερχόμενη γενιά αν φυσικά δεν μας προλάβει κανένας 3ος Παγκόσμιος. 1
kurkosdr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, DrLo είπε Δε μίλησα για το λαπτοπ. Το point που συνεχίζεις να μη καταλαβαίνεις είναι ότι αν κάποις είναι καμμένος/αποφασισμένος να πάρει έναν ΗΥ με κάρτα που καίει 2KW δεν υπάρχει πρόβλημα πως θα το τροφοδοτήσει. Θα το τροφοδοτήσει ακριβώς όπως το στεγνωτήριό του. Άτομα που παίζουν με multi-GPU για mining μπορεί να το κάνουν αυτό, αλλά δύσκολα θα δούμε PC με single-GPU που να θέλει πάνω από τα 1500W, δηλαδή δύο μπρίζες τοίχου στις ΗΠΑ, γιατί θα χάσουν το mainstream market. Φαντάσου warnings σε pre-builds ότι αυτός ο υπολογιστής θέλει δύο μπρίζες τοίχου, όχι πολύμπριζου. Ή το support nightmare από άτομα που δεν ξέρουν τα μέγιστα Watt μιας μπρίζας και διαμαρτύρονται ότι πέφτουν οι ασφάλειες. Δηλαδή νομίζω... θέλω να πω έτσι λέει η λογική... δηλαδή θέλω να πω ας με καθησυχάσει κάποιος ότι κάτι τέτοιο δεν θα γίνει πραγματικότητα!!! 😑 Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2022 από kurkosdr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα