Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, ObeyWario! said:

Απτη μια λες δεν σου λέει τίποτα η βιντεοσκόπηση και απτην άλλη τραβάς vlog κάθε πακέτο που στέλνεις/λαμβάνεις

Είπε ότι το σκέτο βίντεο του πακεταρίσματος/ανοίγματος δεν λέει κάτι αν δεν φαίνεται και όλη η υπόλοιπη διαδρομή.

Επεξ/σία από infin1tyGR
  • Like 2
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, ObeyWario! είπε

Στο συμπέρασμα ότι το έκλεψαν στο τελωνείο πως έφτασες;

Κανενα συμπερασμα,απλα υποθεση.

11 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Το ότι τράβηξε ένα βίντεο που το συσκεύασε εμένα δεν μου λέει κάτι, του είναι δύσκολο να φτιαξει άλλη συσκευασία που να μην έχει τίποτα μέσα;

10 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε

Προσωπικά το να βιντεοσκοπηθεί το άνοιγμα ή το πακετάρισμα ενός πακέτου δε μου λέει τίποτα.

Σε κανεναν δε λεει κατι,ουτε εμενα εξασφαλιζει το unboxing,ουτε το boxing που εκανε ο αλλος,καθως μπορει και τα 2 να ειναι πλαστα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Είχες κάποιο στοιχείο γιαυτή σου την υπόθεση; Ήταν πχ παραβιασμένη η αρχική συσκευασία;

Το κινητό απο ποια χώρα και με ποια εταιρία ήρθε; Στην ετικέτα απτο courier γράφει πόσα γραμμάρια είναι το πακέτο, έχει διαφορά  με αυτό που παρέλαβες εσύ;

Επεξ/σία από ObeyWario!
  • Thanks 2
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, ObeyWario! είπε

Απτη μια λες δεν σου λέει τίποτα η βιντεοσκόπηση και απτην άλλη τραβάς vlog κάθε πακέτο που στέλνεις/λαμβάνεις

Αν απο τα λεγόμενα μου σου ειναι δυσκολο να καταλαβεις οτι η βιντεοσκοπηση απο μονη της ειναι αχρηστη αν δε μπορεις να μου αποδειξεις οτι αυτο που βιντεοσκόπησες ειναι όντως αυτό που ταχυδρόμησες, πάω πάσο.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, ObeyWario! είπε

Το κινητό απο ποια χώρα και με ποια εταιρία ήρθε; Στην ετικέτα απτο courier γράφει πόσα γραμμάρια είναι το πακέτο, έχει διαφορά  με αυτό που παρέλαβες εσύ;

Αυτό.... Εάν το δέμα είχε βάρος όταν το έστειλε, είναι άδικο να το πληρώσει ο πωλητής 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Σε κανεναν δε λεει κατι,ουτε εμενα εξασφαλιζει το unboxing,ουτε το boxing που εκανε ο αλλος,καθως μπορει και τα 2 να ειναι πλαστα.

Αυτό που έκανες εσύ δεν είναι unboxing αφού λες ο ίδιος ότι η συσκευασία ήταν πειραγμενη.

Προφανώς το δικό σου βίντεο το "μαϊμούδεψες" για να κρύψεις την πραγματική εικόνα γιατί ... Κάποιος πρέπει να βρεθεί να πληρώσει.

Δημοσ.

Όταν ο πωλητής πάει στο ταχυσρομείο ζητάει να ζυγιστεί το πακέτο και το βάρος σημειώνεται πάνω στην συσκευασία.

Όταν πας να παραλάβεις το ζυγίζεις στο ταχυδρομείο να δεις ότι είναι όντως τόσο.

Προφανώς τίποτα δεν σε διασφαλίζει 100% αλλά σίγουρα αυτό θα αποθάρρυνε τους 8/10 υπαλλήλους στο τελωνείο από το να κάτσουν να γεμίσουν το δέμα με άμμο ίσου βάρους

• Like 2
Δημοσ.

Καλά έκανες και άνοιξες το θέμα, αλλά δεν θα βγει καμία άκρη. 

Το eBay λογικά θα δικαιωσει εσένα, διότι ακόμα και στην υποθετική περιπτωση πως και οι δύο μεριές έχουν φτιάξει fake video, για τον πωλητή που μπορεί να έχει στείλει άπειρα τέτοια πακέτα είναι ευκολότερο και πιο πιθανό να έχει ένα video με ίδια συσκευασία πακετάρισμα και προϊόν σε σχέση με τον αγοραστή ο οποίος είναι σπανιοτερο να έχει αγοράσει το ίδιο προϊόν με το ίδιο πακέτο ώστε να έχει και αυτός ένα ίδιο fake video και καλά ώστε να "δείξει" ότι το προϊόν στάλθηκε από τον πωλητή έτσι. 

Άκρη δεν πρόκειται να βρεθεί, εγώ σαν αγοραστής θα ήθελα να δικαιωθω εγώ. Έτσι για το γαμωτο θα μπορούσες να κάνεις μια μήνυση κατά αγνώστου όπου εκεί θα πρέπει να ψάξει η αστυνομία τι παίζει, αλλά πιθανότατα θα μπει στο αρχείο η υπόθεση. 

Δημοσ.

Το θεμα ειναι να μας απαντησει και καποιος με παρομοια εμπειρια,δε μπορουμε να τα αφηνουμε ολα να περνανε.

10 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Άκρη δεν πρόκειται να βρεθεί, εγώ σαν αγοραστής θα ήθελα να δικαιωθω εγώ. Έτσι για το γαμωτο θα μπορούσες να κάνεις μια μήνυση κατά αγνώστου όπου εκεί θα πρέπει να ψάξει η αστυνομία τι παίζει, αλλά πιθανότατα θα μπει στο αρχείο η υπόθεση. 

Ειναι αδικο να την πληρωσει ο πωλητης ενω μπορει να εχει κλαπει στην πορεια,αλλα το κινητο εχει μια υποκειμενικη αξια,ενω τα μετρητα εχουν αντικειμενικη αξια.

Αλλη πραγματικη αξια εχει το χαλασμενο κινητο που ηθελα για ανταλλακτικα,και αλλη τα 120 ευρω που εδωσα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν μπορώ να φανταστώ τι αποδεικνύει το βίντεο του ανοίγματος μιας πειραγμένης (προφανώς, εφόσον έλειπε το αντικείμενο από μέσα) συσκευασίας.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Snoob είπε

Δεν μπορώ να φανταστώ τι αποδεικνύει το βίντεο του ανοίγματος μιας πειραγμένης (προφανώς, εφόσον έλειπε το αντικείμενο από μέσα) συσκευασίας.

Κανενα βιντεο δεν αποδεικνυει κατι,ουτε καν αν το βγαζαν την ωρα που το επαιρνε ο υπαλληλος της ταχυδρομικης υπηρεσιας.
Μπορει να δουλευει εκει η γκομενα του και να το παρει πισω,να το ανοιξει απο κατω ,να το αδειασει και να το συσκευασει παλι απο κατω.

Κοτσαρει και ενα "fragile" και ειναι ακομα πιο πιστευτο.

• Super Moderators
Δημοσ.

Αυτό νομίζω κι εγώ, τα βίντεο και των δυο σας δεν αποδεικνύουν το παραμικρό.

Προσπαθώ να καταλάβω για ποιο λόγο τραβιούνται, λοιπόν, και με ποιο σκεπτικό θα μπορούσε να τα λάβει υπόψη του το ebay, για παράδειγμα.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, youraccount είπε

Αφού κατάλαβες ότι είναι άδειο έπρεπε να το ανοίξεις στο τελωνείο.

Δεν το καταλαβα,επειδη ειχα παει "συστημενος" στο κεντρο διαλογης,οπως μου εδωσε το πακετο το πεταξα μεσα στην τσαντα,γιατι κοιταζα να δωσω τον αριθμο ταυτοτητος.Δεν παρελαβα απο ταχυδρομειο,πηγα οριακα πριν κλεισουν να προλαβω.

Οταν το εβγαλα απο την τσαντα καταλαβα οτι ηταν παναλαφρο.

11 λεπτά πριν, Snoob είπε

Αυτό νομίζω κι εγώ, τα βίντεο και των δυο σας δεν αποδεικνύουν το παραμικρό.

Τιποτα δεν αποδεικνυει κανενα βιντεο.

Οπως και η αντικαταβολη,ή ο ελεγχος κατα την παραδοση ( ο οποιος ειναι παρανομος ) ,ετσι και αυτο δινει μια ψευδαισθηση ασφαλειας.

Ακομα και ταινια ασφαλειας να εβαζε ο αποστολεας,θα ηταν δυσκολο να φανει οτι δεν εχει ανοιχθει απο κατω το δεμα,αφου ο παραληπτης θα εκανε μια γρηγορη περιστροφη 360 μοιρων,θα ειχε κολλησει το κατω μερος με μια διαφανη ταινια και θα εκανε unbox απο πανω μετα.

45 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Όταν ο πωλητής πάει στο ταχυσρομείο ζητάει να ζυγιστεί το πακέτο και το βάρος σημειώνεται πάνω στην συσκευασία.

Όταν πας να παραλάβεις το ζυγίζεις στο ταχυδρομείο να δεις ότι είναι όντως τόσο.

Προφανώς τίποτα δεν σε διασφαλίζει 100% αλλά σίγουρα αυτό θα αποθάρρυνε τους 8/10 υπαλλήλους στο τελωνείο από το να κάτσουν να γεμίσουν το δέμα με άμμο ίσου βάρους

Πριν λιγο μου εστειλε ο αποστολεας να ζυγισω το δεμα και να στειλω φωτο.

Ισως αν εχει γινει σωστη φωτοζυγιση σε ολα τα σημεια  να φανει σε ποιο σημειο εγινε αλλαγη βαρους,και να περιοριστει καπως η "ερευνα".

Ισως αν δει το ebay οτι εχει αλλαξει το βαρος οταν μπηκε στο τελωνειο να μην την πληρωσει κανεις απο τους 2 και να αναλαβει να αποζημιωσει η ασφαλεια του ebay εμενα. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Ακομα και ταινια ασφαλειας να εβαζε ο αποστολεας,θα ηταν δυσκολο να φανει οτι δεν εχει ανοιχθει απο κατω το δεμα,αφου ο παραληπτης θα εκανε μια γρηγορη περιστροφη 360 μοιρων,θα ειχε κολλησει το κατω μερος με μια διαφανη ταινια και θα εκανε unbox απο πανω μετα.

Τελικά το πακέτο ήταν ανοιγμένο όταν το παρέλαβες; Είχε πχ κομμένες ταινίες ή κάτι τέτοιο; Στην ετικέτα με τα στοιχεία αποστολή τι βάρος λέει;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...