StamTheMan Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν περιμενω να βγαλω ακρη,αλλα καπου πρεπει να αρχισουμε να κανουμε κατι. Παραγγελια κινητου μεσω ebay,συσκευη Galaxy s10+ για ανταλλακτικα,νεκρο τηλεφωνο. Το δεμα ηρθε αδειο.Πιθανοτατα το εφαγαν και το πακεταρισαν ξανα. Παρελαβα ο ιδιος απο το Κ.Δ Καλαματας . Αδυνατον εν ετει 2022 να κλεβουν τα αντικειμενα μεσα απο τα δεματα.. Εχω στειλει ηδη στον αποστολεα και θα ανοιξω και case μολις μου απαντησει. edit ο αποστολεας ειπε οτι εχει βγαλει βιντεο πριν το στειλει,ακριβως επειδη εχει συναντησει κι αλλους scammers. Ομοιως εβγαλα και εγω βιντεο οταν το ανοιγα,γιατι φαινοταν απο το βαρος οτι ηταν αδειο. Λυπαμαι αν το ebay αποφανθει υπερ μου,γιατι ο ανθρωπος δε φταιει,αλλα καποιος πρεπει να το πληρωσει. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2022 από StamTheMan 1 1
StamTheMan Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Dantε είπε Πιθανοτατα να εγινε η κλοπη πριν φτασει εδω. Εχουμε ιστορικο στα δικα μας τελωνεια,πολλες τετοιες μ****ς. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2022 από StamTheMan
DrLo Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Λυπαμαι αν το ebay αποφανθει υπερ μου,γιατι ο ανθρωπος δε φταιει,αλλα καποιος πρεπει να το πληρωσει. ε; Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2022 από DrLo 1 1
StamTheMan Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 9 λεπτά πριν, DrLo είπε ε; Πολυ ωραια απαντηση. Ο πωλητης λοιπον πιθανοτατα δε φταιει,αλλα θα πρεπει να το πληρωσει.
trelas007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δικιο έχει ο φιλος πιο πανω, αν δεν φταιει ο ανθρωπος γιατι ΠΡΕΠΕΙ να το πληρώσει; πλήρωσε το εσυ. Εξάλλου το τελωνείο της μπανανίας μας το έφαγε και στην τελική... γιατι να σε πιστεψουμε ? 16 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Πολυ ωραια απαντηση. Ο πωλητης λοιπον πιθανοτατα δε φταιει,αλλα θα πρεπει να το πληρωσει. Στειλτο στο ebay και καλα θα παει αυτο. 1 1
StamTheMan Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 4 λεπτά πριν, trelas007 είπε Εξάλλου το τελωνείο της μπανανίας μας το έφαγε και στην τελική... γιατι να σε πιστεψουμε ? Ανοιγω θεμα γιατι εχω προβλημα. Δε με απασχολει αν με πιστευεις η οχι.
DrLo Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Ανοιγω θεμα γιατι εχω προβλημα. Σε τι ακριβώς απόσκοπεί το θέμα αυτό εκτός να μας πεις τον πόνο σου. Δεν περιέχει κάποια ερώτηση ας πούμε.
Nabuko Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Εχουμε ιστορικο στα δικα μας τελωνεια,πολλες τετοιες μ****ς. Όπως και στο εξωτερικό με διάφορους κούριερ. Αν δεν βρεθεί λύση ίσως να το πληρώνατε μισό μισό. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2022 από Nabuko 1
StamTheMan Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Όπως και στο εξωτερικό. Αν δεν βρεθεί λύση ίσως να το πληρώνατε μισό μισό. Συνηθως το ebay αποφαινεται υπερ του αγοραστη. Δεν μπορω να ειμαι σιγουρος οτι δεν εχει κανει αυτος τηστραβη,οπως δε μπορει ουτε εκεινος απο τη μερια του.
ObeyWario! Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Στο συμπέρασμα ότι το έκλεψαν στο τελωνείο πως έφτασες;
thanasisxask Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, StamTheMan είπε Συνηθως το ebay αποφαινεται υπερ του αγοραστη. Δεν μπορω να ειμαι σιγουρος οτι δεν εχει κανει αυτος τηστραβη,οπως δε μπορει ουτε εκεινος απο τη μερια του. Μου έχουν έρθει κάποια πράγματα από Κίνα, τα οποία έχουν ανοιχτεί στο τελωνείο, αλλά δεν έχουν κλείσει καλά τα πακέτα και απορώ πως δεν χάθηκαν στον δρόμο. Μήπως χάθηκε κάπου στην διαδρομή μετά το τελωνείο;
LLLEFTERIS Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Το ότι τράβηξε ένα βίντεο που το συσκεύασε εμένα δεν μου λέει κάτι, του είναι δύσκολο να φτιαξει άλλη συσκευασία που να μην έχει τίποτα μέσα;
xaerialtwistx Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Προσωπικά το να βιντεοσκοπηθεί το άνοιγμα ή το πακετάρισμα ενός πακέτου δε μου λέει τίποτα. Είμαι χρόνια πωλητής στο ebay (από το 2010 περίπου) και κάθε φορά που στέλνω κάτι βιντεοσκοπώ συνεχόμενα το πακετάρισμα στο σπίτι, την άφιξη στο ταχυδρομείο, και τη συναλλαγή με αυτό. Μπορεί να βιντεοσκοπηθεί ένα υποτιθέμενο πακετάρισμα, εκτός βίντεο να πειραχτεί, και στο ταχυδρομείο να σταλεί το πειραγμένο. Ομοίως και όταν παραλαμβάνω κάτι, βιντεοσκοπώ την άφιξη στο ταχυδρομείο, τη συναλλαγή, και το άνοιγμα του πακέτου έξω από το ταχυδρομείο. 3
ObeyWario! Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 5 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε Προσωπικά το να βιντεοσκοπηθεί το άνοιγμα ή το πακετάρισμα ενός πακέτου δε μου λέει τίποτα. Απτη μια λες δεν σου λέει τίποτα η βιντεοσκόπηση και απτην άλλη τραβάς vlog κάθε πακέτο που στέλνεις/λαμβάνεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις