Προς το περιεχόμενο

Cosmote: Ξεκινά ο δωρεάν διπλασιασμός της ταχύτητας σταθερού ευρυζωνικού Internet

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχει να πεσει πολυ γελιο με τα προβληματα που θα βγουν. Ενα μεγαλο μερος του δικτυου δεν παιζει καλα ουτε στα 50 λογω σαπιου χαλκου στα απερχομενα, ποσο μαλλον αν γινει και διπλασιασμος. Βαλε και ενα μεγαλο ποσοστο ακαταλληλων καλωδιωσεων πελατων, θα δεσει το γλυκο. Κουραγιο σε ολους τους συναδελφους στο πεδιο, ανεξαρτητου εταιριας…

• Thanks 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, skiabox είπε

Πλάκα θα έχει αυτό.

Με το καφάο στα 20 μέτρα ακριβώς δεν καταφέρνει καλά καλά ούτε τα 100 να μου δώσει η cosmote (στον wizard για κάποιο περίεργο λόγο το καφάο αυτό δίνει μέχρι 100) και όταν πιάσω καμιά φορά 95mbps κάνω πάρτυ.

Εγώ πάλι με πενηντάρα cosmote σε 60 και ετών οικοδομή με χαλκό και μέσα στο σπίτι με απλό καλώδιο μέχρι το router και απόσταση από το ΚΑΦΑΟ σαν και σένα στα 20 m πιάνω 54999

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το αστείο είναι οτι πριν ένα χρόνο ζητήσαμε να βάλουμε πάνω από 100mpbs vdsl και μας είπαν οτι η περιοχή υποστηρίζει έως 40 πραγματική ταχύτητα/γραμμή άρα δεν έχει νόημα να πληρώσουμε πάνω από 50αρα!

Και έτσι καταλήξαμε και πήραμε κάμποσες 50άρες.

Τώρα δηλαδή θα καταφέρουν να το διπλασιάσουν;

ΥΓ. Ελπίζουμε να δούμε φως με τις οπτικές.

Επεξ/σία από agnostos13

25 λεπτά πριν, Bimmermeister είπε

Εμείς με 200ρα και πάγιο 52 ευρώ δε θα δούμε κάποια έκπτωση ?

Τι είμαστε ? Κορόιδα ?

το ιδιο ακριβωw λεως και εγω

205 down/21 up πληρωνω εδω και 1.5 χρονο

μαλλον ειμαστε τα κοροιδα εμεις...ή θα μας τα διπλασιάσει?????? ονειρα θερινη νυκτος ετσι?

10 λεπτά πριν, SaFiS είπε

Εχει να πεσει πολυ γελιο με τα προβληματα που θα βγουν. Ενα μεγαλο μερος του δικτυου δεν παιζει καλα ουτε στα 50 λογω σαπιου χαλκου στα απερχομενα, ποσο μαλλον αν γινει και διπλασιασμος. Βαλε και ενα μεγαλο ποσοστο ακαταλληλων καλωδιωσεων πελατων, θα δεσει το γλυκο. Κουραγιο σε ολους τους συναδελφους στο πεδιο, ανεξαρτητου εταιριας…

καλά στο πατρικό μου του 60' έχει κάτι χοντρά καλώδια ΟΤΕ λες και είναι για ρεύμα. (και είναι  μαζί δίπλα με το ρεύμα lol) 
με τις διακλαδώσεις δεν έβγαζαν άκρη και τελικά πετάξανε από το μπαλκόνι νέο καλώδιο για το κουτάκι του ΟΤΕ 

Αναφορά σε κείμενο

Την προσφορά δεν μπορούν να εκμεταλλευτούν όσοι διαθέτουν FTTH σύνδεση ή παρέχεται δυνατότητα σχετικής σύνδεσης στην περιοχή τους.

Ωραία, μόλις βάλαμε FTTH 100άρι και πίστευα θα μας το κάνουν 200 😅.
Νόμιζα για 100 και πάνω θέλεις οπτική ίνα, κάνω λάθος; Μέχρι 50 δεν πάει με το VDSL;

Ένα σωρό ερωτήσεις για κάτι που είναι σαφές στο κείμενο του άρθρου. 

Έχει να πεσει πολύ γέλιο με τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν και τους δυσαρεστημένους πελάτες. 

• Like 3

1 ώρα πριν, Silverage είπε

Αν το κάνει και η wind θα πάω στα 400 Mbps δηλαδή; Καλοοο. :D

Όσοι ήδη είχαν βάλει 200αρες με 55€ δεν θα είναι λίγο κορόιδα όταν οι άλλοι θα έχουν 200άρες με 35€ που κάνει η 100άρα;

200 wind στα 29€ 

Αν το κάνει 400 θα της δώσω και το κινητό μ

• Super Moderators
30 minutes ago, Dr_Pepper said:

μιας και σε βλέπω διαχρονικά ασχολείσαι ενεργά με το θέμα ISP κτλ έχεις και καμιά επίσημη ανακοίνωση γιατί εγώ ψάχνω και δεν βρίσκω τουλάχιστον αν μου παίζουν τρελίτσα ότι δεν ξέρουν για κάτι τέτοιο να τους πω "να η ανακοίνωση" :P 

Εμένα ειδικά στο σπίτι συγχρονίζει τέρμα (άσχετα αν κατεβάζει λίγο λιγότερο) και έχει attainable 90mbps είναι σχεδόν κυριολεκτικά δίπλα στην καμπίνα 

Δεν νομίζω ότι έχει πάρει το μάτι μου τέτοια ανακοίνωση, δυστυχώς. :(

2 λεπτά πριν, patsakos. D είπε

200 wind στα 29€ 

Με το κουπόνι του super Fast broadband δλδ την επιδότηση, γιατί αλλιώς έχει περισσότερο σαν τιμή 

• Super Moderators
4 minutes ago, patsakos. D said:

200 wind στα 29€ 

Δεν πρόκειται, ουσιαστικά μέσα σε αυτή την προσφορά έγινε "διπλασιασμός". Κανονικά έδινε την 100αρα με κουπόνι στα 29.90 και η προσφορά δίνει την 200αρα με τα ίδια.

Πάντως κατά πάσα πιθανότητα φέτος θα δούμε μεγαλύτερο πακέτο σε FTTH, 400 ή 500Mbps.

• Thanks 1

2 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε

Με το κουπόνι του super Fast broadband δλδ την επιδότηση, γιατί αλλιώς έχει περισσότερο σαν τιμή 

Ναι με το κουπόνι 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...