marmagia Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Σε όσους έγινε η αναβάθμιση άλλαξε και η περιγραφή του προγράμματος στο COSMOTE app; Ελπίζω να προλάβω πριν το καλοκαίρι αναβάθμιση σε 50 στο εξοχικό αλλά ως τότε δεν μπορώ να ξέρω αν έχουν κάνει κάτι με την αναβάθμιση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikoskara123x Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Καλησπέρα σήμερα μου ήρθε sms που μου λέει πως αναβαθμίστηκε δωρεάν η γραμμή από 50αρα σε 100αρα και που πήγα να κάνω μέτρηση(wifi speed test) μου βγάζει πάλι τα ίδια mbs που έπιαναν και πριν,μπορώ να κάνω κάτι?μήπως θα αργήσει να μου φορτώσει την αναβάθμιση?Επίσης σε περιοχές όπου λέει ότι υπάρχει διαθεσιμότητα ftth τότε δεν θα έχω δωρεάν αναβάθμιση?(μιλάω για άλλη γραμμή) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonardo09 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Στις 20/5/2022 στις 8:36 ΜΜ, Nikoskara123x είπε Καλησπέρα σήμερα μου ήρθε sms που μου λέει πως αναβαθμίστηκε δωρεάν η γραμμή από 50αρα σε 100αρα και που πήγα να κάνω μέτρηση(wifi speed test) μου βγάζει πάλι τα ίδια mbs που έπιαναν και πριν,μπορώ να κάνω κάτι?μήπως θα αργήσει να μου φορτώσει την αναβάθμιση?Επίσης σε περιοχές όπου λέει ότι υπάρχει διαθεσιμότητα ftth τότε δεν θα έχω δωρεάν αναβάθμιση?(μιλάω για άλλη γραμμή) Καλησπέρα, τελικά τι έγινε με την περίπτωση σου; Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα από χτες που μου ήρθε το sms της "αναβάθμισης". Σε όλες τις μετρήσεις η γραμμή εξακολουθεί να είναι 50αρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 21 minutes ago, leonardo09 said: Καλησπέρα, τελικά τι έγινε με την περίπτωση σου; Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα από χτες που μου ήρθε το sms της "αναβάθμισης". Σε όλες τις μετρήσεις η γραμμή εξακολουθεί να είναι 50αρα Τα στατιστικά στο router σου τι δείχνουν; Στο speedtest τι upload βλέπεις; Ακόμα 5 Mbps; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonardo09 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 6 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε Τα στατιστικά στο router σου τι δείχνουν; Στο speedtest τι upload βλέπεις; Ακόμα 5 Mbps; Το upload έχει διπλασιαστεί όντως σε 10999 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 minutes ago, leonardo09 said: Το upload έχει διπλασιαστεί όντως σε 10999 Πολύ πιθανό τότε να μην φτάνει παραπάνω η γραμμή σου. Λογικά και στο down δεν θα έχεις το max του 50 (54999) αλλά κάτι χαμηλότερο, με SNR κοντά στα 8-9 dB. Για αρχή έλεγξε ότι η εσωτερική σου καλωδίωση είναι σωστή (Modem συνδεδεμένο στην κεντρική πρίζα χωρίς φίλτρα/splitters και όλες οι υπόλοιπες πρίζες, αν υπάρχουν, τελείως αποσυνδεδεμένες από την κεντρική). Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2022 από infin1tyGR 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonardo09 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 29 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε Πολύ πιθανό τότε να μην φτάνει παραπάνω η γραμμή σου. Λογικά και στο down δεν θα έχεις το max του 50 (54999) αλλά κάτι χαμηλότερο, με SNR κοντά στα 8-9 dB. Για αρχή έλεγξε ότι η εσωτερική σου καλωδίωση είναι σωστή (Modem συνδεδεμένο στην κεντρική πρίζα χωρίς φίλτρα/splitters και όλες οι υπόλοιπες πρίζες, αν υπάρχουν, τελείως αποσυνδεδεμένες από την κεντρική). Λογικά δεν θα έπρπε να πιάνω τώρα 65-66 με βάση το attainable? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Με χαμηλότερο SNR margin ίσως, αλλά στον ΟΤΕ είναι στα 9 το target. Ποτέ δεν μπορείς να φτάσεις ακριβώς όσο λέει το (θεωρητικό) Attainable. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Έτοιμος και εδώ ο διπλασιασμός μόλις. Ήμουν 200 ζήτησα καιρό πριν να κατέβω στα 100 και τώρα πάλι 200. Περιοχή Νέα Σμύρνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_77 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Μου βγαλε αυτο στις παραγγελιες.... Ο δωρεάν διπλασιασμος ειναι? δεν μου εχει αλλαξει παντος η ταχυτητα Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2022 από kostas_77 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neontheone Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Γνωρίζει κανείς αν κάνει κάποιος νέα σύνδεση στην κοσμοτε αν υπάρχει περίπτωση να του διπλασιαστεί η ταχύτητα μέχρι τέλος του χρόνου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbouros Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Εγώ που πήγα σε vdsl 50αρα COSMOTE την 1/4/2022 δικαιούμε αναβάθμιση; ή επειδή έκανα σύνδεση μετά την ανακοίνωση θα πάρω τα @@ μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 23 minutes ago, gbouros said: Εγώ που πήγα σε vdsl 50αρα COSMOTE την 1/4/2022 δικαιούμε αναβάθμιση; ή επειδή έκανα σύνδεση μετά την ανακοίνωση θα πάρω τα @@ μου; Είναι με 420 λεπτά προς κινητά ή με 500? Αν έχεις 500 τότε δεν προβλέπεται διπλασιασμός. Επίσης πρέπει να βγαίνει και διαθεσιμότητα για 100, ανεξαρτήτως 420 λεπτών προς κινητά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimarass26 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Στις 3/6/2022 στις 5:37 ΜΜ, leonardo09 είπε Λογικά δεν θα έπρπε να πιάνω τώρα 65-66 με βάση το attainable? Μπορεί το συγκεκριμένο modem να μην σηκώνει παραπάνω. Ζητά να στο αλλάξουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbouros Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Στις 9/7/2022 στις 1:08 ΜΜ, Thresh είπε Είναι με 420 λεπτά προς κινητά ή με 500? Αν έχεις 500 τότε δεν προβλέπεται διπλασιασμός. Επίσης πρέπει να βγαίνει και διαθεσιμότητα για 100, ανεξαρτήτως 420 λεπτών προς κινητά. Ευχαριστώ για την απάντηση. Είναι με 120 λεπτά προς κινητά και για την πολυκατοικία μου υπάρχει η δυνατότητα για 100αρα. Δεν γνωρίζω όμως αν υπάρχει ελεύθερο spot για 100αρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα