Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Περιμενα ενα πακετο απο uk συστημένο και διαπίστωσα ότι πλέον το γύρισαν πίσω. Χωρίς να με ειδοποιήσουν. Τι μπορεί να φταιει ? Από ότι μου ειπαν απο το μαγαζί είχαν συμπληρώσει ενα import form .....Να σημειωθεί ότι είναι η 2η φορά που μου συμβαίνει κάτι τέτοιο.... Το κόστος της ολης παραγγελιας ήταν γύρω στα 100 ευρω

Δημοσ.
1 ώρα πριν, imichal74 είπε

Καλησπέρα

Περιμενα ενα πακετο απο uk συστημένο και διαπίστωσα ότι πλέον το γύρισαν πίσω. Χωρίς να με ειδοποιήσουν. Τι μπορεί να φταιει ? Από ότι μου ειπαν απο το μαγαζί είχαν συμπληρώσει ενα import form .....Να σημειωθεί ότι είναι η 2η φορά που μου συμβαίνει κάτι τέτοιο.... Το κόστος της ολης παραγγελιας ήταν γύρω στα 100 ευρω

Επικοινώνησε μαζί τους με τον αριθμό αποστολής που έχεις (ασχέτως όροι έχει γυρίσει το δέμα) να σου πουν τι έχει συμβεί.

Σίγουρα έχουν ιστορικό.

Δημοσ.

επικοινωνησα με ΕΛΤΑ.....μου ειπαν οτι καποιο προβλημα ειχαν στο ΓΕΤΑ αλλα δεν μπορουν να ξερουν......

στο ΓΕΤΑ δεν σηκωνουν τηλεφωνο ποτε......

Δημοσ.
4 ώρες πριν, imichal74 είπε

επικοινωνησα με ΕΛΤΑ.....μου ειπαν οτι καποιο προβλημα ειχαν στο ΓΕΤΑ αλλα δεν μπορουν να ξερουν......

στο ΓΕΤΑ δεν σηκωνουν τηλεφωνο ποτε......

Νομίζω μπορείς να στείλεις εμαιλ με τον αριθμό του δέματος, να σε ενημερώσουν.

Επικοινωνία

Γ.Ε.Τ.Α. Τελωνείου Αερολιμένος «Ελ. Βενιζέλος»

Ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Τηλέφωνο 800 11 82000

Δημοσ.

Mail εχω στειλει.......τωρα για το αν θα απαντησουν εχω αμφιβολιες...... Το δε τηλεφωνο αυτο ειναι των ΕΛΤΑ..... Το σηκωνουν αλλα δεν εχουν ιδεα να μου απαντησουν γιατι το επεστρεψαν (κατι θα ελειπε μου λενε αοριστα)....... Μου λενε οτι μονο το ΓΕΤΑ μπορει να μου απαντησει αλλα δεν σηκωνουν το τηλεφωνο φυσικα. Και ειναι η 2η φορα που μου επιστρεφουν πακετο συστημενο και μαλιστα απο διαφορετικο αποστολεα. Και στις 2 περιπτωσεις υπήρχε customs declaration form......με διαβεβαιώνουν .......

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Από Ιουλίο του 2021 η φόρμα CN22 είναι υποχρεωτική για Αμερική και Αγγλία.

Ίσως οι πωλητές να μην την είχαν κάνει...

(Αν και στα ΕΛΤΑ σε υποχρεώνουν να την κάνεις..)

Κάτι ακόμα που μπορεί να έχει συμβεί είναι ανεπαρκή στοιχεία ή λάθος στοιχεία..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...