Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, prokomeni said:

Γελανε και οι πετρες. Μαλιστα.

Επειδη εσενα σου αρεσει ενα ειδος πχ ροκ που οντως ηταν δυνατες  δεκαετιες αυτες νομιζεις οτι ολη η μουσικη αυτο ειναι.

Αυτο ειναι να εισαι μουσικοφιλος να εχεις τα μεσα να ψαχτεις σε πολλα ειδη. 

Για αυτο λεω μονο με streaming δεχομαι οτι καποιος ειναι μουσικοφιλος το 2022.

Δεν μπορεις να εχεις συλλογη τα παντα. Εχεις μερικα cd αναφορας απο  2 3 ειδη που ακους και τελος.

Δηλαδή κάποιος που δεν ακούει όλα τα είδη δεν είναι μουσικόφιλος; Ω Θεέ μου, τι άλλο θ' ακούσω :)

Και δεν ήταν μόνο το ροκ στα peak του αυτές τις δεκαετίες, μερικά μόνο παραδείγματα ακόμα: ποπ, ντίσκο, τζαζ, λάτιν, ηλεκτρονική, soundtracks... Δες εδώ μια σχετικά πρόσφατη δημοσκόπηση για το ποιες δεκαετίες θεωρούν οι Αμερικάνοι ότι έπαιξαν μεγαλύτερο ρόλο στη μουσική:

https://today.yougov.com/topics/entertainment/articles-reports/2021/06/16/best-decade-for-music-americans-poll-data

Και μην νομίζεις ότι στην Ευρώπη ή σε άλλα μέρη του κόσμου οι απόψεις είναι διαφορετικές

Δημοσ.
8 ώρες πριν, prokomeni είπε

Οχι δεν το εχω σκεφτει γιατι δεν ειναι.

Ουτε αυτο με τις 10ετιες που ειπες δεν ισχυει. απλα εσυ και ο κυκλος σου εισαι σε μια ηλικια που ακουγατε μουσικη απο αυτες τις δεκαετιες και εχετε ακουσματα απο συγκεκριμενα ειδη που τοτε ηταν στις δοξες τους.

Αν ρωτησεις καποιον πιτσιρικα θα σου πει αλλα.

Αλλα αντικειμενικα κιολας δεν ισχυει αυτο που ειπες. Σε καμια περιπτωση η καλυτερη μουσικη δεν ηταν τοτε.

Αλλα αν παιζεις με φλακ συμφωνουμε. εκει που λεω stream θεωρω και αυτο μεσα. Μπορεις να κανεις streaming απο δικα σου αρχεια. Θεωρω ξεπερασμενο εχω μια συλλογη βιδωμενη καπου και ακουω μονο αυτη απο ενα συστημα μονο.

Η κόρη μου που είναι 18 δε συμφωνεί μαζί σου. Βρίζει τη συντριπτική πλειοψηφία της σημερινής μουσικής και λατρεύει τα 70ς & 80ς. Προφανώς δεν έχεις γούστο με αυτά που λες. 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Oxygene είπε

Δηλαδή κάποιος που δεν ακούει όλα τα είδη δεν είναι μουσικόφιλος; Ω Θεέ μου, τι άλλο θ' ακούσω :)

Και δεν ήταν μόνο το ροκ στα peak του αυτές τις δεκαετίες, μερικά μόνο παραδείγματα ακόμα: ποπ, ντίσκο, τζαζ, λάτιν, ηλεκτρονική, soundtracks... Δες εδώ μια σχετικά πρόσφατη δημοσκόπηση για το ποιες δεκαετίες θεωρούν οι Αμερικάνοι ότι έπαιξαν μεγαλύτερο ρόλο στη μουσική:

https://today.yougov.com/topics/entertainment/articles-reports/2021/06/16/best-decade-for-music-americans-poll-data

Και μην νομίζεις ότι στην Ευρώπη ή σε άλλα μέρη του κόσμου οι απόψεις είναι διαφορετικές

Με συγχωρεις δεν μπορω να συνεχισω.

Γραφω αλλο και απαντας σε κατι αλλο.

Να ειμαστε καλα να χαιρομαστε τις μουσικες μας οπως νομιζουμε καλυτερα

5 λεπτά πριν, RTW4ever είπε

Η κόρη μου που είναι 18 δε συμφωνεί μαζί σου. Βρίζει τη συντριπτική πλειοψηφία της σημερινής μουσικής και λατρεύει τα 70ς & 80ς. Προφανώς δεν έχεις γούστο με αυτά που λες. 

Προφανως

Δημοσ.
2 ώρες πριν, RTW4ever είπε

Το κάνεις flac και το έχεις όσα αντίγραφα θες σε ταυτότυπη ποιότητα με το αυθεντικό. Οπότε όλο το επιχείρημα σου πάει στο βρόντο. 

Οπότε τα μετατρεπεις σε ψηφιακή μορφη που διατηρειται αναλλοιωτη για να τα αποθηκευσεις μετα σε φυσικά αντιτυπα καθως τα cd και τα βινυλια ειναι αναλωσιμα και με ημερομηνια ληξης και φοβασαι οτι θα τα χασεις. Thank you που με επαληθευεις ^_^

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...