jmirko15 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Κοίτα να δεις που ο αέρας κοπανιστός χάνει έδαφος Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2022 από jmirko15 4 1
DrLo Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) ... πουλήθηκαν συνολίκα 7 CD από 6 πέρυσι, άνοδος 16.7% !!! Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2022 από DrLo 2 1
EnergosPolitis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Αρχικά αυτά γρατσουνιούνται με το παραμικρό, it's a no for me 🙅♂️ 1
I'm_busy Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 7 λεπτά πριν, Runner25 είπε εγω γιατι νομιζω οτι δεν εχεις ουτε δωρο cd απο περιοδικο Στα 29 μου είμαι, τα έζησα καλώς ή κακώς και τα θέματα που είχα με τις γρατζουνιές, το ματάκι στο cd player να χαλάει στο 6μηνο, τα τσίπικα κουτάκια που σπαν για πλάκα κτλπ. Οκ, υπήρχαν και καλά κουτιά όπως ένα απ τα λίγα που μου μειναν, το mars n jupiter των rhcp που ήταν deluxe σε σχέση με τα περισσότερα (κ όμως έπεσες έξω), όπως και αυτά που έφτιαχνα ο ίδιος ως πιτσιρικάς (έφτιαχνα στο pc το cover, το εκτύπωνα και το τοποθετούσα στο διάφανο καπάκι με το custom mix μου). Μπορεί να έχω αρκετές καλές αναμνησείς από έκεινη την εποχή με τα cd αλλά δε με κάνει να εθελοτυφλώ στα τόσα αρνητικά που έχουν σε σχέση με τα λοιπά μέσα της εποχής μας. 3
i love rock Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Πολύ καλά νέα , είμαι και εγώ της παλαιάς σχολής του cd, άλλη η χάρη του ειδικά όταν το ακούς και ταυτόχρονα κοιτάς στοίχους , φωτογραφίες , εξώφυλλο ... Δυστηχώς όλα πια τείνουν να γίνουν με συνδρομή και στην ουσία να μην μας ανήκει τίποτα χωρίς αυτήν . 3
BadBoy Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Αναρωτιέμαι πόσοι από αυτούς που παραπονιούνται για την ποιότητα των streaming υπηρεσιών (επί πληρωμή, όχι τα δωρεάν) έχουν το ανάλογο σύστημα για να ακούσουν τη διαφορά από ένα CD. 4
leogr90 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, SkaL- είπε Ρε παιδιά άλλη ποιότητα, άλλη αξία να βάζεις το καινούριο cd να παίξει. Καλό το ψηφιακό και ευκολία αλλά στην ζωή δεν είναι όλα αέρας. Οπου το "καινουριο cd" μπορει πολυ ευκολα να χαθει, να σπασει ή πολυ απλα να χαλασει και απλα να εχεις πεταξει τα λεφτα σου. Αυτο που αποκαλεις "αερα" (την κατοχη δλδ ενος ψηφιακου αντικειμενου στον λογαριασμο σου), αντεχει πολυ περισσοτερο στο περασμα του χρονου και ειναι πολυ πιο ανθεκτικο απο ενα κομματι βυνιλιο ή αλουμινιο. Παρολα αυτα καταλαβαινω την αδυναμια της ανθρωπινης φυσης να θελει να τα πιανει στα χερια του γιατι αλλιως νομιζει οτι δεν υπαρχουν, ασχετα ομως αν στην πραξη ισχυει το αντιθετο 2
vorlon68 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, jmirko15 είπε Κοίτα να δεις που ο αέρας κοπανιστός χάνει έδαφος Όχι πάντως απο τα torrent. Εκει κρατάει γερά 😅 Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2022 από vorlon68 1
ethereum Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) να δεις που θα πωλουνται ορισμένα σπανια cd και βινύλια σε τιμές RTX 3090 Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2022 από ethereum
jmirko15 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 20 λεπτά πριν, leogr90 είπε Οπου το "καινουριο cd" μπορει πολυ ευκολα να χαθει, να σπασει ή πολυ απλα να χαλασει και απλα να εχεις πεταξει τα λεφτα σου. Αυτο που αποκαλεις "αερα" (την κατοχη δλδ ενος ψηφιακου αντικειμενου στον λογαριασμο σου), αντεχει πολυ περισσοτερο στο περασμα του χρονου και ειναι πολυ πιο ανθεκτικο απο ενα κομματι βυνιλιο ή αλουμινιο. Παρολα αυτα καταλαβαινω την αδυναμια της ανθρωπινης φυσης να θελει να τα πιανει στα χερια του γιατι αλλιως νομιζει οτι δεν υπαρχουν, ασχετα ομως αν στην πραξη ισχυει το αντιθετο Μέχρι να στο πάρει πίσω η streaming υπηρεσία. Που γίνεται αρκετά συχνά σε streaming και λιγότερο συχνά σε αγορασμένα digital ταινίες/music. 2
vorlon68 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Πάντως οτι και να λένε είχε άλλη χάρη να φτιάχνεις κασέτα απο CD και δίσκους για να την ακούς στο walkman και νέο CD απο άλλα CD για το diskman....
culnar Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, I'm_busy είπε Δε βρίσω νόημα στα cd, χαλάν εύκολα και δεν έχουν ευκολίες όπως οι streaming υπηρεσίες. Όποιος θέλει συλλογή ας πάει στα βυνίλια που είναι και πιο ωραία στο ράφι αλλά και το βασικό διαθέτουν αναλογικό ήχο. Όπως προαναφέρθηκε, ένα χιπστεροτρέντ είναι και τίποτα παραπάνω, για να μη πω πως είναι προπαγάνδα των εταιριών πως και καλά πουλάν παραπάνω για να ωθήσουν το κόσμο που ακολουθάει τις μόδες να τα αγοράσουν και να βγάλουν έξτρα φράγκα καθώς πλήττονται απ τη σημερινή μορφή της μουσικής βιομηχανίας. Δε με νοιάζει το μέσο (LP, CD, Digital) όμως θέλω η μουσική ή η ταινία να μου ανοίκει και όχι να τη νοικιάζω. Τι θα γίνει αν οι streaming υπηρεσίες αποφασίσουν να σταματήσουν τη συνεργασία με τη x δισκογραφική ή το y καλλιτέχνη; Επίσης, σήμερον ημέρα μπορεί κάτι ανά πάσα στιγμή κάτι να γίνει cancel και να χαθεί. Για παράδειγμα δε μπορείς στο netflix να δείς το επεισόδιο του community που παίζουν dungeons and dragons επείδη ένας από τους πρωταγωνιστές έβαψε το πρόσωπό του μαύρο (το λεγόμενο blackface). Ή για παράδειγμα είχε γίνει συζήτηση να αφαιρεθεί ο Tramp από το Home Alone 2. Ειδικά το 2ο είναι άνευ σημασίας από θέμα τέχνης όμως δείχνει τη λογική του "αν με ενοχλεί θέλω να εξαφανιστεί" κάτι που δε με βρίσκει σύμφωνο και το θεωρώ επικίνδυνο. Άρα για να κλείσω, αγοράζω τη μουσική που θέλω, συνήθως σε ψηφιακή μορφή, για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο ότι θα εξακολουθώ να έχω πρόσβαση ότι και να γίνει. 31 λεπτά πριν, vorlon68 είπε Πάντως οτι και να λένε είχε άλλη χάρη να φτιάχνεις κασέτα απο CD και δίσκους για να την ακούς στο walkman και νέο CD απο άλλα CD για το diskman.... Είχα ένα CD Player της sony που του έλεγες ότι έχω, π.χ. 45 άρα κασσέτα, και έκανε αυτόματη επιλογή των tracks και της σειράς που θα τα γράψει ώστε να μη κοπεί τραγούδι στη μέση. Το είχα λιώσει, έγραφα κασσέτες από cd για όλη τη παρέα :). 4
SOADNICK Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, leogr90 είπε Οπου το "καινουριο cd" μπορει πολυ ευκολα να χαθει, να σπασει ή πολυ απλα να χαλασει και απλα να εχεις πεταξει τα λεφτα σου. Αυτο που αποκαλεις "αερα" (την κατοχη δλδ ενος ψηφιακου αντικειμενου στον λογαριασμο σου), αντεχει πολυ περισσοτερο στο περασμα του χρονου και ειναι πολυ πιο ανθεκτικο απο ενα κομματι βυνιλιο ή αλουμινιο. Παρολα αυτα καταλαβαινω την αδυναμια της ανθρωπινης φυσης να θελει να τα πιανει στα χερια του γιατι αλλιως νομιζει οτι δεν υπαρχουν, ασχετα ομως αν στην πραξη ισχυει το αντιθετο Μπορείς όμως να το ripαρεις ως wav/flac χωρίς απώλεια ποιότητας και να χεις έτσι τα πλεονεκτήματα και των δύο. 3
Bourdoulas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 4 ώρες πριν, Oxygene είπε Καλό νέο... Καμιά streaming υπηρεσία δεν πρόκειται να φτάσει το ήχο ενός cd... Και με μια καλή συντήρηση είναι δικό σου (και όχι ενοικιαζόμενο) για πολύ πολύ καιρό! Tidal says hi 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα