adok13 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπερα , στο γραφειο μας εχουμε εναν lexmark 2236. Το drum του στα χαρακτηρηστικα του λεει 3000 σελιδες. Αυτη τη στιγμη απο το cartrige statics βλεπω οτι εχει εκτυπωσει 1500 σελιδες , απομενει 25% και μου βγαζει ηδη μηνυμα για low level. Πιστευετε οτι αξιζει να τον αντικαταστησουμε με εναν ink tank; 90% οι εκτυπωσεις ειναι ασπρομαυρες. Κανουμε περιπου 500 εκτυπωσεις τον μηνα. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2022 από adok13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
highpriest Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Το Drum του είναι για 12000 σελίδες, το τόνερ είναι για 3000 σελίδες. Δυστυχώς για αυτόν τον εκτυπωτή μονο γνήσια (λόγω της γνωστής πολιτικής της Lεxmark με τα απανωτά firmware update σε νέα μοντέλα) Τόνερ 3000 σελίδων γύρω στα 80-90 ευρώ Drum 12000 σελίδων (ή κάθε 4-5 τόνερ χοντρικά) γύρω στα 80-90 ευρώ και αυτο Άρα στις 12000 σελίδες (4 τόνερ + 1 drum ) θα πληρώσετε γύρω στα 400-450 ευρώ. Ένας ink tank μόνο ασπρόμαυρος με παρόμοιες δυνατότητες και με αρχικά μελάνια γνήσια για τις ίδιες σελίδες κάνει γύρω στα 250-300 ευρώ. Κι εκει όσο περισσότερο τον δουλέψετε μετά τις 12000 σελίδες τόσο η ψαλίδα θα ανοίγει. Αν είχατε κάποιο πολυμηχάνημα που να παίρνει συμβατά τόνερ θα έλεγα πως δεν αξίζει η αλλαγή του με ink tank. Αλλά για τον συγκεκριμένο Lexmark δεν τίθεται θέμα. Οποιαδήποτε άλλη επιλογή σε εκτυπωτή με τονερ ή ink tank είναι καλύτερη. Απορώ πως έχει πουλήσει τόσο πολύ αυτό το μηχάνημα. Δεν κάνουν έρευνα αγοράς οι αγοραστές του για το τι θα πληρώσουν μετά την αγορά του σε αναλώσιμα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeole Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Επίσης πολύ καλή λύση είναι η αντικατάστασή του με κάποιο laser μηχάνημα πχ Kyocera ή Brother που να παίρνει συμβατά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adok13 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Το κακό είναι ότι δεν βγάζει ούτε καν 3000 σελίδες. Είναι στις 1500 και μου βγάζει χαμηλή στάθμη.εχει πάει 25% . Θα κοιτάξουμε για ασπρόμαυρο inktank μάλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasisxask Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Ακόμα δεν έχουν βγάλει συμβατά τόνερ για αυτον τον εκτυπωτή; τι περιμένουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 7 ώρες πριν, highpriest είπε Δεν κάνουν έρευνα αγοράς οι αγοραστές του για το τι θα πληρώσουν μετά την αγορά του σε αναλώσιμα; Επειδη το εχω συναντησει σε πολυ κοσμο αυτο το μηχανημα, και παντα ειχα την ιδια απορια, μετα απο παρα πολλη σκεψη εβγαλα το συμπερασμα οτι η απαντηση ειναι... Spoiler ΟΧΙ TS, θα σου προτεινα να κοιταξεις σε αγγελιες ή καταστηματα με refurbs, για καποιον μεταχειρισμενο HP παλαιοτερης γενιας, τυπου P2055, αν βρεις σε καλη κατασταση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
highpriest Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 20 λεπτά πριν, lector είπε Επειδη το εχω συναντησει σε πολυ κοσμο αυτο το μηχανημα, και παντα ειχα την ιδια απορια, μετα απο παρα πολλη σκεψη εβγαλα το συμπερασμα οτι η απαντηση ειναι... Απόκρυψη περιεχομένων ΟΧΙ Κάποια στιγμή ήταν το πιο φτηνό μηχάνημα με αυτές τις δυνατότητες και πρώτο πρώτο στο σκρουτζ και με καλές κριτικές απο όσους πρόλαβαν και έβαλαν 5 αστέρια πριν τους τελειώσει το πρώτο τόνερ και ξεκινήσει το κλάμα. Το πέτυχα ακόμη και 90 ευρώ όταν ο ανταγωνισμός ξεκινούσε στα 120-140 ευρώ για τις ίδιες δυνατότητες. Πιστεύω εκεί την πάτησαν οι περισσότεροι. Γλύτωσαν 30 ευρώ στην αγορά του μηχανήματος και τα έδωσαν διπλά με την πρώτη αγορά γνήσιου τόνερ. Μου έτυχαν κι εμένα αρκετοί με το μηχάνημα. Ομοίως τους κατεύθυνα σε refurbished. Πάντως κάποια στιγμή θα βγει συμβατό για το μοντελό. Νομοτελειακά όταν σταματήσει να πωλείται σαν καινούριο. Υπομονή όσοι το έχετε. Δεν είναι κακό μηχάνημα για τα λεφτά του, ίσα ίσα. Απλά είναι ασύμφορο για την ώρα 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasisxask Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, highpriest είπε Κάποια στιγμή ήταν το πιο φτηνό μηχάνημα με αυτές τις δυνατότητες και πρώτο πρώτο στο σκρουτζ και με καλές κριτικές απο όσους πρόλαβαν και έβαλαν 5 αστέρια πριν τους τελειώσει το πρώτο τόνερ και ξεκινήσει το κλάμα. Το πέτυχα ακόμη και 90 ευρώ όταν ο ανταγωνισμός ξεκινούσε στα 120-140 ευρώ για τις ίδιες δυνατότητες. Πιστεύω εκεί την πάτησαν οι περισσότεροι. Γλύτωσαν 30 ευρώ στην αγορά του μηχανήματος και τα έδωσαν διπλά με την πρώτη αγορά γνήσιου τόνερ. Μου έτυχαν κι εμένα αρκετοί με το μηχάνημα. Ομοίως τους κατεύθυνα σε refurbished. Πάντως κάποια στιγμή θα βγει συμβατό για το μοντελό. Νομοτελειακά όταν σταματήσει να πωλείται σαν καινούριο. Υπομονή όσοι το έχετε. Δεν είναι κακό μηχάνημα για τα λεφτά του, ίσα ίσα. Απλά είναι ασύμφορο για την ώρα 64.9€ τον είχα πάρει εγώ τέλος του 2019. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
highpriest Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, thanasisxask είπε 64.9€ τον είχα πάρει εγώ τέλος του 2019. Τεχνική μάρκετινγκ της Gillete. Δίνουν το εργαλείο με ζημιά και βγάζουν λεφτά απο τα αναλώσιμα του. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2022 από highpriest Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα