GaGaS_Thess Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα . Έχω 2 χρόνια Wind 100 MBPS όχι fiber to the home . Έληξε το συμβόλαιο μου τον Φεβρουάριο και συνεχίζω να πληρώνω 34,90 € τον μήνα . Χθες βράδυ μπήκα στο app της Wind Και μου έχει την παρακάτω προσφορά . Να σημειώσω ότι αυτή την στιγμή έχω απεριόριστα σταθερά και 120 λεπτά προς κινητά ενώ η νέα προσφορά μου δίνει απεριόριστα και κινητά . Βλέπω κάτι λάθος ; 10 € φθηνότερο το ίδιο πρόγραμμα και με απεριόριστα σταθερά ; Μήπως κάτι δεν καταλαβαίνω σωστά ; Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2022 από GaGaS_Thess Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Foutrelis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Κράτα το screenshot, τσέκαρε ότι έχει την ίδια τιμή (24,90€) αφού πατήσεις "Το θέλω", πάρε ένα screenshot και από εκεί και χτύπα το. Edit: Πρόσεξε μόνο μη σου βγάζει 2 φορές το Wind Fiber 100 στο popup αφού πατήσεις "Το θέλω" και "Τελικό ποσό λογαριασμού" το άθροισμά τους (μου έχει τύχει όταν μου εμφάνιζε διπλό το ίδιο πακέτο). Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2022 από Foutrelis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, Foutrelis είπε Κράτα το screenshot, τσέκαρε ότι έχει την ίδια τιμή (24,90€) αφού πατήσεις "Το θέλω", πάρε ένα screenshot και από εκεί και χτύπα το. Edit: Πρόσεξε μόνο μη σου βγάζει 2 φορές το Wind Fiber 100 στο popup αφού πατήσεις "Το θέλω" και "Τελικό ποσό λογαριασμού" το άθροισμά τους (μου έχει τύχει όταν μου εμφάνιζε διπλό το ίδιο πακέτο). με προβληματιζει οτι πανω στην 1η προσφορα λεει internet 100 MBPS ενώ στην τελευταία λέει internet ΕΩΣ 100 MBPS ... Λες να εχει καμία παγίδα εκεί ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Foutrelis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, GaGaS_Thess είπε με προβληματιζει οτι πανω στην 1η προσφορα λεει internet 100 MBPS ενώ στην τελευταία λέει internet ΕΩΣ 100 MBPS ... Λες να εχει καμία παγίδα εκεί ; Πάτα "Το θέλω" και θα σου βγάλει επισκόπηση της προσφοράς που θα λέει το όνομα του προγράμματος. Λογικά "WIND FIBER 100" θα γράφει μιας και πρόκειται για ανανέωση και όχι αναβάθμιση. Εκτιμώ ότι μία από τις δύο προσφορές που είναι ίδιες θα πάψει να εμφανίζεται σύντομα. Μέχρι τότε ίσως να προσθέτει τα πάγια στην επισκόπηση προσφοράς όπως έγραψα πριν. Πάτα να δεις τι βγάζει (από υπολογιστή καλύτερα να έχεις περισσότερο χώρο/πληροφορίες/έλεγχο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Το έκανα απο ότι βλέπω δεν αλλάζει κάτι και το προχώρησα στα 24,89 € / μηνα για 2 χρόνια . Δικαίωμα υπαναχώρησης 14 ημερών αν δω ότι στραβώνει κάτι μέσα στις επόμενες μέρες θα το ακυρώσω αλλά δείχνει να είναι ΟΚ απλά προσφορά Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2022 από GaGaS_Thess Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Foutrelis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, GaGaS_Thess είπε προσφορά Προσφοράρα θες να πεις, το συμβόλαιο φαίνεται ΟΚ. (Κάνε ένα edit στις δυο εικόνες όμως γιατί φαίνεται το τηλέφωνό σου.) Ίσως πάρει και διπλασιασμό και πάει στα 200. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 6 λεπτά πριν, Foutrelis είπε Προσφοράρα θες να πεις, το συμβόλαιο φαίνεται ΟΚ. (Κάνε ένα edit στις δυο εικόνες όμως γιατί φαίνεται το τηλέφωνό σου.) Ίσως πάρει και διπλασιασμό και πάει στα 200. Το είδα και το διόρθωσα σε ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 23 ώρες πριν, GaGaS_Thess είπε με προβληματιζει οτι πανω στην 1η προσφορα λεει internet 100 MBPS ενώ στην τελευταία λέει internet ΕΩΣ 100 MBPS ... Λες να εχει καμία παγίδα εκεί ; Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι το 100Mbps αφορά FTTH, ενώ το έως 100 αφορά VDSL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Από τις καλύτερες προσφορές. Εχεις και το κινητό σου στη wind? Πρόσφατα έκανα στην ιδια τιμη το ίδιο προγραμμα αλλά μαζί με κινητο. Ταχύτητες 90-95 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 5 ώρες πριν, imr είπε Από τις καλύτερες προσφορές. Εχεις και το κινητό σου στη wind? Πρόσφατα έκανα στην ιδια τιμη το ίδιο προγραμμα αλλά μαζί με κινητο. Ταχύτητες 90-95 οχι το κινητο μου το εχω με καρτα σε φοιτητικο προγραμμα παλι στην wind βεβαια αλλα πλεον ειμαι στο 12,40 απεριοριστα προς ολους οποτε δεν το αλλαζω με τιποτα . Ταχυτητα χθες που το παρατηρησα ολο το απογευμα γιατι ψιλο φοβηθηκα οτι θα εχω προβληματα ημουν σταθερος στα 107 κλειδωμενος και τα speedtest μου ηταν απο 99 μεχρι 103 5 ώρες πριν, Orestis_G είπε Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι το 100Mbps αφορά FTTH, ενώ το έως 100 αφορά VDSL Fiber to the home δεν ειχα ουτε πριν ακομα εμεις ειμαστε πισω στον πολιτισμο .... ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 17 ώρες πριν, GaGaS_Thess είπε Fiber to the home δεν ειχα ουτε πριν ακομα εμεις ειμαστε πισω στον πολιτισμο .... ! Σύμφωνοι, αλλά με βάση αφενός την σταθερή ταχύτητα που γράφει η προσφορά και το ότι είναι (χονδρικά) ίδια τιμή με την μεσαία, με λιγότερες παροχές, για εκεί με πάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα