NINA! Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Καλημέρα σας! Θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποιες TV 42-43'' με καλή εικόνα & ήχο? Για παρακολούθηση ταινιων (και σύνδεση youtube). Μέχρι 450 ευρώ. Ευχαριστώ πολύ!
Invader Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 https://www.skroutz.gr/s/24258900/Hisense-Smart-Τηλεόραση-LED-4K-UHD-43A7100F-HDR-43.html. Την αποκτήσαμε πριν λίγο καιρό και μόνο καλές εντυπώσεις σε νορμάλ χρήση.
NINA! Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 13 ώρες πριν, Invader είπε https://www.skroutz.gr/s/24258900/Hisense-Smart-Τηλεόραση-LED-4K-UHD-43A7100F-HDR-43.html. Την αποκτήσαμε πριν λίγο καιρό και μόνο καλές εντυπώσεις σε νορμάλ χρήση. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα την κοιτάξω! Από Samsung μήπως έχετε να προτείνετε κάποια?
Invader Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 12 λεπτά πριν, NINA! είπε Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα την κοιτάξω! Από Samsung μήπως έχετε να προτείνετε κάποια? https://www.skroutz.gr/s/27735182/Samsung-Smart-Τηλεόραση-QLED-4K-UHD-QE43Q60A-HDR-43.html#reviews Στο ταβάνι του budget αλλά qled ,χωρίς να σημαίνει ότι και με μια απλή led δε θα κάνετε δουλειά.Τα υπόλοιπα είναι θέμα γούστου και τσέπης.
NINA! Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Είναι ακόμα μέσα στα όρια του budget μου! Θα πάω να δω και τις 2 που προτείνατε σε κάποιο κατάστημα! Ευχαριστώ πολύ!
HALF EVIL Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Εγώ θα σου πρότεινα να διαλέξεις LG ή Sony. Την Samsung δεν την εμπιστεύομαι.
NINA! Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 5 ώρες πριν, HALF EVIL είπε Εγώ θα σου πρότεινα να διαλέξεις LG ή Sony. Την Samsung δεν την εμπιστεύομαι. Καλησπέρα! Οκ, έχεις κάποια να προτείνεις? Αυτή τη στιγμή έχω Sony Bravia, και θέλω προφανώς να την αντικαταστησω με κάποια καλύτερη.. Βασικά έχω την KDL-32WD600! 41 λεπτά πριν, NINA! είπε Καλησπέρα! Οκ, έχεις κάποια να προτείνεις? Αυτή τη στιγμή έχω Sony Bravia, και θέλω προφανώς να την αντικαταστησω με κάποια καλύτερη.. Μου τράβηξαν το ενδιαφέρον αυτές οι 2: lg 43up78006 και lg 43up75006
HALF EVIL Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, NINA! είπε Καλησπέρα! Οκ, έχεις κάποια να προτείνεις? Αυτή τη στιγμή έχω Sony Bravia, και θέλω προφανώς να την αντικαταστησω με κάποια καλύτερη.. Βασικά έχω την KDL-32WD600! Μου τράβηξαν το ενδιαφέρον αυτές οι 2: lg 43up78006 και lg 43up75006 Η 78006 που έβαλες είναι καλή πρόταση για τα χρήματά της. Επίσης κοίτα και αυτή https://www.skroutz.gr/s/28220229/LG-Smart-Τηλεόραση-LED-4K-UHD-43NANO756PA-HDR-43.html Σίγουρα καταλαβαίνεις ότι LED tv και πολύ καλή ποιότητα εικόνας δεν πάνε μαζί. Τουλάχιστον μια led να είναι full array για μια αξιοπρεπή εικόνα. Αλλά υπερβαίνει το μπάτζετ σου. Με την τεχνολογία OLED τις χωρίζει άβυσσος. Η ιδανική επιλογή για μένα σε μικρή τηλεόραση είναι https://www.skroutz.gr/s/28314298/LG-Smart-Τηλεόραση-OLED-4K-UHD-OLED48C14LB-HDR-48.html Προσωπικά δεν θα έδινα εν έτη 2022 ένα πεντακοσαρικο για οιαδήποτε led . Θα έκοβαν από αλλού και θα πήγαινα σε OLED . Τελεία, παράγραφος. Αν το σκεφτείς δεν θα το μετανιώσεις πότε. Καμιά σχέση led με OLED. Επίσης η διαφορά 43 με 48 ιντσες είναι αμελητέα. Εκτός και αν υπάρχει ανυπέρβλητο πρόβλημα χώρου. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2022 από HALF EVIL 1
NINA! Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές και συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση! Θα σκεφτω λοιπον σοβαρά το να καταλήξω τελικά σε Oled αντί για Led, ας είναι και λίγο υψηλότερο το κόστος! Αλήθεια, υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά ανάμεσα στις Oled και Qled? Γενικότερα έχω λίγο μπερδευτεί, γιατί προσπαθώ να καταλάβω αν αυτές οι διαφορές (Led-Qled-Oled) είναι μεγάλες ή απλά λεπτομέρειες που δεν αξίζουν απαραίτητα τα περισσότερα χρήματα (μιλαω πάντα για μενα, που δεν χρησιμοποιώ πολυ την τηλεοραση και που δεν εχω τρελες τεχνολογικες απαιτησεις κλπ)! Γι'αυτο και με ενδιαφέρουν οι απόψεις σας! Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2022 από NINA!
vaggos231 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 28 λεπτά πριν, NINA! είπε Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές και συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση! Θα σκεφτω λοιπον σοβαρά το να καταλήξω τελικά σε Oled αντί για Led, ας είναι και λίγο υψηλότερο το κόστος! Αλήθεια, υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά ανάμεσα στις Oled και Qled? Γενικότερα έχω λίγο μπερδευτεί, γιατί προσπαθώ να καταλάβω αν αυτές οι διαφορές (Led-Qled-Oled) είναι μεγάλες ή απλά λεπτομέρειες που δεν αξίζουν απαραίτητα τα περισσότερα χρήματα (μιλαω πάντα για μενα, που δεν χρησιμοποιώ πολυ την τηλεοραση και που δεν εχω τρελες τεχνολογικες απαιτησεις κλπ)! Γι'αυτο και με ενδιαφέρουν οι απόψεις σας! οι QLED ΔΕΝ ειναι OLED. qled ειναι μια led τεχνολογια της samsung. Μην πεσεις στην παγιδα. οι led τηλεορασεις ειναι οι "Απλες", αν πας σε ενα καταστημα, αυτες που θα σου τραβηξουν την προσοχη ειναι οι oled, ειναι αυτες με τα ζωντανα χρωματα και τα ωραια μαυρα (πραγματικο μαυρο, και οχι γκρι). Τεχνικα οι ολεντ ειναι οι τηλεορασεις που καθε πιξελ ειναι αυτοφωτο και οι λεντ ειναι αυτες που εχουν ζονες φωτος πισω απο το πανελ. Οπως και να εχει, περασε απο μια εκθεση με τηλεορασεις και δες τες καλυτερα και μην μενεις στα χαρακτηριστικα 1
NINA! Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, vaggos231 είπε οι QLED ΔΕΝ ειναι OLED. qled ειναι μια led τεχνολογια της samsung. Μην πεσεις στην παγιδα. οι led τηλεορασεις ειναι οι "Απλες", αν πας σε ενα καταστημα, αυτες που θα σου τραβηξουν την προσοχη ειναι οι oled, ειναι αυτες με τα ζωντανα χρωματα και τα ωραια μαυρα (πραγματικο μαυρο, και οχι γκρι). Τεχνικα οι ολεντ ειναι οι τηλεορασεις που καθε πιξελ ειναι αυτοφωτο και οι λεντ ειναι αυτες που εχουν ζονες φωτος πισω απο το πανελ. Οπως και να εχει, περασε απο μια εκθεση με τηλεορασεις και δες τες καλυτερα και μην μενεις στα χαρακτηριστικα Ευχαριστώ για την απαντηση! Εννοείται θα πάω σε καταστημα να τις δω από κοντά και να κρίνω, απλά ήθελα να ενημερωθω πρωτα, γιατί όπως είπα είχα μπερδευτεί λίγο! Με αυτά που μου είπατε έχω κατανοήσει καλυτερα την καθε κατηγορία! Οπότε να μην θεωρήσω τις Qled ισάξιες με τις Oled (η αλήθεια είναι ότι αρχικά έκλινα προς Samsung Qled, τωρα αλλαξα γνωμη 😁)! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα