naimore Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Επειδή βλέπω αμφιλεγόμενες κριτικές και δεν βγάζω άκρη απ το skroutz, κάποιος που να έχει δοκιμάσει κι έχει να προτείνει κάποιο; Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2022 από naimore
Ntinaras Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 9 ώρες πριν, naimore είπε Επειδή βλέπω αμφιλεγόμενες κριτικές και δεν βγάζω άκρη απ το skroutz, κάποιος που να έχει δοκιμάσει κι έχει να προτείνει κάποιο; Μιλας με γριφους γεροντα. Τι εννοεις βαρακι για τετρακεφαλο?
naimore Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 https://www.skroutz.gr/c/1821/varakia/f/732245/akron.html
maparios Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, naimore είπε https://www.skroutz.gr/c/1821/varakia/f/732245/akron.html ποια θα ειναι η χρηστη του; και ποιος σου το συστησε;
naimore Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 ενδυναμωση τετρακεφαλου και μου το συστησε φυσι(κ)οθεραπευτης
Ntinaras Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, naimore είπε ενδυναμωση τετρακεφαλου και μου το συστησε φυσι(κ)οθεραπευτης Ο ιδιος σου ειπε πως με βαρακι στον αστραγαλο θα δυναμωσει ο 4κεφαλος? Εχεις υποστει καποιο τραυματισμο? Καλυτερα πηγαινε σε καποιο γυμναστηριο να σου βγαλουν ενα προγραμμα γυμναστικης, γιατι με βαρακι στον αστραγαλο δενε... 1
cthulhucarbide Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Πάρε ένα όποιο να'ναι, δεν θα έχει καμιά φοβερή διαφορά στην ποιότητα που να αξίζει να ψάξεις όλες τις κριτικές κλπ. Το μόνο που συνιστώ να κάνεις, είναι να πάρεις ένα με βάρη που μπαίνουν και βγαίνουν ώστε να το ρυθμίζεις εσύ και να βάζεις πιο πολύ βάρος όσο περνάει ο καιρός και δυναμώνεις. Για αρχή πάρε ένα σετ από 0 ως 2,5 κιλά και λογικά θα είναι αρκετό για πολύ καιρό 3 ώρες πριν, Ntinaras είπε Ο ιδιος σου ειπε πως με βαρακι στον αστραγαλο θα δυναμωσει ο 4κεφαλος? Εχεις υποστει καποιο τραυματισμο? Καλυτερα πηγαινε σε καποιο γυμναστηριο να σου βγαλουν ενα προγραμμα γυμναστικης, γιατι με βαρακι στον αστραγαλο δενε... Προφανώς έχει κάποιον τραυματισμό για να του το είπε ο φυσικοθεραπευτής. Και σε αυτή την φάση το να κάνει leg raises είναι η πιο ασφαλής άσκηση μέχρι να δυναμώσει αρκετά και να μπει σε άλλες πιο σύνθετες και δυνατές 2
naimore Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 ακριβως, δρομεας ειμαι τα τελευταια 6 χρονια και ταλαιπωρουμαι απο χονδροπαθεια επιγονατιδας και μου ειπαν ορθοπεδικος και φυσι(κ)οθεραπευτης οτι πρεπει να δυναμωσω τον τετρακεφαλο για να μην πηδιεται το γονατο, ξεκινησα τα raises χωρις βαρη, αλλα συντομα θα βαλω και βαρακι, θα μου δωσει αυτος μαλλον πρωτη φορα και μετα μηπως ψαχτω να αγορασω, ευχαριστω @cthulhucarbide
G.TH. Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Γενικά τα βάρη με λουρί γύρω από το πόδι με την κίνηση περιστρέφονται σιγά σιγά και αρχίζει να σε κόβει το λουρί στο κόκκαλο.
margaritagr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Τις εκανα κι εγώ αυτές τις ασκήσεις για χονδροπαθεια. προτιμησε βαράκια με ράβδους οπου μπορείς να αφαιρείς/προσθέτεις βάρος. Έχεις στα xtreme stores 1
margaritagr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Ναι είναι το νο1 για ενδυνάμωση σε τέτοιες περιπτώσεις. Όμως να μην ξεχνάς ότι δεν πρέπει να υπάρχει μυική ανισορροπια, όσο γυμνάζεις τετρακεφαλο θα γυμνάζεις και δικέφαλο μηριαιο 1
naimore Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 17 hours ago, margaritagr said: Τις εκανα κι εγώ αυτές τις ασκήσεις για χονδροπαθεια. προτιμησε βαράκια με ράβδους οπου μπορείς να αφαιρείς/προσθέτεις βάρος. Έχεις στα xtreme stores κατι σαν αυτο μαλλον λες https://www.xtr.gr/el/75128-x-fit.html 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα