insomnia1983 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) https://www.banggood.com/New-User-Zone.html?newUser=1 Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2022 από insomnia1983 2 1
birbou Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, mp44christos είπε Τι ισχύει με το τελωνείο απο banggood; Κανένα θέμα. Οι τιμές περιέχουν τον ΦΠΑ. 2
kirmis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, birbou είπε Κανένα θέμα. Οι τιμές περιέχουν τον ΦΠΑ. Τί κανένα θέμα? Όλα τα τσιμπάνε πλέον και σου βάζουν καπέλο τέλη εκτελωνισμού! Ακόμα και για μικροδέματα! Εκτός αν το στείλουν απο Ευρωπαική αποθήκη ή τριγωνικά. 1
birbou Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, kirmis είπε Τί κανένα θέμα? Όλα τα τσιμπάνε πλέον και σου βάζουν καπέλο τέλη εκτελωνισμού! Ακόμα και για μικροδέματα! Εκτός αν το στείλουν απο Ευρωπαική αποθήκη ή τριγωνικά. Φίλε μου ακούω τη γνώμη σου, η ως τώρα δική μου εμπειρία με την banggood είναι διαφορετική απ΄αυτό που αναφέρεις και για τις αποστολές από Κίνα. 1
Dantε Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, kirmis είπε Τί κανένα θέμα? Όλα τα τσιμπάνε πλέον και σου βάζουν καπέλο τέλη εκτελωνισμού! Ακόμα και για μικροδέματα! Εκτός αν το στείλουν απο Ευρωπαική αποθήκη ή τριγωνικά. Τα εκτελωνιζουν πριν ερθουν εδω και βαζουν σωστα τα στοιχεια οποτε δε περναει τιποτα απο τελωνειο. Και απο Κινα. Παραγγελιες απο ebay/ali πληρωνουν εξτρα γιατι δε κανει σωστα τη δουλεια του ο πωλητης στη καταχωρηση του ΦΠΑ. Στο banggood το κανουν σωστα. Και στο ebay αναλογα το πωλητη.2 παραγγελιες μου ηρθαν μια χαρα απο Κινα και σχετικα γρηγορα κιολας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα