triplex1 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Αν τραβάει το καλώδιο σαν να είναι ουρά γάτας τότε ναι, θα γίνει ζημιά. Εμείς που με το ένα χέρι πιάνουμε την πρίζα (φις) και με το άλλο την εντοιχισμένη, δεν έχουν πάθει κάτι. Απόκρυψη περιεχομένων Απόδειξη και το PC μου που συνδέω-αποσυνδέω κάθε μέρα πάνω στο κρεβάτι μου το τελευταίο 8μηνο: Τερη πες μου οτι το πισι κοιμαται στο κρεβατι και εσυ στο πατωμα!!! Βλεπω και 3πριζο made in turkey!!! 1
Τέρης Α. Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 7 ώρες πριν, triplex1 είπε Τερη πες μου οτι το πισι κοιμαται στο κρεβατι και εσυ στο πατωμα!!! Με ξεσκέπασες! Μα πως αποκαλύφθηκα έτσι;... Spoiler Άσχετα με το γεγονός ότι ανέφερα προηγουμένως πως το συνδέω-αποσυνδέω κάθε μέρα. 7 ώρες πριν, triplex1 είπε Βλεπω και 3πριζο made in turkey!!! Εκεί φτιάχνονται τα Legrand; Φωτιά και τσεκούρι! Αν ξαναψωνίσω από αυτός να με/ μου @#*! Spoiler
GiorgosR96 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 11 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Αν τραβάει το καλώδιο σαν να είναι ουρά γάτας τότε ναι, θα γίνει ζημιά. Εμείς που με το ένα χέρι πιάνουμε την πρίζα (φις) και με το άλλο την εντοιχισμένη, δεν έχουν πάθει κάτι. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Απόδειξη και το PC μου που συνδέω-αποσυνδέω κάθε μέρα πάνω στο κρεβάτι μου το τελευταίο 8μηνο: Ε όχι και σαν ουρά γάτας 😂 Απαλά γίνονται όλα γιατί όπως είπα είναι καινούριο και το φοβάμαι πολύ να μην το κάνω ζημιά 2
triplex1 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, Kthulhou είπε @triplex1 kai @Τέρης Α. ... go get a room Πουτ δε κοτς νταουν σλοουλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα