Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά

Θέλω να κάνω μια ερώτηση...είχα μια διακοπή ρεύματος...Πήγα να ανοίξω τον υπολογιστή και λίγο πριν ακριβώς τον ανοίξω έπεσε το ρεύμα...Το μόνο που ήταν ανοιχτό ήταν το κουμπί του τροφοδοτικού από πίσω και η οθόνη... Υπάρχει πιθανότητα σε μια τέτοια περίπτωση να δημιουργήσει πρόβλημα στο τροφοδοτικό; Ξανά λέω ότι δεν ήταν σε λειτουργία ο υπολογιστής μόνο το κουμπάκι του τροφοδοτικού ήταν ανοιχτό

Δημοσ.

κλεισε διακοπτες και κανε μια αποφορτιση πατωντας τον διακοπτη 3-4 φορες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πιθανότητα υπάρχει , ναι κ στο τροφοδοτικό κ ακόμα πιο μέσα περιέργως...  αλλά όπως ρώτησε κ ο ΝίκοςΚαλλιθέα , λειτουργεί ή όχι ?

μήηηπως ο ΗΥ έριξε το ρεύμα ?

Επεξ/σία από Kthulhou
  • Like 1
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι τρομοκρατήθηκα λίγο και δεν τον ανοίγω τώρα μέχρι να πάρω ένα ενισχυμένο πολύπριζο και ένα ups αύριο... Οπότε για την ώρα είναι θεωρητική

Δημοσ.

αν εχεις καλο τροφοδοτικο δεν εχει προβλημα κανενα

Μόλις τώρα, GiorgosR96 είπε

Η αλήθεια είναι ότι τρομοκρατήθηκα λίγο και δεν τον ανοίγω τώρα μέχρι να πάρω ένα ενισχυμένο πολύπριζο και ένα ups αύριο... Οπότε για την ώρα είναι θεωρητική

να κλεινεις διακοπτακι οταν δεν το χρησιμοποιεις

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό που έχω είναι 650 Watt 80+ Bronze της Gigabyte

3 λεπτά πριν, Kthulhou είπε

πιθανότητα υπάρχει , ναι κ στο τροφοδοτικό κ ακόμα πιο μέσα περιέργως...  αλλά όπως ρώτησε κ ο ΝίκοςΚαλλιθέα , λειτουργεί ή όχι ?

μήηηπως ο ΗΥ έριξε το ρεύμα ?

Θα τον δοκιμάσω αύριο πάλι μόλις πάρω ups και καλό πολύπριζο...Αν λειτουργεί φαντάζομαι ότι δεν έχει γίνει τίποτα και όλα καλά... Είμαι καινούριος με το όλο θέμα του υπολογιστή αυτή την εβδομάδα το πήρα και δεν ξέρω και πολλά πράγματα για αυτό ρωτάω πολλά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/3/2022 στις 11:22 ΜΜ, GiorgosR96 είπε

Πήγα να ανοίξω τον υπολογιστή και λίγο πριν ακριβώς τον ανοίξω έπεσε το ρεύμα...

Εν ολίγοις ήταν standby ο υπολογιστής μέχρι τη διακοπή ρεύματος. Μέχρι εκεί δεν συνέβη τίποτα επιζήμιο. Όταν ήρθε το ρεύμα, είχατε βγάλει τον υπολογιστή και την οθόνη από την πρίζα;

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Εν ολίγοις ήταν standby ο υπολογιστής μέχρι τη διακοπή ρεύματος. Μέχρι εκεί δεν συνέβη τίποτα επιζήμιο. Όταν με ήρθε το ρεύμα, είχατε βγάλει τον υπολογιστή και την οθόνη από την πρίζα;

Ναι εννοείται βγήκαν όλα από την πρίζα και μετά επανήλθε το ρεύμα 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, GiorgosR96 είπε

Τέλεια ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις

αυτο που σε ειπα πιο πανω οταν δεν τον χρησιμοποιεις να κλεινεις και τον διακοπτη του τροφοδοτικου

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, triplex1 είπε

αυτο που σε ειπα πιο πανω οταν δεν τον χρησιμοποιεις να κλεινεις και τον διακοπτη του τροφοδοτικου

Ναι εννοείται και το διακόπτη τον κλείνω και τον βγάζω και από την πρίζα για παν ενδεχόμενο 😂

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, GiorgosR96 είπε

Ναι εννοείται και το διακόπτη τον κλείνω και τον βγάζω και από την πρίζα για παν ενδεχόμενο 😂

πριζα δεν χρειαζεται να τραβας γιατι θα τα χαλασεις ολα στο τελος

Δημοσ.

Αν τραβάει το καλώδιο σαν να είναι ουρά γάτας τότε ναι, θα γίνει ζημιά. Εμείς που με το ένα χέρι πιάνουμε την πρίζα (φις) και με το άλλο την εντοιχισμένη, δεν έχουν πάθει κάτι.

Spoiler

Απόδειξη και το PC μου που συνδέω-αποσυνδέω κάθε μέρα πάνω στο κρεβάτι μου το τελευταίο 8μηνο:

20220316_015159.jpg.91a1d4b4ec5f7a6242249c3f0eb6205c.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...