GiorgosR96 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα παιδιά Θέλω να κάνω μια ερώτηση...είχα μια διακοπή ρεύματος...Πήγα να ανοίξω τον υπολογιστή και λίγο πριν ακριβώς τον ανοίξω έπεσε το ρεύμα...Το μόνο που ήταν ανοιχτό ήταν το κουμπί του τροφοδοτικού από πίσω και η οθόνη... Υπάρχει πιθανότητα σε μια τέτοια περίπτωση να δημιουργήσει πρόβλημα στο τροφοδοτικό; Ξανά λέω ότι δεν ήταν σε λειτουργία ο υπολογιστής μόνο το κουμπάκι του τροφοδοτικού ήταν ανοιχτό
NikosKallithea Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Εχει καποιο προβλημα ο υπολογιστής ή η ερώτηση σου είναι θεωρητική Τωρα ανοίγει δηλαδη; 2
triplex1 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 κλεισε διακοπτες και κανε μια αποφορτιση πατωντας τον διακοπτη 3-4 φορες
Kthulhou Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) πιθανότητα υπάρχει , ναι κ στο τροφοδοτικό κ ακόμα πιο μέσα περιέργως... αλλά όπως ρώτησε κ ο ΝίκοςΚαλλιθέα , λειτουργεί ή όχι ? μήηηπως ο ΗΥ έριξε το ρεύμα ? Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2022 από Kthulhou 1
GiorgosR96 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Η αλήθεια είναι ότι τρομοκρατήθηκα λίγο και δεν τον ανοίγω τώρα μέχρι να πάρω ένα ενισχυμένο πολύπριζο και ένα ups αύριο... Οπότε για την ώρα είναι θεωρητική
triplex1 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 αν εχεις καλο τροφοδοτικο δεν εχει προβλημα κανενα Μόλις τώρα, GiorgosR96 είπε Η αλήθεια είναι ότι τρομοκρατήθηκα λίγο και δεν τον ανοίγω τώρα μέχρι να πάρω ένα ενισχυμένο πολύπριζο και ένα ups αύριο... Οπότε για την ώρα είναι θεωρητική να κλεινεις διακοπτακι οταν δεν το χρησιμοποιεις
GiorgosR96 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Το τροφοδοτικό που έχω είναι 650 Watt 80+ Bronze της Gigabyte 3 λεπτά πριν, Kthulhou είπε πιθανότητα υπάρχει , ναι κ στο τροφοδοτικό κ ακόμα πιο μέσα περιέργως... αλλά όπως ρώτησε κ ο ΝίκοςΚαλλιθέα , λειτουργεί ή όχι ? μήηηπως ο ΗΥ έριξε το ρεύμα ? Θα τον δοκιμάσω αύριο πάλι μόλις πάρω ups και καλό πολύπριζο...Αν λειτουργεί φαντάζομαι ότι δεν έχει γίνει τίποτα και όλα καλά... Είμαι καινούριος με το όλο θέμα του υπολογιστή αυτή την εβδομάδα το πήρα και δεν ξέρω και πολλά πράγματα για αυτό ρωτάω πολλά
Τέρης Α. Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 15/3/2022 στις 11:22 ΜΜ, GiorgosR96 είπε Πήγα να ανοίξω τον υπολογιστή και λίγο πριν ακριβώς τον ανοίξω έπεσε το ρεύμα... Εν ολίγοις ήταν standby ο υπολογιστής μέχρι τη διακοπή ρεύματος. Μέχρι εκεί δεν συνέβη τίποτα επιζήμιο. Όταν ήρθε το ρεύμα, είχατε βγάλει τον υπολογιστή και την οθόνη από την πρίζα; Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2022 από Τέρης Α.
GiorgosR96 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 11 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Εν ολίγοις ήταν standby ο υπολογιστής μέχρι τη διακοπή ρεύματος. Μέχρι εκεί δεν συνέβη τίποτα επιζήμιο. Όταν με ήρθε το ρεύμα, είχατε βγάλει τον υπολογιστή και την οθόνη από την πρίζα; Ναι εννοείται βγήκαν όλα από την πρίζα και μετά επανήλθε το ρεύμα
GiorgosR96 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 20 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Τότε δεν έχετε να φοβάστε τίποτα! Τέλεια ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις 1
triplex1 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 7 λεπτά πριν, GiorgosR96 είπε Τέλεια ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις αυτο που σε ειπα πιο πανω οταν δεν τον χρησιμοποιεις να κλεινεις και τον διακοπτη του τροφοδοτικου 1
GiorgosR96 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 17 λεπτά πριν, triplex1 είπε αυτο που σε ειπα πιο πανω οταν δεν τον χρησιμοποιεις να κλεινεις και τον διακοπτη του τροφοδοτικου Ναι εννοείται και το διακόπτη τον κλείνω και τον βγάζω και από την πρίζα για παν ενδεχόμενο 😂
triplex1 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 11 λεπτά πριν, GiorgosR96 είπε Ναι εννοείται και το διακόπτη τον κλείνω και τον βγάζω και από την πρίζα για παν ενδεχόμενο 😂 πριζα δεν χρειαζεται να τραβας γιατι θα τα χαλασεις ολα στο τελος
Τέρης Α. Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Αν τραβάει το καλώδιο σαν να είναι ουρά γάτας τότε ναι, θα γίνει ζημιά. Εμείς που με το ένα χέρι πιάνουμε την πρίζα (φις) και με το άλλο την εντοιχισμένη, δεν έχουν πάθει κάτι. Spoiler Απόδειξη και το PC μου που συνδέω-αποσυνδέω κάθε μέρα πάνω στο κρεβάτι μου το τελευταίο 8μηνο: 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα