Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Έχω δημιουργήσει έναν λογαριασμό στο ινσταγκραμ και θα ήθελα μελλοντικά να καταφέρω να πουλήσω δημιουργίες μου. Ψάχνω όμως να βγάλω άκρη μήπως βρω οικονομικό τρόπο να στέλνω τα προϊόντα μου σε άλλες πόλεις. Κάπου θα ήθελα αποστολή στα 5ευρώ. Έχει κανείς κάποια πρόταση;

Δημοσ.
12 ώρες πριν, mariariw22 είπε

Κάπου θα ήθελα αποστολή στα 5ευρώ.

Ελτά (το κανονικό όχι τα κούριερ) Σε 2-3 μέρες έχει γίνει η παράδοση. 

Αν δεις αργότερα ότι αυξάνονται οι δουλειές σου κάνεις ένα συμβόλαιο με κάποια κούριερ. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 15/03/2022 at 22:41, mariariw22 said:

Καλησπέρα σε όλους. Έχω δημιουργήσει έναν λογαριασμό στο ινσταγκραμ και θα ήθελα μελλοντικά να καταφέρω να πουλήσω δημιουργίες μου. Ψάχνω όμως να βγάλω άκρη μήπως βρω οικονομικό τρόπο να στέλνω τα προϊόντα μου σε άλλες πόλεις. Κάπου θα ήθελα αποστολή στα 5ευρώ. Έχει κανείς κάποια πρόταση;

οτιδηποτε βαλεις πρεπει να ειναι με tracking number

Δημοσ.
Στις 15/3/2022 στις 10:41 ΜΜ, mariariw22 είπε

Ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ,αν πας εσυ το δεμα στη ρεσεψιον και το παραλαβει ο παραληπτης παλι απο τη ρεσεψιον,η χρεωση ειναι 5 ευρω εως 2 κιλα.
Μετα χρεωνεται 1,25 ανα εξτρα κιλο, τα 3 κιλα κοστιζουν 6,25, τα 4 κιλα κοστιζουν 8.00 και παει λεγοντας.

Στις 16/3/2022 στις 10:59 ΠΜ, Nabuko είπε

Αν δεις αργότερα ότι αυξάνονται οι δουλειές σου κάνεις ένα συμβόλαιο με κάποια κούριερ. 

Νομιζω οτι πρεπει να εχει επαγγελματικο ΑΦΜ και φυσικα συγκεκριμενο πληθος αποστολων ανα μηνα.

Επισης,δε σου ανοιγει κανεις κωδικο εαν κανεις μονο παραλαβες και οχι αποστολες.

Συνεργαζομαι με ενα μαγαζι με υπολογιστες και παιρνουμε συνεχεια ανταλλακτικα,αλλα δε μας ανοιγουν κωδικο γιατι δεν κανουμε αποστολες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...