NovaLacertae Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Γεια σας παιδιά, πήρα τα Ασύρματα Ακουστικά Bluetooth - Esperanza EH163 Libero και έχω το εξής πρόβλημα: Ενώ συνδέθηκαν με το smartphone, για σύνδεση με το ασύρματο Siemens Gigaset S850H μου ζητάει κωδικό PIN, ξέρει κανείς ποιο είναι; (στο BT Plantronics Ρ70 δεν μου ζητάει κωδικό) Από μια αναζήτηση στο διαδύκτιο δεν βρήκα τίποτα...
chios Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δοκιμάζεις για αρχή τον κλασικό κωδικό 0000, 4 μηδενικά, δε θέλει κόπο τρόπο θέλει.
NovaLacertae Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, chios είπε Δοκιμάζεις για αρχή τον κλασικό κωδικό 0000, 4 μηδενικά, δε θέλει κόπο τρόπο θέλει. Ήταν ο πρώτος κωδικός από καμιά δεκαριά που δοκίμασα αλλά δεν... Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2022 από NovaLacertae
chios Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Μήπως το pin δεν σχετίζεται με τα ακουστικά αλλά με το Siemens ; Δες του gigaset. 1
NovaLacertae Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Στις 16/3/2022 στις 1:29 ΠΜ, chios είπε Μήπως το pin δεν σχετίζεται με τα ακουστικά αλλά με το Siemens ; Δες του gigaset. Δεν έχω βρει κάτι μέχρι στιγμής Τρία Bluetooth (2 Plantronics και 1 iXchange) συνδέονται κανονικά και στα smartphone και στο ασύρματο χωρίς να ζητάνε κωδικό τα Esperanza συνδέονται στα smartphone χωρίς κωδικό αλλά στο ασύρματο ζητάει κωδικό...!??? περίεργα πράγματα... (Ευχαριστώ για τις απαντήσεις πάντως)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα