Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, jimartsas είπε

Χρόνια πολλά φίλε καλή δύναμη,με το photorec που το έβαλα να επαναφέρει φωτογραφίες και βίντεο  μου εμφάνισε τα μισά  βρήκα και κάποια back up σε στικακια οπότε συνολικά το 80% σώθηκε,θα δοκιμάσω και άλλα προγράμματα data recovery αλλά όπως έγραψα απευθύνθηκα και σε εταιρία που ασχολείται με τα data recovery σκληρών και με ransomware , μου είπαν ότι σε κάποιες περιπτώσεις μπορούν και τα κάνουν αποκρυπτογράφηση,σε άλλες περιπτώσεις μετά data recovery (με υψηλή αποτελεσματικότητα) και σαν τελευταία λύση αναλαμβάνουν διαπραγματεύσεις με τους χάκερ και να ρίξουν και την τιμή,τώρα τι λεφτά ζητάνε γιαυτες τις υπηρεσίες ακόμα δεν ξέρω περιμένω και να μου απαντήσουν για την περίπτωση μου..μόνο μην αποθηκεύεις τίποτα καινούργιο στους σκληρούς σού γιατί θα χάνονται τελείως αρχεία που επαναφέρονται

Ωραία και εγώ με το photorec επανέφεραν πολλές φωτογραφίες αλλά όχι βίντεο....παράξενο.Τα έβαλα σε καθαρό σκληρό τώρα.Εαν σου πουν τι μέλει γενέσθαι κάνε μία ανάρτηση εάν θέλεις Ευχαριστώ.

• Like 1
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, jimartsas είπε

Χρόνια πολλά φίλε καλή δύναμη,με το photorec που το έβαλα να επαναφέρει φωτογραφίες και βίντεο  μου εμφάνισε τα μισά  βρήκα και κάποια back up σε στικακια οπότε συνολικά το 80% σώθηκε,θα δοκιμάσω και άλλα προγράμματα data recovery αλλά όπως έγραψα απευθύνθηκα και σε εταιρία που ασχολείται με τα data recovery σκληρών και με ransomware , μου είπαν ότι σε κάποιες περιπτώσεις μπορούν και τα κάνουν αποκρυπτογράφηση,σε άλλες περιπτώσεις μετά data recovery (με υψηλή αποτελεσματικότητα) και σαν τελευταία λύση αναλαμβάνουν διαπραγματεύσεις με τους χάκερ και να ρίξουν και την τιμή,τώρα τι λεφτά ζητάνε γιαυτες τις υπηρεσίες ακόμα δεν ξέρω περιμένω και να μου απαντήσουν για την περίπτωση μου..μόνο μην αποθηκεύεις τίποτα καινούργιο στους σκληρούς σού γιατί θα χάνονται τελείως αρχεία που επαναφέρονται

Τελικά είχες ή όχι anti-virus ;σόρυ δεν κατάλαβα. 

Εσύ giorgos1966 ειχες; 

Επεξ/σία από IoannisSM
Δημοσ.
Μόλις τώρα, IoannisSM είπε

Εσύ Γιώργο ειχες; 

Όχι δεν είχα, μετά έβαλα ένα για το καθάρισμα αλλά θα κάνω και φορμάτ

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, jimartsas είπε

Όχι δεν είχα, μετά έβαλα ένα για το καθάρισμα αλλά θα κάνω και φορμάτ

Η προστασία των windows δεν έκανε τίποτα ε; 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, IoannisSM είπε

Εσύ giorgos1966 ειχες; 

Εγώ των windows είχα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, IoannisSM είπε

Η προστασία των windows δεν έκανε τίποτα ε; 

Με πειρατικά 7αρια είμαι τα είχα απενεργοποίημενα και αυτά δεν ξέρω βέβαια αν θα με είχαν σώσει 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...