Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατι να μην εχεις τα αρχεια σου και σε αλλο μερος;

Επεξ/σία από LLLEFTERIS
  • Like 1
Δημοσ.

ειχα συνδεδενο τον 2 σκληρο που εχω ολοι μου την πρικα μεσα που να απευθυνθώ εχω τρελαθει ουτε με φορματ σωνετε η κατασταση??

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, jimartsas είπε

ειχα συνδεδενο τον 2 σκληρο που εχω ολοι μου την πρικα μεσα που να απευθυνθώ εχω τρελαθει ουτε με φορματ σωνετε η κατασταση??

ΜΕ φορμάτ τι θα αλλάξει;;

Εψαξες τους οδηγους που υπάρχουν;  https://www.google.com/search?q=bpqd&rlz=1CAHNBM_enGB898&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Δημοσ.

Να κάνω φορμάτ για να καθαρίσω τον ssd των windows που έφαγα τον ιό και να μείνει ο 2ος σκληρός που έχει τις φωτογραφίες και τα βίντεο κλειδωμένα και από εκεί και πέρα ότι πρέπει να κανω

Δημοσ.

Χρησιμοποίησα το shadow explorer και μου επαναφέρει τους φακέλους στον c. Στον δεύτερο σκληρό που έχω όλοι μου την περιουσία δεν έχει πρόσβαση το πρόγραμμα δεν ξέρω το ψάχνω

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, jimartsas είπε

Χρησιμοποίησα το shadow explorer και μου επαναφέρει τους φακέλους στον c. Στον δεύτερο σκληρό που έχω όλοι μου την περιουσία δεν έχει πρόσβαση το πρόγραμμα δεν ξέρω το ψάχνω

αμα κανεις φορματ ολα καθαριζουν. αλλα καλυτερα μην βαλεις ξανα μολυσμενα με τα τα καθαρα φορμαρισμενα, μπορει να κολλησουν ξανα

δηλαδη τι εχεις ? 

κρυπτονομισματα?

Επεξ/σία από Stefanos683
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Stefanos683 είπε

αμα κανεις φορματ ολα καθαριζουν. αλλα καλυτερα μην βαλεις ξανα μολυσμενα με τα τα καθαρα φορμαρισμενα, μπορει να κολλησουν ξανα

δηλαδη τι εχεις ? 

κρυπτονομισματα?

Μακάρι να έχανα λεφτά,τα λεφτά ξανά βγαίνουν, όλες μου οι φωτογραφίες και βίντεο και τις γυναίκας μου  και παιδιού μου,οι αναμνήσεις μας δηλαδή, ζήτημα άμα έχω ένα 10% back up

46 λεπτά πριν, snips είπε

Δεν μας λες και πως ακριβώς τσίμπησες τον ιό; 

Πήγα να κατεβάσω ένα πρόγραμμα, προφανώς στο κουμπί download είχε mirror link που με οδήγησε σε fake ιδιο πρόγραμμα το εγκαταστήσα και με πετσόκοψε,προς το παρών οι 2 επιλογές που έχω βρει καθώς το πρόβλημα είναι στον δεύτερο σκληρό που έτυχε να τον είχα συνδεδεμένο είναι είτε να περιμένω από κάποιο από τα γνωστά προγράμματα αποκρυπτογράφησης να ενημερωθούν οι database τους και να βρεθεί το κλειδί είτε να κάνω ανάκτηση των δεδομένων αφού στην αρχική του μορφή διαγράφηκαν,αυτά βρήκα προς το παρόν στα guides που έχω κοιτάξει εγώ αλλά ψάχνω να βρω και κάποιον έμπειρο να με βοηθήσει

Δημοσ.

Τι πακέτο είναι αυτό που έφαγες φίλε μου; Πρώτη φορά ακούω τέτοιο πράγμα, μπορούμε προληπτικά να κάνουμε κάτι για προστασία; 

Πάντα φωτογραφίες που έχουν να κάνουν με οικογένεια backup σε εξωτερικούς δίσκους. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...