Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην λέμε ότι θέλουμε δεν είναι παράνομο.

Δεν υπάρχει λόγος όμως να πάει σε πιο φαρδύ ελαστικό,ναι θα είχε νόημα εάν είχε το st να πήγαινε σε ένα πιο σπορ ελαστικό που δεν βγαίνει σε αυτήν την διάσταση όπως falken azenis, αλλά δεν υπάρχει λόγος με ένα συμβατικό ελαστικό το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι άριστο.

Να πάει σε 215 για να γλυτώσει 40 ευρώ το πολύ απλά δεν υπάρχει λόγος

Δημοσ.
3 ώρες πριν, jmmys είπε

Είναι λιγότερο ασφαλές σε σχέση με τις διαστάσεις που εγκρίνει ο κατασκευαστής. Για κάποιο λόγο βγαίνουν σε κάθε μοντέλο συγκεκριμένες διαστάσεις, με βάση τη βέλτιστη συμπεριφορά του οχήματος. 

To λάστιχο μπορεί να πάει από -2% εώς +3%. Δηλ. από 195 εώς 225 σε 17αρα ζάντα για το δικό του αμάξι. Μπαίνει και 18αρα αλλά πάει πολύ.

Είσαι έξτρα υπερβολικός όταν λες "λιγότερο ασφαλές". Αν ήθελε να βάλει 18αρες ή 17αρες με 245 και 255 λάστιχο με spacers κλπ τότε ναι, θα ήταν υπερβολικό και μη ασφαλές. Γνώμη μου. 😊

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα το δικό μου φορούσε τα falken ze310 έτσι ήρθε από την αντιπροσωπεία. Σε 8.000 χιλιόμετρα είχαν φαγωθεί τα πλαϊνά. Τα είδα με τα δικά μου μάτια. Ρώτησα και το βουλκανιζατέρ που το πάω γιατί το είδα και μου είπε ότι δεν είναι για αλλαγή αλλά θα βάλουμε τα μπρος πίσω. Αλλάζω τα λάστιχα σεζόν και έχω αγοράσει χειμερινά sava Eskimo. Τα χειμερινά τα sava μου βγήκανε καλύτερα από nokian που αγόρασα για το μικρό μου αμάξι. 

Για καλοκαιρινά θα πήγαινα σε επώνυμα. Νομίζω πως φθείρονται πολύ πιο εύκολα. Ίσως πήγαινα είτε σε Michelin ή σε Goodyear. 

Επεξ/σία από tilaverboy

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...