JTRGamer Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπερα είναι αυτό το πιάνο ,που ήταν της γιαγιας μια γνωστης μου Περιγραφή: Πιάνο αντίκα 80 ετών από τον Pleyel, πλήρως ανακαινισμένο (με κόστος ανακαίνισης 700€) λόγω μετακόμισης στη Γερμανία μπορείτε να δείτε πώς μοιάζει το πιάνο, ανοιχτό και κλειστό, αυτό είναι το ιδιαίτερο του, έπιπλο που είναι πολύ στενό, και υπάρχουν μόνο πολύ λίγα κομμάτια του Pleyel που είναι κατασκευασμένα έτσι. πόσο να το πουλήσω ,τι αξία μπορεί να έχει; Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2022 από JTRGamer 1
@11h Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Καταστήματα και τεχνικοί πιάνου κάνουν τέτοιες εκτιμήσεις επί πληρωμή . Έχει πολλά στο κέντρο αν είσαι Αθήνα. 1
TuXaKoS Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Χωρίς να έχω ιδιαίτερη εμπειρία, μου κάνει εντύπωση το ποσό που έδωσες για ανακαίνιση(;) (αποκατάσταση φαντάζομαι). Δεν βλέπω να έχουν τεράστια αξία τα παλιά τέτοια πιάνα. Μπορείς να πάρεις μια ιδέα εδώ: https://pianova.com/en/suche/pleyel π.χ. https://pianova.com/en/suche/instrumente/klavier/pleyel-pleyel-klavier-von-1906 1
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Αυτός που το ανασκεύασε δεν ήξερε να σου δωσει μια ιδέα; Για κοίτα το https://www.klaviano.com/pianos-for-sale/pleyel.html 1
JTRGamer Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 39 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αυτός που το ανασκεύασε δεν ήξερε να σου δωσει μια ιδέα; Για κοίτα το https://www.klaviano.com/pianos-for-sale/pleyel.html Μιας γνωστής μου είναι το πιάνο και μου είπε σε μένα να το βάλω σε αγγελία 150€ .Το πιάνο βρίσκεται σε ένα μαγαζί και περιμένει να πουληθεί. Ρώτησα αν ήξερε ο τεχνικός τότε που το χε ανακαίνισει αλλά δεν τον είχε ρωτήσει τότε.Λογικα αν ήταν μεγάλης αξίας θα της το χε αναφέρει ο μαγαζατορας
Basilhs23___ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Να αποτανθεις σε ειδικό. Είχαμε ένα πιάνο της γιαγιάς μου αλλά το πούλησε ο πατέρας μου πριν 20 και χρόνια. Οπότε δεν έχω ιδέα από τιμές. Την συντήρηση του μηχανισμού του πιάνου, κούρδισμα και άλλα θέματα που μπορεί να έχει εμφανη η μη την πληρωνεις αδρά γιατί δεν είναι πολλοί αυτοί που τις κάνουν. Ζήτηση για πιάνα δεν υπάρχει πλέον, πολύ λίγοι ασχολούνται σε σχέση με παλιά ενώ και αυτοί κοιτάνε αν μπορούν να βολευτούν με ηλεκτρονικό διότι το κανονικό πιάνο είναι ένας βραχνάς ειδικά αν μένεις στο ενοίκιο και μετακομίζεις. Ειναι διάφοροι παράγοντες που παίζουν ρόλο στο ποσό πολύ μπορείς να το βάλεις για πώληση, πρέπει να είσαι πιανίστας η μουσικός για να κρίνεις πόσο πολύ μπορεί να το βαλεις. Τα 150 ευρώ είναι πολύ χαμηλή τιμή και ουσιαστικά το βάζεις τόσο μόνο αν θες να το ξεφορτωθείς το συντομότερο. Πάντως, γενικως και ειδικώς, δύσκολα θα το πουλησεις, όσοι έχουμε μείνει με πιάνα από εποχές που οι γιαγιάδες θεωρούσαν ότι η κόρη έπρεπε να ξέρει γαλλικά και πιάνο και έχουμε μανάδες και θείες με πιάνα σε πατρικα, πιάνα από δω και από κει, έμειναν στα σαλόνια μόνο για διακόσμηση, οι επόμενες γενιές τελείως αδιάφορες για τέτοια θέματα, θα κοιτάμε πως να τα ξεφορτωθούμε όλα. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2022 από Basilhs23___ 1
Mhlogiatros Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Xμμ μικρος μου ειχαν ενα λευκο yamaha - να μαθει πιανο με το ζορι . Ιnstrument of torture ηθελα να το καψω μαζι με τους βασανιστες. Kαι το yamaha ηταν και ομορφο σιγουρα κανει για ραφι μόνο για διακόσμηση Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2022 από Mhlogiatros 1
HateMe Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, JTRGamer είπε Μιας γνωστής μου είναι το πιάνο και μου είπε σε μένα να το βάλω σε αγγελία 150€ .Το πιάνο βρίσκεται σε ένα μαγαζί και περιμένει να πουληθεί. Ρώτησα αν ήξερε ο τεχνικός τότε που το χε ανακαίνισει αλλά δεν τον είχε ρωτήσει τότε.Λογικα αν ήταν μεγάλης αξίας θα της το χε αναφέρει ο μαγαζατορας Μισό λίγο γιατί με έπιασε το κεφάλι μου και νιώθω πως το IQ μου έπεσε στο 2. Έδωσε 700+ για να το φτιάξει και το πουλάει τώρα 150; Καλά διάβασα η βλέπουν πουλάκια τα μάτια μου; Είναι και η ώρα περίεργη 2
JTRGamer Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, HateMe είπε Μισό λίγο γιατί με έπιασε το κεφάλι μου και νιώθω πως το IQ μου έπεσε στο 2. Έδωσε 700+ για να το φτιάξει και το πουλάει τώρα 150; Καλά διάβασα η βλέπουν πουλάκια τα μάτια μου; Είναι και η ώρα περίεργη ναι και γω απόρησα,αλλά μου είπε οτι το πουλάει τόσο για να φεύγει γρήγορα γιατι θέλει να μετακομήσει στην Γερμανία
HateMe Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Η απλά σου είπε παπάτζες πως έδωσε τόσα για να το φτιάξει. Μάλλον αυτό 1 1
Basilhs23___ Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Mhlogiatros είπε Xμμ μικρος μου ειχαν ενα λευκο yamaha - να μαθει πιανο με το ζορι . Ιnstrument of torture ηθελα να το καψω μαζι με τους βασανιστες. Kαι το yamaha ηταν και ομορφο σιγουρα κανει για ραφι μόνο για διακόσμηση Yamaha έχουμε και εμείς, αγορασμένο αρχές 90s, φαίνεται σαν καινούργιο. Γύρω στα 300 κιλά βάρος. Κάτι αλλα παλιά το πουλησαμε. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2022 από Basilhs23___
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δύσκολο να το πουλησει, 150€ ειναι πολυ χαμηλη τιμή μονο για να φυγει και δυστυχως θα το παρει καποιος μη σοβαρος. Θα προτεινα να το δωρίσει σε σχολείο η ιδρυμα με την προυποθεση να καλυψουν την μεταφορα. Σιγουρα θα την ευγνωμονούν.
DrLo Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, costas1973 είπε Δύσκολο να το πουλησει, 150€ ειναι πολυ χαμηλη τιμή μονο για να φυγει και δυστυχως θα το παρει καποιος μη σοβαρος. Θα προτεινα να το δωρίσει σε σχολείο η ιδρυμα με την προυποθεση να καλυψουν την μεταφορα. Σιγουρα θα την ευγνωμονούν. Δε χρειάζεται να το δώσει σε δημόσιο σχολείο και να μπαίνει σε φασαρία. αν είναι έρχομαι και το σπάω και εγώ αυριο. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2022 από DrLo 1
paylidis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Παντα ηθελα ενα πιανο για ντεκορ, το ψηνω αλλα μαλλον αν μπει το πιανο στο σπιτι η γυναικα μου θα διωξει εμενα Στο παρελθόν παρόμοια τα χαριζαν στη ΧΕ - το μεγαλυτερο ζορι ειναι η μεταφορα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα