Προς το περιεχόμενο

Ευρωπαϊκό ντεμπούτο για τα Xiaomi 12 Pro, 12 και 12X

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

28 λεπτά πριν, Waiss είπε

δεν καταλαβαίνω γιατί να μην έχει κι αυτή ακριβές συσκευές στην γκάμα της;  Έχει χτίσει ένα κάποιο όνομα μέχρι τώρα, άσχετα αν οι περισσότεροι την ξέρουν για τα Midrange της.

Απλά γιατί το όνομα που έφτιαξε είναι για τα φθηνά κινητά της, ποιος λογικός άνθρωπος θα δώσει ένα χιλιάρικο για το κινέζικο όταν με λίγα επιπλέον έχεις το τοπ, φεύγεις με κλειστά μάτια για Apple η Samsung

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Nspider είπε

Απλά γιατί το όνομα που έφτιαξε είναι για τα φθηνά κινητά της, ποιος λογικός άνθρωπος θα δώσει ένα χιλιάρικο για το κινέζικο όταν με λίγα επιπλέον έχεις το τοπ, φεύγεις με κλειστά μάτια για Apple η Samsung

Ναι αλλά αυτό δεν σημαίνει πως της απαγορεύει κανείς να βγάζει στην αγορά και ακριβότερες συσκευές.

Επεξ/σία από Waiss
  • Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Waiss είπε

Από την άλλη μεριά, μιας και πολλοί αναρωτιούνται, δεν καταλαβαίνω γιατί να μην έχει κι αυτή ακριβές συσκευές στην γκάμα της; 

Έχει χτίσει ένα κάποιο όνομα μέχρι τώρα, άσχετα αν οι περισσότεροι την ξέρουν για τα Midrange της.

Η Xiaomi το όνομα που έχει χτίσει προέρχεται από τα φθηνότερα Redmi. Αυτά την ανέβασαν τόσο ψηλά.

Αν θέλει να χτίσει όνομα και στις ακριβές συσκευές(εχει βλέψεις να περάσει την μηλοεταιρεία είπε), πρέπει να προσφέρει περισσότερα.

Δεν γίνεται όπως λές και εσύ σωστά,να ζητάει 1000+ευρώ και να μην προσφέρει Ip68 πιστοποίηση. Δεν γίνεται να ζητάει 1000+ευρώ και να σου δίνει 2x telephoto ή typeC 2. 

Πέρυσι με το Mi 11 ζητούσε 900ευρω και δεν έδινε ούτε telephoto.

Αλλιώς ας γυρίσει στις γνωστές αντιγραφές, που τουλάχιστον τότε πούλαγε flagship killers κάτω απο 500ευρώ.

Attachment Image

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1

1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Η Xiaomi το όνομα που έχει χτίσει προέρχεται από τα φθηνότερα Redmi. Αυτά την ανέβασαν τόσο ψηλά.

Αν θέλει να χτίσει όνομα και στις ακριβές συσκευές(εχει βλέψεις να περάσει την μηλοεταιρεία είπε), πρέπει να προσφέρει περισσότερα.

Δεν γίνεται όπως λές και εσύ σωστά,να ζητάει 1000+ευρώ και να μην προσφέρει Ip68 πιστοποίηση. Δεν γίνεται να ζητάει 1000+ευρώ και να σου δίνει 2x telephoto ή typeC 2. 

Αλλιώς ας γυρίσεις στις γνωστές αντιγραφές, που τουλάχιστον τότε πούλαγε flagship killers κάτω απο 500ευρώ.

Attachment Image

Μα δεν διαφωνούμε κάπου. Το θέμα είναι ότι αφαιρετικές τάσεις έχουν πλέον όλες οι εταιρείες, με τις τιμές όμως να ανεβαίνουν η να μένουν σε υψηλά επίπεδα. 

Τώρα βέβαια αν κάποιος fanboy της Τσαόμι θέλει να αντιπαρατεθεί σε αυτά που γράφουμε, θα πει "τι να την κάνω την πιστοποίηση IP68 όταν έχω 60W και 70W φόρτιση;" η θα πει "εγώ έχω και φορτιστή των 60W στην συσκευασία όταν οι άλλοι δεν μου δίνουν ούτε τον ταπεινό φορτιστή των 15W". Σαν παραδείγματα αντιπαράθεσης τα αναφέρω αυτά κι όχι σαν επιχείρημα.

Όπως κι να έχει, όπως κι αν το βλέπουμε εμείς, δεν της απαγορεύει κάποιος να πουλάει και σε τέτοιες τιμές. Άλλωστε ούτε στην Κίνα τις αγοράζουν τις ακριβές της συσκευές :lol:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιστεύω ότι με συσκευές μέχρι Μαξ 7 κατοσταρικα θα είχε πολλή τύχη η ξιαομι. Με χιλιάρικα + δεν κοιτάω τίποτα άλλο πέραν Samsung κ Apple. Μετα τη σειρά 10 νομιζω ότι έχει χάσει το δρόμο της. Με το mi9t pro είμαι ακόμα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από αυτό, αλλά το αγόρασα και 300€. 

Επεξ/σία από primeragt
  • Like 1

49 λεπτά πριν, Waiss είπε

Μα δεν διαφωνούμε κάπου. Το θέμα είναι ότι αφαιρετικές τάσεις έχουν πλέον όλες οι εταιρείες, με τις τιμές όμως να ανεβαίνουν η να μένουν σε υψηλά επίπεδα. 

Τώρα βέβαια αν κάποιος fanboy της Τσαόμι θέλει να αντιπαρατεθεί σε αυτά που γράφουμε, θα πει "τι να την κάνω την πιστοποίηση IP68 όταν έχω 60W και 70W φόρτιση;" η θα πει "εγώ έχω και φορτιστή των 60W στην συσκευασία όταν οι άλλοι δεν μου δίνουν ούτε τον ταπεινό φορτιστή των 15W". Σαν παραδείγματα αντιπαράθεσης τα αναφέρω αυτά κι όχι σαν επιχείρημα.

Όπως κι να έχει, όπως κι αν το βλέπουμε εμείς, δεν της απαγορεύει κάποιος να πουλάει και σε τέτοιες τιμές. Άλλωστε ούτε στην Κίνα τις αγοράζουν τις ακριβές της συσκευές :lol:

Δεν είπα ότι διαφωνούμε κάπου.

Εγραψες γιατί να μην βγάλει και η Xiaomi ακριβές συσκευές. Προφανώς και να βγάλει όπως βγάζουν και οι υπόλοιποι.

Αν όμως έχει βλέψεις να τις πουλήσει κιολας και όχι να κάθονται στα ράφια, τότε πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο ή να αλλάξει πολιτική.

Εχει κάνει μεγάλες δηλώσεις πρόσφατα που δεν φαίνονται στην πράξη με τα φετινά 12ρια

https://www.scmp.com/tech/big-tech/article/3166577/xiaomi-founder-lei-jun-vows-challenge-apple-sharpened-focus-global

• Like 2

3 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Δεν είπα ότι διαφωνούμε κάπου.

Εγραψες γιατί να μην βγάλει και η Xiaomi ακριβές συσκευές. Προφανώς και να βγάλει όπως βγάζουν και οι υπόλοιποι.

Αν όμως έχει βλέψεις να τις πουλήσει κιολας και όχι να κάθονται στα ράφια, τότε πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο ή να αλλάξει πολιτική.

Εχει κάνει μεγάλες δηλώσεις πρόσφατα που δεν φαίνονται στην πράξη με τα φετινά 12ρια

https://www.scmp.com/tech/big-tech/article/3166577/xiaomi-founder-lei-jun-vows-challenge-apple-sharpened-focus-global

Καλά αυτά είναι τα γνωστά κολλήματα της Τσαόμι με την Apple. Μόνο τα fanboy της την μισούν.

1 ώρα πριν, primeragt είπε

Πιστεύω ότι με συσκευές μέχρι Μαξ 7 κατοσταρικα θα είχε πολλή τύχη η ξιαομι. Με χιλιάρικα + δεν κοιτάω τίποτα άλλο πέραν Samsung κ Apple. Μετα τη σειρά 10 νομιζω ότι έχει χάσει το δρόμο της. Με το mi9t pro είμαι ακόμα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από αυτό, αλλά το αγόρασα και 300€. 

Από την μία να σου πω έχει δίκιο από την άλλη που να πας, και η  Samsung  φέτος με τα  s22 τα χάλια της έχει , πολλά προβλήματα άθλιες μπαταρίες άστα να πάνε, μόνο Apple για όσους αντέχουν το  ios μένει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Waiss είπε

Για δες το 3ο αρνητικο από γνωστό Ευρωπαίο reviewer.

Κάθε χρόνο η ίδια ιστορία.

image.png.2815e243a03236392f24b7b8b3ff419f.png

Επεξ/σία από Fulgore
  • Thanks 1

Ανέκδοτα,1000 ευρώ για κινητό χωρίς καν πιστοποίηση αδιαβροχοποίησης.Υπάρχει έστω ένας που θα πει έχω 1000 ευρώ για κινητό ας πάρω Xiaomi 12 Pro;Καλό είναι η Xiaomi να καταλάβει τι κινητά πουλάει και να λογικευτεί.

Έχουμε σκεφτεί το ενδεχόμενο να βγάζει αυτές τις τιμές γιατί ξέρει ότι τα smartphones της δεν κρατάνε την υψηλή τιμή τους για πολύ? Δηλαδή από τα 1000 σε 3 μήνες θα είναι στα 700 που είναι σχετικά καλή τιμή. Μπορεί να είναι και βλακεία αυτό που λέω αλλά δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση. Δεν μπορεί τέτοια εταιρεία να μην καταλαβαίνει ότι σε αυτή την τιμή με τέτοια χαρακτηριστικά που δίνει, δεν υπάρχει περίπτωση να χτυπήσει Apple, Samsung.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλή φάση. Έχουμε ένα νέο παίκτη πριν πολλα χρόνια samsung να βγάζει φοβερά κινητά σε φοβερή τιμή. Galaxy s1. Μετα ανέβαινε κάθε χρόνο. Και ναι αντέγραφε και την απλ στα καλά και στα κακά. Ανέβαινε η τιμή κάθε χρόνο με θρησκευτικη ευλάβεια μην χάσει.

Οποτε εδωσε χώρο σε νέες εταιρείες καθαρά κινεζικές όχι σαν απλ σαμσουνγκ που απλά η βαση τις είναι σε αλλη χωρα. Έβγαζε φθηνά κινητά κάλυψε το κομμάτι που άφησε η σαμσουνγκ και ανεβηκε ιποτε λεει γιατί να μην ανεβάσω τιμές μα@@@@ς είμαι ολοι το κανουν και πιάνει και ναι ανέβασε και αυτή κάθε χρόνο όπως κάνει και η σαμσουνγκ αντιγράφει ο ενας τον άλλο.

Και φτάσαμε να έχουμε όλες ένα κινητό ίδιο κατα99% και τιμή ίδια.

Αλλα η διαφορά είναι αλλου στο σήμα της εταιρείας.

Αμερικη ταιβανεζος Κινέζος

Που τα παράγει όλα το ίδιο εργοστάσιο ο ίδιος Κινέζος.

Ολα καλα παιδιά.

Το καλό με xiaomi ότι πέφτουν γρήγορα οι τιμές.

Καλή συνέχεια και περιμένω να δω κινητό ίδια σειρά με αντιστροφή τιμή. Xiaomi ακριβότερο samsyng δεύτερο apple 3ο

Επεξ/σία από kinitos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...