Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, makis269 είπε

πάρε ένα ps5 είναι καλύτερη αγορά αυτήν την περίοδο .

Ή xbox. Σου έχουμε και τρόπο να μην πληρώνεις ενα κάρο λεφτά σε παιχνίδια. Μετά το μόνο σου πρόβλημα θα είναι ότι δεν έχεις άλλο ελεύθερο χρόνο ή τι να κάνεις τα λεφτά σου που σου περισσεύουν. 

Σε κανά 2 χρόνια αν δε σε καλύψει και αυτό, πάρε σκυλάκο! 

• Like 1
  • Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Άμα βαριόμαστε βρίσκουμε ένα χόμπι δεν υιοθετούμε ένα ζωάκι...

Δηλαδή αν βαρεθείς στην πορεία τον σκύλο θα κάνεις παιδί επειδή βαριέσαι με τον σκύλο;

Στα 23 σου μπορείς να κάνεις ένα σωρό πράγματα για να μην βαριέσαι και να γνωρίσεις κόσμο για παρέα κτλ.

Ο σκύλος μαζί με την συντροφιά, παρέα φέρνει τεράστιες ευθύνες στην ζωή ενός ανθρώπου.

Δημοσ.

Την επόμενη βδομάδα έρχεταιιιιιι  σπίτι ο μικρός μπόξερ..2,5 μηνών είναι ο κούκλος..θα τον μεγαλώσω με την μεγαλύτερη αγάπη και όλες οι δυσκολίες θα ξεπεραστούν γιατί υπάρχει θέληση

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Vtsola είπε

Την επόμενη βδομάδα έρχεταιιιιιι  σπίτι ο μικρός μπόξερ..2,5 μηνών είναι ο κούκλος..θα τον μεγαλώσω με την μεγαλύτερη αγάπη και όλες οι δυσκολίες θα ξεπεραστούν γιατί υπάρχει θέληση

Η θεληση θα σου βαζει και βενζινη στο αυτοκινητο?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Vtsola είπε

Χθες στις 5 το απόγευμα άνοιξες το θέμα, σήμερα 10 η ώρα μας λες την επόμενη εβδομάδα θα τον έχεις.

Ή μας τρολλάρεις,ή πήρες οτι βρήκες μπροστά σου.

Εύχομαι καλή τύχη(στον σκύλο).

Κάτι τελευταίο.

Αν ποτέ νιώσεις οτι δεν θες/μπορείς/αντέχεις τον σκύλο,κάνε ένα θέμα εδώ ή στην χειρότερη στείλε μου πμ να τον δώσουμε κάπου να μην μείνει στον δρόμο ή σε καμιά αλυσίδα 24/7.

• Like 8
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Vtsola είπε

Καλημέρα σάς έχω πάρει την μεγάλη απόφαση να αγοράσω σκυλί και είμαι ανάμεσα σε λαμπραντόρ και μπόξερ.. το σκυλί θα το πάρω 2 μηνών

Θα ζει σε διαμέρισμα 45 τετραγωνικών

Έχω πολύ χρόνο να το βλέπω εκτός του 8ωρου που θα είμαι στην εργασία.. είναι πολλές οι ώρες απουσίας;και τις βόλτες του θα έχει καί όλα..στα έξοδα μπορώ να ανταπεξέλθω

Το διλλημα είναι πιο θεωρείται καλύτερο σκυλί για διαμέρισμα;

Επίσης να πάρω από εκτροφέα ή πετ σοπ;

Καλημέρα..! Δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις σκυλί, τη στιγμή που υπάρχουν τόσα αδέσποτα γύρω μας, καθώς και τόσες φιλοζωικές οργανώσεις που παρατάνε σκυλιά στους δρόμους, επειδή το πολυάριθμο αυτών, δεν τους επιτρέπει να τα φροντίζουν όλα.

• Like 2
Δημοσ.

Αν θες να είσαι σωστός, θα επιλέξεις μόνο επίσημο εκτροφέα. Οτιδήποτε άλλο μπορεί να προέρχεται από puppy mills το οποίο αν δεν ξέρεις τι είναι, κάνε ένα κόπο να το googlάρεις και θα καταλάβεις τι παίζει. Για να πάρεις λαμπραντορ από εκτροφέα θα δώσεις πάνω από 700 ευρώ και σκέψου ότι θες αλλά τόσα περιπου για τη πρώτη τροφή τα πρώτα εμβόλια και ένα backup σε περίπτωση που χρειαστεί γιατρό. Ήμουν στην ίδια θέση με σένα και ήθελα καθαρόαιμο λαμπραντορ το είχα ψάξει πολύ αλλά τελικά υιοθέτησα ένα κουταβι ημίαιμο λαμπραντορ που βρήκα στο δρόμο. Επίσης να σου πω πως αυτό είναι το πιο σωστό να κανείς και όχι να αγοράσεις, μιας και έχουμε πολλά αδέσποτα και θα κανείς πολύ καλό, φαντάσου ότι θα σώσεις μια ψυχούλα από το δρόμο και θα του χαρίσεις σπίτι. Εγώ δεν το μετάνιωσα ποτέ και αν ξανά πάρω ποτέ σκύλο πάλι αδέσποτο θα είναι. Θέλεις τουλάχιστον 1-2 ώρες βόλτα τη μέρα και ειδικά στην αρχη να είσαι από πάνω του σχεδον όλη μέρα για να του μάθεις κάποια πράγματα. Τέλος πάντων ξεφεύγω πολύ από το θέμα 

οχι πετ σοπ, καθαρόαιμο μόνο από εκτροφέα για να είσαι σίγουρος ότι δεν κακοποιούνται σκυλιά και πως έχει καλό ιατρικό ιστορικό από γονείς κλπ. 

σκεψου το για αδέσποτο έχει άπειρες αγγελίες με κουτάβια που βρέθηκαν κάπου η ανεπιθύμητες γέννες. 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, C(r)y είπε

καλα τρολ θέμα είναι τελικα! μαρέσει που καθόμασταν και γράφαμε :P 

Εδώ αδέσποτο πήρα και έψαχνα 3 μήνες χωρίς να έχω απαιτήσεις(ράτσα,χρώμα κτλ) και περίμενα και 1 μήνα από οταν το βρήκα να με εγκρίνουν απο το φιλοζωικό σωματείο, και ο άλλος σε 18 ώρες (που μεσολαβεί και η νύχτα) βρήκε μπόξερ και την άλλη εβδομάδα θα το έχει(ποιός ξέρει από που γιατί απο σοβαρό εκτροφέα αποκλείεται) .

Τα συμπεράσματα δικά σας.

• Like 2
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Vtsola είπε

Καλημέρα σάς έχω πάρει την μεγάλη απόφαση να αγοράσω σκυλί και είμαι ανάμεσα σε λαμπραντόρ και μπόξερ.. το σκυλί θα το πάρω 2 μηνών

Θα ζει σε διαμέρισμα 45 τετραγωνικών

Έχω πολύ χρόνο να το βλέπω εκτός του 8ωρου που θα είμαι στην εργασία.. είναι πολλές οι ώρες απουσίας;και τις βόλτες του θα έχει καί όλα..στα έξοδα μπορώ να ανταπεξέλθω

Το διλλημα είναι πιο θεωρείται καλύτερο σκυλί για διαμέρισμα;

Επίσης να πάρω από εκτροφέα ή πετ σοπ;

Kαλημερα φιλε μου. Εχω ενα λαμπραντορ 6μιση μηνων που το πηρα απο 2 μηνων.

Δεν εχω δει τι γραψαν οι προηγουμενοι οποτε θα σου πω απλα την δικη μου εμπειρια.

- Μην το παρεις απο pet shop. Παρτο απο εκτροφεα κι ας σου βγει και +50%. Οταν θα αρχισεις να κανεις συζητησεις με αλλους κουταβογονεις και θα σου διηγουνται προβληματα που περασαν/περνανε θα καταλαβεις οτι δεν ηταν τιποτα αυτα τα εξτρα χρηματα και για την τσεπη σου αλλα και για την ψυχικη σου υγεια

- Αν το αφησεις σπιτι μονο του 8-9 ωρες δεν θα λειτουργησει. Περα απο το οτι θα σου κανει μπ@@@@λο το σπιτι, μετα πως θα πεις οτι θα τον αφησω ακομη 3 ωρες να παω για μια μπυρα, για ενα καφε, σε κατι γενεθλια. Απλα δεν γινεται. Θα ειναι δυστυχησμενο.

Σκυλι για διαμερισμα ειναι, με την προυποθεση οτι θα το βγαζεις 2-3 βολτες τη μερα και θα του δινεις τον χρονο που χρειαζεται. Αλλιως θα τον βλεπεις να σου παιρνει τις παντοφλες και να κρυβεται κατω απο τα επιπλα (οσο ειναι μικρο :P ) για να σου τραβηξει την προσοχη.

Μια τελευταια γνωμη απο μενα, οσο γλυκουλια κι αν τα βλεπεις μικρα, δεν εχουν καμια σχεση. Εγω με βαρια καρδια θα σου πω οτι μετανιωσα που το πηρα κουταβι και δεν το πηρα ενηλικο. Ειναι κυριολεκτικα ενας γολγοθας και σκεψου δουλευω κι απο το σπιτι.

• Like 2
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Vtsola είπε

Πραγματικά ελπίζω 10000000 φορές να πέσω έξω και να φανείς πιο υπευθυνος απο ότι δείχνουν τα γραπτά σου.

Καλή σας τύχη,του σκύλου πιο πολύ.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θα επαιρνα ποτε σκυλο αν ζουσα μονος σε διαμερισμα

Ειναι αρκετα δυσκολο αν δεν υπαρχει καποιος να μοιραστουν οι ευθυνες και οι ωρες απουσιας

Ειναι αδυνατον; Οχι δεν ειναι.Αλλα θελει πολυ αφοσιωση και υπομονη

Κουταβι που θα μενει μονο 8+ ωρες ειναι δυσκολη αρχη...

• Like 3
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Vtsola είπε

Yoloooooo

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vtsola είπε

Αφού τον αγόρασες όλα κομπλέ. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...