basilis_k6 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 τα λαμπραντορ ειναι πιο ηρεμα. το μποξερ μπορει να μεινει μια ζωη κουταβι. τωρα θα την παλεψεις, σε 5 χρονια ομως μπορει οχι, εχουν απιστευτη ενεργεια και κοπανιουνται ολη μερα. αποψη μου να παρεις ενα σκυλι που θελει σπιτι, υπαρχουν πολλα. καποιο θα μοιαζει και με μποξερ η λαμπραντορ αλλα θα ειναι ημιαιμο. μετα απο 6 μήνες δεν θα έχει καμια απολυτως σημασια πως λενε τη ρατσα η πως ειναι η μουρη του. θα το αγαπας το ιδιο.
Vtsola Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Ρε παιδιά ένας λέει δεν είσαι έτοιμος για σκυλί άλλος λέει το μακρύ και το κοντό του Το αν είμαι η όχι έτοιμος αφήστε να το ξέρω καλύτερα κύριοι.. Απλά είμαι στα 23 και θέλω και εγώ και η κοπέλα μου ένα σκυλί για αρχή μέχρι να κάνουμε και παιδάκι..για όνομα του θεού δηλαδή 1
vaggos231 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 14 λεπτά πριν, Vtsola είπε Ρε παιδιά ένας λέει δεν είσαι έτοιμος για σκυλί άλλος λέει το μακρύ και το κοντό του Το αν είμαι η όχι έτοιμος αφήστε να το ξέρω καλύτερα κύριοι.. Απλά είμαι στα 23 και θέλω και εγώ και η κοπέλα μου ένα σκυλί για αρχή μέχρι να κάνουμε και παιδάκι..για όνομα του θεού δηλαδή μαλλον δεν το ξερεις καλυτερα. Μην παρεις σκυλο, η τουλαχιστον αν παρεις, βρες καποιον που θα του δωσει την προσοχη που του πρεπει,οταν το βαρεθεις η σε κουρασει. παιρνεις σκυλι με την κοπελα σου (που δεν συγκατοικεις) μεχρι να κανεις παιδακι; πας καλα; 18
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 16 λεπτά πριν, Vtsola είπε Ρε παιδιά ένας λέει δεν είσαι έτοιμος για σκυλί άλλος λέει το μακρύ και το κοντό του Το αν είμαι η όχι έτοιμος αφήστε να το ξέρω καλύτερα κύριοι.. Απλά είμαι στα 23 και θέλω και εγώ και η κοπέλα μου ένα σκυλί για αρχή μέχρι να κάνουμε και παιδάκι..για όνομα του θεού δηλαδή Και κάπως ετσι μας επιβεβαιώνεις.Ασε το ζωντανό στην ησυχία του. 11
Super Moderators Snoob Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Με αυτά που διαβάζω, εγώ δεν θα πρότεινα να πάρεις σκυλί. Είσαι 23 χρονών, η κοπέλα σου μένει με τους γονείς της και θέλεις να κάνετε "προπόνηση" με σκυλί μέχρι να κάνετε παιδάκι ενώ δεν συγκατοικείτε καν ακόμη; Δεν ξέρω, σου ακούγεται καλό σενάριο αυτό; Βγάλε λίγο τον εαυτό σου από τη θέση αυτή και πες ότι έρχεται ένας φίλος σου και σου το λέει. Πώς θα σου ακουγόταν; Εμένα μου φαίνεται πως δυο νέα παιδιά ετοιμάζονται να αναλάβουν μια μεγάλη ευθύνη, για λάθος λόγους και με λάθος σκεπτικό. Μια ευθύνη που δεν θα είναι καν εξίσου επιμερισμένη, εφόσον δεν συμβιώνετε. Με φιλική διάθεση όλα αυτά. Αν επιμείνεις, δες τουλάχιστον κάποιο αδεσποτάκι ή, αν επιμένεις σε ράτσα, αναζήτησε σοβαρό εκτροφέα. Ξανασκέψου το, όμως. 15
imr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Όπως σου είπαν όλοι ο σκύλος είναι πολύ μεγάλη ευθύνη. Χρειάζετε μεγάλη πειθαρχία από μέρους σου και να τον εκπαιδεύσεις σωστά. Η εκπαίδευση δεν είναι για να εκπαιδευτεί ο σκύλος αλλά για να εκπαιδευτεις εσύ. Δεν είναι απλά μια βόλτα, χάδια και τέλος. Θέλει αρκετή πειθαρχία (να πειθαρχησεις εσύ πρώτα, ο σκύλος θα ακολουθήσει) 3
A10B Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 49 λεπτά πριν, Vtsola είπε Ρε παιδιά ένας λέει δεν είσαι έτοιμος για σκυλί άλλος λέει το μακρύ και το κοντό του Το αν είμαι η όχι έτοιμος αφήστε να το ξέρω καλύτερα κύριοι.. Απλά είμαι στα 23 και θέλω και εγώ και η κοπέλα μου ένα σκυλί για αρχή μέχρι να κάνουμε και παιδάκι..για όνομα του θεού δηλαδή Εσείς θέσατε τα ερωτήματα και άλλοι χρήστες όπως και εγώ σας απαντούν σε αυτά. Τώρα το αν οι απαντήσεις τους σας αρέσουν η όχι είναι άλλο θέμα αν όμως δεν θέλατε να ακούσετε «το μακρύ και το κοντό» των άλλων τότε δεν έπρεπε να απευθύνετε δημόσια τα ερωτήματα σας. Πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που προσπαθείτε να μας πείσετε πως είστε έτοιμος. Δεν είστε καθόλου έτοιμος είτε σας αρέσει είτε όχι και αυτό είναι απολύτως ξεκάθαρο. Ελπίζω όταν με το καλό κάνετε το παιδάκι που λέτε να μην ανοίξετε άλλο θέμα για να ρωτάτε αν ένα βρέφος 2 μηνών θα κλαίει τα βράδια. 7
sphinxgr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Το μόνο εύκολο είναι να πάρεις σκύλο. Τα δύσκολα είναι μόλις τον πάρεις. Τα γράφω επιγραμματικά Βόλτες πριν τη δουλεια, μετά, και το βράδυ. Ότι καιρό και να κάνει ΠΟΛΛΑ λεφτά για φαγητά και κ ιατρούς. Αν αρρωστήσει, ξεκινάμε με χιλιάδες € γιατι δεν υπάρχει δημόσιο νοσοκομείο όπως στους ανθρώπους Διακοπές και άδειες? Φυσικά μαζί. Είναι μέλος της οικογένειας πλέον και έχεις υποχρεώσεις απέναντι του Έχεις επίσης υποχρέωση και στους γείτονες και τον ιδιοκτήτη του σπιτιού αλλά και απέναντι στη νομοθεσία. Πρέπει να καλυφθούν και να μην ενοχλούνται όλοι αυτοί. Σου φαίνεται άσχημο, αλλά έχουν δίκιο κάποιοι που λένε οτι ίσως δεν είσαι έτοιμος για σκύλο. Τα "θα μου δίνει χαρά κάθε μέρα" και "θέλω σκυλί για αρχή μέχρι να κάνουμε και παιδάκι", πόσο μάλλον όταν είσαι 23, μπορεί να πει κάποιος πως είναι λάθος σύνταξη, μπορεί και όχι όμως.... Πρόταση μου? Πάρε τη γυναίκα να μείνετε μαζί και αν μετά απο κανα χρόνο θέλετε και σκύλο, πάρτε. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2022 από sphinxgr 6 3
Vtsola Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δεν το εθεσα σωστά συγγνωμη Λοιπόν.. εγώ το σκυλί το θέλω για συντροφιά.. γιατί στο σπίτι βαριέμαι μετά τη δουλειά πιστεύω θα δώσει ζωντάνια..τα έξοδα του σκύλου δεν είναι θέμα καθώς δεν πίνω δεν καπνίζω... επίσης..το σκυλί είναι σαν παιδί.. όσο να ναι μια εξοικείωση με φροντίδα κτλ παίρνεις.. επίσης ακόμα και παιδί να έρθει σε 1-2/ χρόνια το σκυλί θα είναι δίπλα μου Το μόνο που με αγχωνει είναι το διάστημα που θα λείπω από το σπίτι για δουλειά.. καί οι άδειες όταν παίρνω η μετακίνηση του... Απλά έχω πολλές απορίες γιατί είναι η πρώτη φορά που θα έχω σπίτι πόσο μάλλον σπίτι
ideal09 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δυστυχώς τα σκυλιά έχουν γίνει αντικέιμενο υπηρεσίας, προιόν και στις περισσότερες περιπτώσεις υποκατάστατο παιδιών( ή κοριτσιού, αμά βγήκε το παιδί αγοράκι αντί για κοριτσάκι). Με αφορμή κάτι τέτοια γίνεται και το εμπόριο σκυλιών με όλα τα αρνητικά που συνεπάγεται. Τις προάλλες με χαρά μου έλεγε μια γνωστή ότι θα παραλάβει το σκυλάκι που είχε παραγγείλει στη προνομιακή τιμή των 4,000+ ευρώ. 1
insoholic Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 5 ώρες πριν, Vtsola είπε Καλημέρα σάς έχω πάρει την μεγάλη απόφαση να αγοράσω σκυλί και είμαι ανάμεσα σε λαμπραντόρ και μπόξερ.. το σκυλί θα το πάρω 2 μηνών Θα ζει σε διαμέρισμα 45 τετραγωνικών Έχω πολύ χρόνο να το βλέπω εκτός του 8ωρου που θα είμαι στην εργασία.. είναι πολλές οι ώρες απουσίας;και τις βόλτες του θα έχει καί όλα..στα έξοδα μπορώ να ανταπεξέλθω Το διλλημα είναι πιο θεωρείται καλύτερο σκυλί για διαμέρισμα; Επίσης να πάρω από εκτροφέα ή πετ σοπ; Μην παρεις απο πετ. Μιλα με φιλοζωικη και εκει σιγουρα θα εχουν κατι να σου δώσουν σε αυτα που ψάχνεις
doom26 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Θα ήθελα αν μπορώ να εκφράσω την άποψη μου μήπως βοηθήσω τον φίλο.εχω εμπειρία με σκυλιά και είχα την τύχη να έχω στη ζωή μου πολλά κυρίως ημίαιμα.τωρα έχω ένα ημίαιμο και ένα μπόξερ.το μπόξερ είναι σε ανοιχτό χώρο.ειναι σκυλί με υπερβολική ενέργεια και θεωρείται σκυλί συντροφιας αλλά δεν είναι για μικρό χώρο.το λαμπραντόρ επίσης πολύ ενέργεια.ειβαι γενικά "ζημιαρικες" ράτσες και κυρίως εάν τα αφήσεις μόνα στο σπίτι για πολλές ώρες.κυριως τον ρωτο χρόνο δεν θα σου αφήσουν τίποτα αδαγκωτο.τθς πρώτες μέρες θα έχεις το πολύ ενοχλητικό κλάμα αλλά λογικό σε ξένο χώρο βρίσκονται και μετά αρχίζει η εκπαίδευση τουαλέτας που θέλει 6-10 φορές την ημέρα έξω τον πρώτο καιρό μέχρι να μάθει οι περισσότεροι δεν το περνάνε αυτό το στάδιο δυστυχώς.μερα πρέπει να αντιληφθείς ότι είναι ζωντανο άρα όπου πας πρέπει να το παιρνεις μαζί σου και γενικά θα έχεις κάτι που τα επόμενα 15 χρόνια θα είναι μαζί σου!θα πρότεινα κάτι πιο μικρόσωμο,ημίαιμο και να θυμάσαι ότι μαζί με το σκυλί εκπαιδεύεσε και εσύ 1
Tenshi Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Θα είμαι λιτός και απέριττος. Αγορά σκύλου/γάτας επίσημα μέσω pet shop,είναι παράνομη. Εκτροφέας που θα πάρει 2 μηνών κουτάβι απο την μάνα του (αμφιβάλλων ΚΑΝ αν θα είναι τόσο)...δέν είναι εκτροφέας.Είναι ένας ηλίθιος που θέλει μπουνιές.ΜΠΟΥΝΙΕΣ. Επειδή βλέπω πως πάμε να τα κάνουμε όλα λάθος, φαντάζομαι ο ακρωτηριαμός του κουταβιού (αυτιά/ουρά στο boxer) είναι θεμιτή;;; ΥΓ. ειλικρινά συγνώμη αν ενόχλησα...αλλα... Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2022 από Tenshi 11
Vtsola Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 8 λεπτά πριν, Tenshi είπε Θα είμαι λιτός και απέριττος. Αγορά σκύλου/γάτας επίσημα μέσω pet shop,είναι παράνομη. Εκτροφέας που θα πάρει 2 μηνών κουτάβι απο την μάνα του (αμφιβάλλων ΚΑΝ αν θα είναι τόσο)...δέν είναι εκτροφέας.Είναι ένας ηλίθιος που θέλει μπουνιές.ΜΠΟΥΝΙΕΣ. Επειδή βλέπω πως πάμε να τα κάνουμε όλα λάθος, φαντάζομαι ο ακρωτηριαμός του κουταβιού (αυτιά/ουρά στο boxer) είναι θεμιτή;;; ΥΓ. ειλικρινά συγνώμη αν ενόχλησα...αλλα... Και γιατί είναι παράνομη από πετ; Επίσης πόσο μηνών πρέπει να είναι
vs_skg Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, Vtsola είπε Λοιπόν.. εγώ το σκυλί το θέλω για συντροφιά.. γιατί στο σπίτι βαριέμαι μετά τη δουλειά πιστεύω θα δώσει Με σειρά αντίδοτα για βαρεμάρα: Playstation 5 Xbox Gaming PC Νέο χόμπι ? ΣΚΥΛΟΣ 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις