Deja Vu 1990 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Θέλω να πάρω μια τηλεόραση και θα ήθελα κάποια γνώμη, έχω δει τη Hitachi LED 32" FHD 32HAE4350 στα 210 ευρώ αλλά και μια γνώμη δεν βλάπτει αν κάποιος ξέρει να προτείνει κάτι καλύτερο. Διαθέσιμο budget: έως 250-300 ευρώ μαξ, όσο λιγότερα τόσο καλύτερα 😁 Απόσταση και γωνία θέασης: 3 μέτρα - αδιάφορο Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο [ταινιες (αναφερτε την πηγή : torrent, bluray, dvd, netflix), gaming, pc monitor (αυτό βεβαία είναι σε άλλη ενότητα του φορουμ), digea, κτλ]: Σαν απλή τηλεόραση, netflix, (ertflix και κανά youtube καλό θα ήταν και αυτά τα δυο αν και επειδή είμαι κύπρο το ερτφλιξ νομίζω δεν παίζει χωρίς vpn), καμια φορά μπορεί να την συνδέω και σαν δεύτερη οθόνη στο λάπτοπ για απλή εργασία όμως, τίποτα ιδιαίτερο προτίμηση σε μέγεθος (γιατί "size matters "): Η χρήση θα είναι σε υπνοδωμάτιο, μικρός χώρος άρα δεν πάει πολύ μεγάλη , νομίζω μέχρι 32" είναι καλά, πιο μεγάλη δεν θα χωράει στο γραφείο 😁 Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων: See above Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα; ( 3D, smart, ultra HD, HDR κτλ): Not sure that's why i am here 🙃 Γενικά κοιτάω σε Smart Tv, για να μην χρειάζεται να χρησιμοποιώ και τον υπολογιστή όταν θέλω να δω κάτι από netflix, youtube, erflix. Επίσης αν και βλέπω ότι οι περίσσοτερες 32" σε χαμηλή τιμή έχουν ανάλυση 1366x768 αλλά μου φαίνεται πάρα πολύ μικρή αυτή η ανάλυση για αυτό το μέγεθος οθόνης οπότε κοιτάω σε Full HD (1920x1080), αν κάνω λάθος διορθώστε με. Άλλα χαρακτηριστικά δεν γνωρίζω που καλό θα ήταν να έχει για αυτό είπα να ρωτήσω εδώ αν κάποιος ξέρει καλύτερα να με κατευθύνει λίγο Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν : Hitachi LED 32" FHD 32HAE4350 https://www.public.cy/product/tileoraseis/tileoraseis/tileorasi-hitachi-led-32-fhd-32hae4350/1656598 Οκ στο σκρουτζ το μόνο μειονέκτημα που είπαν ότι έχει είναι η γωνία θέασης κάτι που δεν με πειράζει προσωπικά Κατάστημα προτίμησης (προαιρετικά): Έχω έρθει κύπρο οπότε δεν τα ξέρω τα καταστήματα και τις επιλογές, έχω κοιτάξει σε public και κοτσόβολο μόνο, αν όμως το κατάστημα κάνει αποστολές-παραδόσεις σε Λεμεσό και είναι αξιόπιστο δεν έχω θέμα αν είναι άλλο. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2022 από Deja Vu 1990
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα