Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα αυπνα αλανια.
Εχει ερθει στα χερια μου μια κονσολα fat,ή οποια αντιδραει πολυ μυστηρια.

Βαζω να παιξω λιγο GT Sport και στον πρωτο γυρο φριζαρει η εικονα.Καποιες φορες ακουγεται ο ηχος και δονειται ο μοχλος προφανως απο συγκρουση,μετα απο λιγο κλεινει και πεταει το σφαλμα του τιτλου.Σε αλλα παιχνιδια δεν το κανει.Μου ειχε πει και το παιδι που το ειχε οτι του πεταγε τετοιο σφαλμα.

Τα ιδια παρατηρησα και στο Fifa 20,μετα απο κανα 20λεπτο παιχνιδιου.

Εχουμε αποκλεισει θεματα υπερθερμανσης και τροφοδοσια,εχω αλλαξει παστα και τροφοδοτικο και εχω αφαιρεσει μπαταρια CMOS,η οποια εχει μετρηθει κομπλε.

Εχω καθαρισει το laser του bluray.

Επισης εχω αλλαξει 2 δισκους,just in case.

Η κονσολα βρισκεται στην τελευταια εκδοση firmware.

Παιχνιδια οπως horizon dawn και Crash Trilogy τα παιζει κανονικα,στο GT κολλαει στο 2λεπτο 3λεπτο,στο τσακιρ κεφι 5λεπτο.

Εχει συναντησει κανεις αναλογο σφαλμα;Εχουμε καποια λυση;

Οι αναζητησεις στο google ειναι ολες ακυρες,ή πολυ βασικες.

Επεξ/σία από StamTheMan
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, Tatofski64 είπε

Η Sony λέει latest firmware check η Αρχικοποίηση, φαντάζομαι τα δοκίμασες αυτά σωστά;

Αρχικοποιηση προφανως εχει γινει,εχω αλλαξει οπως ειπα 2 δισκους.

Εχει γινει update στην 9.04

Επεξ/σία από StamTheMan
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το προβλημα παραμενει,με αλλο ενα σφαλμα.

Αυτη τη φορα CE-34878-0.

Το προβλημα  εντοπιζεται οταν παιζει δισκακια η κονσολα,στα κατεβασμενα δεν εχει προβλημα.

Αλλαξα και bluray drive  ( εβαλα απο αλλη χαλασμενη )  και καθαρισα το laser ,αλλα το προβλημα παραμενει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως τα παίζει ο σκληρός;; μετέφερε τα σε εξωτερικό δίσκο/βάλε άλλον εσωτερικό αν έχεις διαθέσιμο

Επεξ/σία από aggelos87
  • Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, aggelos87 είπε

Μήπως τα παίζει ο σκληρός;; μετέφερε τα σε εξωτερικό δίσκο/βάλε άλλον εσωτερικό αν έχεις διαθέσιμο

Διαβασε απο την αρχη το  thread μαν μου.
Εχω αλλαξει 2 σκληρους.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, StamTheMan είπε

Το προβλημα παραμενει,με αλλο ενα σφαλμα.

Αυτη τη φορα CE-34878-0.

Το προβλημα  εντοπιζεται οταν παιζει δισκακια η κονσολα,στα κατεβασμενα δεν εχει προβλημα.

Αλλαξα και bluray drive  ( εβαλα απο αλλη χαλασμενη )  και καθαρισα το laser ,αλλα το προβλημα παραμενει.

Το συγκεκριμένο error υπάρχει από αρχές κυκλοφορίας PS4 και το βγάζει σε ανύποπτες στιγμές την ώρα που παίζεις.

Όταν είχα ps4 fat και μετά το Pro μου το έβγαζε στο ξεκαρφωτο την ώρα που έπαιζα, αλλά τις περισσότερες φορές όταν επέλεγα κλείσιμο παιχνιδιου το οποίο ήταν digital.

Έχω ψάξει όλα τα forum, λύση δεν έχει βρεθεί και η ίδια η Sony δεν γνωρίζει την αιτία....

Σε πάρα πολύ κόσμο έχει εμφανιστεί το συγκεκριμένο σφάλμα.

Πιστεύω είναι θέμα software και όχι hardware διότι το έκανε και στις δύο κονσόλες.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, mikele13- είπε

Όταν είχα ps4 fat και μετά το Pro μου το έβγαζε στο ξεκαρφωτο την ώρα που έπαιζα, αλλά τις περισσότερες φορές όταν επέλεγα κλείσιμο παιχνιδιου το οποίο ήταν digital.

Δε μου το εχει κανει σε digital,μονο σε discs.

Σε εμενα κολλαει πρωτα ενω παιζω,μετα επιλεγω κλεισιμο και μετα βγαζει το σφαλμα.

Ειμαστε καταδικασμενοι δλδ;

Δημοσ.

Τι να σου πω, όπως έγραψα δεν υπάρχει λύση...

Βέβαια,σε μένα το έκανε 1-2 φορές το μήνα παίζοντας σε καθημερινή βάση.

Αν στο κάνει συνέχεια, ναι έχεις χοντρό ζήτημα.

Έχεις αλλάξει τα πάντα, καλοδιοταινια Blu-ray που συνδέει μητρική έχεις δοκιμάσει?

Κάτι άλλο δεν υπάρχει πλέον.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mikele13- είπε

Έχεις αλλάξει τα πάντα, καλοδιοταινια Blu-ray που συνδέει μητρική έχεις δοκιμάσει?

Οχι,αυτο δεν το εχω δοκιμασει,δεν το ειχα σκεφτει.

Δε θα μου εκανε εντυπωση,εχουμε δει πολλες κουλες μ****ες σε αυτη την παλιοδουλεια.
Θα το δοκιμασω αποψε μολις γυρισω απο τη δουλεια.
Ευχαριστω για την ιδεα.

• Like 1
Δημοσ.

δοκιμασε και κατι αλλο μπορει να ακουγεται χαζο αλλα δοκιμασε το δεν χανεις κατι.Βαλε την κονσολα ορθια,  η καθετα αν την εχεις ορθια.Τσεκαρε μετα αν συνεχιζει να σου βγαζει το ερρορ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Mr_Terror είπε

δοκιμασε και κατι αλλο μπορει να ακουγεται χαζο αλλα δοκιμασε το δεν χανεις κατι.Βαλε την κονσολα ορθια,  η καθετα αν την εχεις ορθια.Τσεκαρε μετα αν συνεχιζει να σου βγαζει το ερρορ.

Καθολου χαζο,εχω συναντησει πολλες κονσολες που δουλευουν με αυτον τον τροπο.
Συνηθως ηταν σλιμ.

Σε αυτη την κονσολα ομως εχω αλλαξει ηδη bluray.
Εδω που φτασαμε βεβαια τα δοκιμαζουμε ολα,αλλα ουτε αυτο δουλεψε.
Την εβαλα μεχρι και αναποδα,για να καλυψω καθε σεναριο.

4 ώρες πριν, mikele13- είπε

Αλλαξα την καλωδιοταινια,κανει τα ιδια ακριβως.Δες και αυτα που εγραψα απο πανω.

Επεξ/σία από StamTheMan
Δημοσ.

έχει κάποιο boost ενεργοποιημένο η super sampling στο μενού που είναι για ορισμένα παιχνίδια ?Αν ναι κλειστό και δεν πρόκειται να στο ξανακάνει.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, ICE-T είπε

έχει κάποιο boost ενεργοποιημένο η super sampling στο μενού που είναι για ορισμένα παιχνίδια ?Αν ναι κλειστό και δεν πρόκειται να στο ξανακάνει.

Πρεπει να γινεις πιο συγκεκριμενος,ειδικα αφου εισαι τοσο σιγουρος :P

@mikele13- Τι εννοει,upscaling? Δε θυμαμαι κατι αναλογο,μονο HDR και RGB.

Δοκιμαζω μεχρι και 720 να παιξω,να δουμε μπας και..

Eχω αλλαξει ολες τις ρυθμισεις στο μενου της εξοδου εικονας,τιποτα..

Επεξ/σία από StamTheMan

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...