Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, ChownTuen είπε

Dell του 2009 είχε :)

Αυτήν την στιγμή σανταρτ θα βρεις ένα laptop με 4G/5G σε μια μεσαία βιτρίνα, ακόμη και σε επαρχία. 

Όπως και να το κάνουμε, τα Windows σπέρνουν τον θάνατο τουλάχιστον σε 3 επίπεδα. Τελευταία εξέλιξη της τεχνολογίας, ποιότητα και απόδοση στην τιμή. 

Η Mac απευθύνονται σε τεχνολογίκα αδέξιους που θέλουν να κάνουν 5 πράγματα. Και εγώ έχω προϊόντα Apple γιατί μου περισεύουν λεφτά, να είναι καλά ο πατερούλης μου που με έμαθε να βγάζω πέντε δραχμές παραπάνω έχω μερικά πράγματα από μια και δυο φορές. 

Και δεν είναι θέμα Windows, είναι θέμα κληρονομίας από την IBM και γενικά από την ιστορία των υπολογιστών. 

nikola tesla: microsoft

thomas edison: apple

Των τελευταίων ετών έχει κάποιο; που να βάζεις sim μέσα και να έχεις internet? γιατί εγώ δε βρίσκω κάτι

Δηλαδή οι M1 στα mac δεν είναι τελευταία εξέλιξη της τεχνολογίας;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, nvel είπε

το elitebook που έχω έχει θέση για κάρτα 4G, τα καινούργια έχουν θέση για κάρτα 5G

μοντέλο;

Δημοσ.

Η Apple δεν θα μπει καν στην διαδικασία να βάλει υποδοχές για κάρτες και αλλά ποιοτικά και τεχνολογικά επίπεδα….

Θα βάλει κατευθείαν esim και τέλος.

• Like 2
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, hellghan είπε

μοντέλο;

820 αλλά και τα υπόλοιπα έχουν νομίζω θέση για κάρτα Μ2

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, nvel είπε

820 αλλά και τα υπόλοιπα έχουν νομίζω θέση για κάρτα Μ2

Η θέση είναι για δίσκο, εκτός αν έχει και τις 2 υλοποιήσεις ταυτόχρονα. Αυτό δεν το κάνει να το έχει. Στα χαρακτηριστικά ο κατασκευαστής δε λέει κάτι

Δημοσ.

H θέση είναι για μόνο για κάρτα 4G/GPS με προεγκαταστημένες τις κεραίες και σχισμή για την είσοδο της sim, ο κατασκευαστής φυσικά και το αναφέρει στις προδιαγραφές του μηχανήματος .

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, nvel είπε

H θέση είναι για μόνο για κάρτα 4G/GPS με προεγκαταστημένες τις κεραίες και σχισμή για την είσοδο της sim, ο κατασκευαστής φυσικά και το αναφέρει στις προδιαγραφές του μηχανήματος .

https://support.hp.com/ro-en/document/c03955656

αυτό δεν είναι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρε παιδιά τι συζητάμε τώρα??? Δηλαδή επειδή κάποια laptop έχουν υποδοχές για κάρτες sim, αυτό, αυτομάτως κάνει τεχνολογικά καλύτερα τα windows???

Δηλαδή τα Mac που εδώ και τόσα χρόνια συνεργάζονται άψογα με τα iPhones και με ένα κλικ μπορείς να πάρεις internet τι είναι? Δεν είναι τεχνολογία? Το Universal Control, τι είναι; δεν είναι τεχνολογία? Η υποστήριξη που παρέχει το Linux σε κάθε είδους επεξεργαστή ανεξατήτου αρχιτεκτονικής, τι είναι; δεν είναι τεχνολογία?

Θα τρελαθούμε εδώ μέσα επειδή είπε ο άλλος το κοντό ή το μακρύ του??? 

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 1
  • Confused 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
8 ώρες πριν, atheatos είπε

Τo windows στο επίπεδο της εξέλιξης  της τεχνολογίας, πως σπέρνει το θάνατο ? Γιατί όχι  Linux?

Επισης τι εννοείς ποιότητα στο windows? 

Αποδοση στην τιμή θα συμφωνήσω λόγω μεγαλύτερων επιλογών και ανταγωνισμού.

Καλά το Linux είναι ιστορία από μόνο του. Είναι λάθος που δεν το έβαλα στην συζήτηση, απλώς ο από κάτω σου ήδη γκρινιάζει ότι κάνω γενικεύσεις. 

Τι τι εννοώ ποιότητα; Ποιότητα, like ύφασμα ή δέρμα αντί για πλαστικό και αλουμίνιο. Επίσης έχουμε θρυλικά forms, έχουμε studio, laptop studio, surfaces, κάποια τις asus κωλολένε. Το XPS της Dell. Τα Elitebook. Οκ κάποιες ιδέες φάνηκαν ότι δεν είναι χρήσιμες, το δέρμα για παράδειγμα.  

8 ώρες πριν, AtiX είπε

Μου κάνει εντύπωση για άνθρωπος της τεχνολογίας να μπερδεύεις software, hardware, πλατφόρμες, δυνατότητες και εγώ δεν ξέρω τι άλλο… 

θα σε παρακαλούσα να μην ξανά επικαλεστείς τον όρο τεχνολογία, ούτε την ξέρεις, και από ότι φαίνεται ούτε και ασχολείσαι με αυτήν…

Εσείς μας ζαλίσατε με ecosystem και γκρέτες, εγώ τα ακούω; 

8 ώρες πριν, nvel είπε

το elitebook που έχω έχει θέση για κάρτα 4G, τα καινούργια έχουν θέση για κάρτα 5G

Thank you και άλλα βέβαια αλλά ναι... 

Ακόμη και το WiMax έχει υλοποιηθεί 

6 ώρες πριν, AtiX είπε

Βρε παιδιά τι συζητάμε τώρα??? Δηλαδή επειδή κάποια laptop έχουν υποδοχές για κάρτες sim, αυτό, αυτομάτως κάνει τεχνολογικά καλύτερα τα windows???

Δηλαδή τα Mac που εδώ και τόσα χρόνια συνεργάζονται άψογα με τα iPhones και με ένα κλικ μπορείς να πάρεις internet τι είναι? Δεν είναι τεχνολογία? Το Universal Control, τι είναι; δεν είναι τεχνολογία? Η υποστήριξη που παρέχει το Linux σε κάθε είδους επεξεργαστή ανεξατήτου αρχιτεκτονικής, τι είναι; δεν είναι τεχνολογία?

Θα τρελαθούμε εδώ μέσα επειδή είπε ο άλλος το κοντό ή το μακρύ του??? 

Σαχλαμάρες, το Your Phone κάνει τα ίδια και με καλύτερη υλοποίηση. Μέχρι και share οθόνης κάνεις. 

Και με πολλά κινητά, έχω ένα realme που ούτε η ίδια η κατασκευάστρια δεν το ξέρει, και παίζουν όλα τα features. Βάλαμε όμως και native υποστήριξη Android. 

Και δεν σου βάζω καν μέσα το επαγγελματικό περιβάλλον. Καθημερινά feature του απλού κόσμου. 

Στην τελική θυμάσαι τι είχε γίνει με σχεδόν υλοποιημένο Longhorn? Η Microsoft έπρεπε έστω και χρόνια μετά να το είχε βγάλει, έστω σαν πείραμα. 

Γενικά η Apple έχει κάνει πάρα πολλές γκάφες και ας μην το παραδέχεστε. Ηλίθια ποντίκια που φορτίζουν ανάποδα, ανυπαρξία desktop παρά μόνο για ειδική χρήση. Το mac mini ούτε τις μισές πωλήσεις δεν κάνει από τις αντίστοιχες κινέζιες, και δεν είναι θέμα τιμής, γιατί και αυτά χτυπάνε 700 αν λάχει.  

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ChownTuen είπε

Καλά το Linux είναι ιστορία από μόνο του. Είναι λάθος που δεν το έβαλα στην συζήτηση, απλώς ο από κάτω σου ήδη γκρινιάζει ότι κάνω γενικεύσεις. 

Τι τι εννοώ ποιότητα; Ποιότητα, like ύφασμα ή δέρμα αντί για πλαστικό και αλουμίνιο. Επίσης έχουμε θρυλικά forms, έχουμε studio, laptop studio, surfaces, κάποια τις asus κωλολένε. Το XPS της Dell. Τα Elitebook. Οκ κάποιες ιδέες φάνηκαν ότι δεν είναι χρήσιμες, το δέρμα για παράδειγμα.  

Εσείς μας ζαλίσατε με ecosystem και γκρέτες, εγώ τα ακούω; 

Thank you και άλλα βέβαια αλλά ναι... 

Ακόμη και το WiMax έχει υλοποιηθεί 

Σαχλαμάρες, το Your Phone κάνει τα ίδια και με καλύτερη υλοποίηση. Μέχρι και share οθόνης κάνεις. 

Και με πολλά κινητά, έχω ένα realme που ούτε η ίδια η κατασκευάστρια δεν το ξέρει, και παίζουν όλα τα features. Βάλαμε όμως και native υποστήριξη Android. 

Και δεν σου βάζω καν μέσα το επαγγελματικό περιβάλλον. Καθημερινά feature του απλού κόσμου. 

Στην τελική θυμάσαι τι είχε γίνει με σχεδόν υλοποιημένο Longhorn? Η Microsoft έπρεπε έστω και χρόνια μετά να το είχε βγάλει, έστω σαν πείραμα. 

Γενικά η Apple έχει κάνει πάρα πολλές γκάφες και ας μην το παραδέχεστε. Ηλίθια ποντίκια που φορτίζουν ανάποδα, ανυπαρξία desktop παρά μόνο για ειδική χρήση. Το mac mini ούτε τις μισές πωλήσεις δεν κάνει από τις αντίστοιχες κινέζιες, και δεν είναι θέμα τιμής, γιατί και αυτά χτυπάνε 700 αν λάχει.  

Για την ουσία του θέματος, ότι έγραψες είναι παντελώς αναληθές ή τόσο υποκειμενικό που σε εκθέτει ανεπανόρθωτα*…

Πραγματικά πρέπει να κλείσεις τον λογαριασμό σου και να γραφτείς σε κάποιο άλλο φόρουμ που να μην είναι σχετικό με την τεχνολογία…

* και για να μην γίνω άδικος, σου δίνω την ηλιθιότητα για το ποντίκι… μπροστά βέβαια στην καταστροφή των windows millennium, vista, 8 ή των 11 που θέλουν και hardware τριετίας για να κάνουν ότι και τα 10, το λες και πταίσμα… 🤣

Επισκέπτης
Δημοσ.

Θέλω να είμαι ανεπανόρθωτα εκτεθιμένος, σαν μια λεγάμενη σε homepage από εκείνα τα sites 😛. Σιγά που θα ασχοληθώ με το πιστοποποιητικό φρονιμάτων που εκδίδεις φίλε

Μόνο και μόνο ότι αναγκάζεσαι να μου αντιπαντάς με άλλες ιστορίες λες και παίζουμε κάρτες yugioh δείχνει πολλά. Τα linux είναι καλύτερο λειτουργικό σε άποψη ποιότητας και έχει κάνει πολλές χαζομαρίτσες η Microsoft. Η Apple στα καινούρια Air έβαλε ανάποδα τα ανεμιστηράκια. Θα μου πεις ότι η Microsoft μετά έκανε το τάδε, και μετά θα σου πω ότι τι το ήθελε το security chip.

Ξέρεις όμως τι έχει σημασία; Ότι δεν χρειάζεται να αλλάξεις λειτουργικό απαραίτητα και τα Windows 10 εξακολοθούν να είναι ένα σύγχρονο λειτουργικό. Στην τελική πουλιούνται μηχανήματα χωρίς καν λειτουργικό και βάζεις ότι θέλεις. 

Και δεν κατάλαβα, λόγω covid πήραμε πολλά επιδώματα, μπορούμε να πάρουμε ένα λαπτοπ σωστό για W11. Macbook Air δεν μπορείς να πάρεις όμως και όχι μόνο γιατί κοστίζει 400 ευρώ παραπάνω, αλλά γιατί θα πρέπει να πάρεις και ένα W11 για να κάνεις την δουλεία σου 😛 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, ChownTuen είπε

Θέλω να είμαι ανεπανόρθωτα εκτεθιμένος, σαν μια λεγάμενη σε homepage από εκείνα τα sites 😛. Σιγά που θα ασχοληθώ με το πιστοποποιητικό φρονιμάτων που εκδίδεις φίλε

Μόνο και μόνο ότι αναγκάζεσαι να μου αντιπαντάς με άλλες ιστορίες λες και παίζουμε κάρτες yugioh δείχνει πολλά. Τα linux είναι καλύτερο λειτουργικό σε άποψη ποιότητας και έχει κάνει πολλές χαζομαρίτσες η Microsoft. Η Apple στα καινούρια Air έβαλε ανάποδα τα ανεμιστηράκια. Θα μου πεις ότι η Microsoft μετά έκανε το τάδε, και μετά θα σου πω ότι τι το ήθελε το security chip.

Ξέρεις όμως τι έχει σημασία; Ότι δεν χρειάζεται να αλλάξεις λειτουργικό απαραίτητα και τα Windows 10 εξακολοθούν να είναι ένα σύγχρονο λειτουργικό. Στην τελική πουλιούνται μηχανήματα χωρίς καν λειτουργικό και βάζεις ότι θέλεις. 

Και δεν κατάλαβα, λόγω covid πήραμε πολλά επιδώματα, μπορούμε να πάρουμε ένα λαπτοπ σωστό για W11. Macbook Air δεν μπορείς να πάρεις όμως και όχι μόνο γιατί κοστίζει 400 ευρώ παραπάνω, αλλά γιατί θα πρέπει να πάρεις και ένα W11 για να κάνεις την δουλεία σου 😛 

Στο δικό σου ύφος απάντησα μπας και το καταλάβεις… 

το κατάλαβες και για αυτό έχουμε αυτή την κατάληξη, μείνε με την registry, τα antivirus και τα malware…

δεν πειράζει έχουμε και το μπλα μπλα…

καλή συνέχεια… 😊

Επεξ/σία από AtiX

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...