Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ChownTuen είπε

Αντικειμενικά είναι άσχημη εξέλιξη οι επεξεργαστές της Apple. Στα κινητά που είναι πιο κλειστή πλατφόρμα να μην είναι τόσο φανερό. 

Θα έπρεπε να έχουμε το νιονιο να μην επικρωτούμε τέτοιες προσπάθειες. Υποτίθεται είμαστε εραστές της τεχνολογίας αλλά κάνουμε σαν χαζοβιόλες με την νέα σειρά conditioner για τα φρίδια. 

Εραστές της τεχνολογίας ή εραστές τους upgrade?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ChownTuen είπε

Αντικειμενικά είναι άσχημη εξέλιξη οι επεξεργαστές της Apple. Στα κινητά που είναι πιο κλειστή πλατφόρμα να μην είναι τόσο φανερό. 

Θα έπρεπε να έχουμε το νιονιο να μην επικρωτούμε τέτοιες προσπάθειες. Υποτίθεται είμαστε εραστές της τεχνολογίας αλλά κάνουμε σαν χαζοβιόλες με την νέα σειρά conditioner για τα φρίδια. 

Γιατί ένας εραστης της τεχνολογίας να μην επικροτεί την Apple?

Η πρώτη εταιρία που υλοποίησε καλά, σωστα, και ολοκληρωμένα την τεχνολογία ARM σε υπολογιστή.

και οχι μόνο αυτό, αλλά προχώρησε ένα βήμα παραπάνω με μια τρομερά scalable υλοποίηση. Με το ίδιο τσιπάκι έχει φτιάξει M1, M1 pro, ultra, max.

Εγώ ως εραστης της τεχνολογίας τους λέω·

1) μπραβο που καινοτομήσανε

2) μπραβο που δείχνουν το δρόμο και ξυπνάνε τον ανταγωνισμο.

• Like 2
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
10 ώρες πριν, dstilio είπε

Γιατί ένας εραστης της τεχνολογίας να μην επικροτεί την Apple?

Η πρώτη εταιρία που υλοποίησε καλά, σωστα, και ολοκληρωμένα την τεχνολογία ARM σε υπολογιστή.

και οχι μόνο αυτό, αλλά προχώρησε ένα βήμα παραπάνω με μια τρομερά scalable υλοποίηση. Με το ίδιο τσιπάκι έχει φτιάξει M1, M1 pro, ultra, max.

Εγώ ως εραστης της τεχνολογίας τους λέω·

1) μπραβο που καινοτομήσανε

2) μπραβο που δείχνουν το δρόμο και ξυπνάνε τον ανταγωνισμο.

Μόνο αν βάλει module για ξυπτήρι θα την παραδεχτώ.

Ας σοβαρευτούμε, ούτε καν always on features δεν ενσωμάτωσε. Ούτε καν modem. 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, ChownTuen είπε

???

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, cat1967 είπε

Προφανως εννοει modem που βαζεις sim 5G για internet on the go.

Μα δεν έχει ακόμα δικά της modem για να τα ενσωματώσει στο soc… 

Δημοσ.
18 ώρες πριν, vasim είπε

Τελικά δεν έχω καταλάβει. Θέλω να αλλάξω το Air 2017 με ένα σειράς M αλλά δεν ξέρω τι να κάνω. 

Να πάρω το Μ1 ή να περιμένω το Μ2? Για δικούς μου λόγους πρέπει να κάνω μία αγορά εξοπλισμού μέσα στο 2022.

Το Μ1 αν το πάρω δεν θα έχει μειωθεί ο χρόνος υποστήριξης του αρκετά; 

Το πιο πιθάνο είναι ότι θα παεί για φθινόπωρο και μετά το m2 air.

Οπώς και στα περισσότερα τεχνολογικά προϊόντα, αν το έχεις άμεση ανάγκη το παίρνεις τώρα αλλιώς περιμένεις να δείς το καινούργιο και να πέσουν κι άλλο οι τιμές του m1.

• Thanks 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, alkpet είπε

ε ναι, εμφανισιακά επηρεάζει 

Δεν ξέρω εάν είμαι μόνο εγώ, αλλά επειδή πήρα ένα με nodge και δεν με ενοχλεί καθόλου και ούτε το παρατηρώ ότι υπάρχει

Επισκέπτης
Δημοσ.
4 ώρες πριν, AtiX είπε

???

4 ώρες πριν, cat1967 είπε

Προφανως εννοει modem που βαζεις sim 5G για internet on the go.

Χωρίς IBM και Microsoft η νέα τάξη πραγμάτων θα είχε επέλθει από το 2000. Ο Bill Gates είναι ένας τεχνολογικός και κοινωνικός επαναστάτης. 

Δεν υπάρχει ταλέντο στην Apple. Απλά κλειδώνει τα σενάρια χρήσης και το αποκαλεί ποιότητα. 

Και την εποχή που είχαμε μαστίγια στα χωράφια, όλα ήταν πιο ομαλά στην εργατική τάξη, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ακολουθήσουμε αυτό τον δρόμο; 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ChownTuen είπε

Χωρίς IBM και Microsoft η νέα τάξη πραγμάτων θα είχε επέλθει από το 2000. Ο Bill Gates είναι ένας τεχνολογικός και κοινωνικός επαναστάτης

Δεν υπάρχει ταλέντο στην Apple. Απλά κλειδώνει τα σενάρια χρήσης και το αποκαλεί ποιότητα. 

Και την εποχή που είχαμε μαστίγια στα χωράφια, όλα ήταν πιο ομαλά στην εργατική τάξη, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ακολουθήσουμε αυτό τον δρόμο; 

Ναι και τα πουλάκια έξω κελαηδάνε…

Μες την τεχνολογία σε βρίσκω εντέλει μόλις σε δυο ποστ…

• Like 2
Δημοσ.
Στις 16/3/2022 στις 10:11 ΠΜ, ChownTuen είπε

Ποίος έχει modem στις μέρες μας; τώρα ξεκινάνε να το βάζουν στα laptop σιγά σιγά.

Και εγώ δεν πάω την Apple σε κάποια θέματα αλλά είναι ανακριβή αυτά που λες

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, hellghan είπε

Ποίος έχει modem στις μέρες μας; τώρα ξεκινάνε να το βάζουν στα laptop σιγά σιγά.

Και εγώ δεν πάω την Apple σε κάποια θέματα αλλά είναι ανακριβή αυτά που λες

Dell του 2009 είχε :)

Αυτήν την στιγμή σανταρτ θα βρεις ένα laptop με 4G/5G σε μια μεσαία βιτρίνα, ακόμη και σε επαρχία. 

Όπως και να το κάνουμε, τα Windows σπέρνουν τον θάνατο τουλάχιστον σε 3 επίπεδα. Τελευταία εξέλιξη της τεχνολογίας, ποιότητα και απόδοση στην τιμή. 

Η Mac απευθύνονται σε τεχνολογίκα αδέξιους που θέλουν να κάνουν 5 πράγματα. Και εγώ έχω προϊόντα Apple γιατί μου περισεύουν λεφτά, να είναι καλά ο πατερούλης μου που με έμαθε να βγάζω πέντε δραχμές παραπάνω έχω μερικά πράγματα από μια και δυο φορές. 

Και δεν είναι θέμα Windows, είναι θέμα κληρονομίας από την IBM και γενικά από την ιστορία των υπολογιστών. 

nikola tesla: microsoft

thomas edison: apple

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ChownTuen είπε

Αυτήν την στιγμή σανταρτ θα βρεις ένα laptop με 4G/5G σε μια μεσαία βιτρίνα, ακόμη και σε επαρχία. 

Όπως και να το κάνουμε, τα Windows σπέρνουν τον θάνατο τουλάχιστον σε 3 επίπεδα. Τελευταία εξέλιξη της τεχνολογίας, ποιότητα και απόδοση στην τιμή. 

Η Mac απευθύνονται σε τεχνολογίκα αδέξιους που θέλουν να κάνουν 5 πράγματα. Και εγώ έχω προϊόντα Apple γιατί μου περισεύουν λεφτά, να είναι καλά ο πατερούλης μου που με έμαθε να βγάζω πέντε δραχμές παραπάνω έχω μερικά πράγματα από μια και δυο φορές. 

Και δεν είναι θέμα Windows, είναι θέμα κληρονομίας από την IBM και γενικά από την ιστορία των υπολογιστών. 

Τo windows στο επίπεδο της εξέλιξης  της τεχνολογίας, πως σπέρνει το θάνατο ? Γιατί όχι  Linux?

Επισης τι εννοείς ποιότητα στο windows? 

Αποδοση στην τιμή θα συμφωνήσω λόγω μεγαλύτερων επιλογών και ανταγωνισμού.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, ChownTuen είπε

Μου κάνει εντύπωση για άνθρωπος της τεχνολογίας να μπερδεύεις software, hardware, πλατφόρμες, δυνατότητες και εγώ δεν ξέρω τι άλλο… 

θα σε παρακαλούσα να μην ξανά επικαλεστείς τον όρο τεχνολογία, ούτε την ξέρεις, και από ότι φαίνεται ούτε και ασχολείσαι με αυτήν…

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...