Προς το περιεχόμενο

TP-LINK Deco P9(2-pack) Mesh Access Point Wi‑Fi 5 Dual Band (2.4 & 5GHz) 108.9 + μεταφορικα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1ον To link σου νομιζω δε δουλεύει, 

2ον, τι διαφορά έχουν αυτά από τα M4? 

Επεξ/σία από Jake07
Δημοσ.
18 ώρες πριν, pantelikas είπε

Αντί να ενώνονται οι δορυφόροι με ethernet (Μ4),  αυτά συνδέονται σαν powerlines μεταξύ τους.

εχουν τη δυνατότητα να συνδεθούν και σαν powerline αλλά όχι υποχρεωτικά. Μπορούν να δουλεύουν και ασύρματα όπως τα υπόλοιπα deco. 

Δημοσ.

Νομίζω ότι όταν θέλεις καλή κάλυψη δεν θα τα αφήσεις να συνδέονται ασύρματα. Εγώ τα έχω με καλώδιο μεταξύ τους τα Μ4. Δεν θέλω η ασύρματη μπάντα να είναι "φορτωμένη"  από την μεταξύ τους επικοινωνία.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, pantelikas είπε

Νομίζω ότι όταν θέλεις καλή κάλυψη δεν θα τα αφήσεις να συνδέονται ασύρματα. Εγώ τα έχω με καλώδιο μεταξύ τους τα Μ4. Δεν θέλω η ασύρματη μπάντα να είναι "φορτωμένη"  από την μεταξύ τους επικοινωνία.

σίγουρα ειναι ποιο σταθερή σύνδεση αλλά δεν έχουν όλοι τη πολυτέλεια  LAN σε όλους τους χώρους. Πάντως για να είμαστε on topic είναι πολύ καλή τιμή και από αξιόπιστο κατάστημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δείτε και το Xiaomi AX3000, είναι wifi 6 παίζει πάνω κάτω στην ίδια τιμή και έχει άψογη υποστήριξη και διαχείριση μέσω app.

https://www.skroutz.gr/s/34102620/Xiaomi-Mesh-System-AX3000-Access-Point-Wi-Fi-6-Dual-Band-2-4-5GHz-σε-Διπλό-Kit.html

Επεξ/σία από Physics_Rulez

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...