Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτή τη στιγμή και για 2 και κάτι ώρες παίζει έκπτωση σε τηλεοράσεις και αν τις βάλετε στο καλάθι μπαίνει έξτρα έκπτωση 20% με τον κωδικό EXTRA20. 

Με τη λήξη αυτής της προσφοράς θα ξεκινήσει καινούρια κλπ κλπ

https://www.plaisio.gr/

Επεξ/σία από Nabuko
  • Like 3
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, t-shock είπε

όλοι τρέξανε να μπουν στο site

Στιγμιότυπο 2022-03-15, 11.51.01.png

Εγώ μια χαρά μπαίνω και μάλιστα από κινητό 😄

Δημοσ.

κι εγώ μπαίνω κανονικά επιλέγω την 85αρα ΣΟΝΥ 9096 2149 ευρώ βάζω εκπωτικο κωδικό EXTRA20 τον δέχεται και βλέπω έκπτωση 0,00 ευρώ...  φαντάζομαι σε κανα δίωρο που θα λήξει η προσφορά θα το φτιαξουν

Δημοσ.

Προσέχετε μόνο τι θ αγοράσετε. Είχα ένα router στο μάτι, το είχαν 39.99€ την τελευταία φορά που κοίταξα πριν μερικές βδομάδες, τώρα ως δια μαγείας έχει πάει 59.99€ οπότε με την """"""""'έκπτωση""""""""" θα βγει μόλις 49 και κάτι, ευκαιριάρα κρίμα που ισχύει μόνο για 1 τεμάχιο ανά πελάτη...

• Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα έπαιξε το σύστημα. Πριν λίγο μου δούλευε και αφαιρούσε κανονικά την έκπτωση. Τώρα πάπαλα. 

12 λεπτά πριν, angmar είπε

Προσέχετε μόνο τι θ αγοράσετε. Είχα ένα router στο μάτι, το είχαν 39.99€ την τελευταία φορά που κοίταξα πριν μερικές βδομάδες, τώρα ως δια μαγείας έχει πάει 59.99€ οπότε με την """"""""'έκπτωση""""""""" θα βγει μόλις 49 και κάτι, ευκαιριάρα κρίμα που ισχύει μόνο για 1 τεμάχιο ανά πελάτη...

Τα ρούτερ δεν έχουν βγει σε προσφορά ακόμα. Πως ξέρεις πόσο θα πάει? 🤔

Οι τηλεοράσεις με την έξτρα έκπτωση βγαίνουν πολύ πιο κάτω από το σκρουτζ πάντως. Τυχαίο παράδειγμα.Από 799 στα 639.

Χαμηλότερη σκρουτζ

Screenshot_20220315-121436_Chrome.jpg.a9dfbc8f4e6b87fc7ad336b931ccb9ab.jpg

Screenshot_20220315-121451_Chrome.jpg.0a752f1d71b5c1e00eca3f7faf66a83a.jpg

Επεξ/σία από Nabuko
Δημοσ.

Απ τη μια έχεις δίκιο, δε παρατήρησα ότι η προσφορά είναι μόνο για TV, λάθος μου, αλλά το ότι η αρχική τιμή του router από 40 πήγε 60 δε το λες καλό οιωνό.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, angmar είπε

ε δεν ειναι και κλεφτες σε προστατεουν μην στα παρουν πολλες φορες 🤣

θα βαλει και αλλες προσφορες πριν ειχε καρεκλες καθε 3 ωρες αλλαζει κατηγορια

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, angmar είπε

Απ τη μια έχεις δίκιο, δε παρατήρησα ότι η προσφορά είναι μόνο για TV, λάθος μου, αλλά το ότι η αρχική τιμή του router από 40 πήγε 60 δε το λες καλό οιωνό.

Κλασικές πρακτικές αλλά αν στο τέλος η τιμή βγει πιο κάτω από σκρουτζ τότε γιατί όχι? 😄

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βγαινει η LG B1 sta 1279 με δωρο ενα soundbar. Καλή τιμή νομίζω για οποιον ενδιαφερται για oled.

Επεξ/σία από privateer
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, georgeppg είπε

κι εγώ μπαίνω κανονικά επιλέγω την 85αρα ΣΟΝΥ 9096 2149 ευρώ βάζω εκπωτικο κωδικό EXTRA20 τον δέχεται και βλέπω έκπτωση 0,00 ευρώ...  φαντάζομαι σε κανα δίωρο που θα λήξει η προσφορά θα το φτιαξουν

Χμμμ, εμένα μου την περνάει κανονικά. Τί φάση; 🤔

screenshot.png

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, Rubenstilchkin είπε

Χμμμ, εμένα μου την περνάει κανονικά. Τί φάση; 🤔

screenshot.png

τώρα περνάει και σε μένα ... τους το αναγνωρίζω το έφτιαξαν πριν λήξει η προσφορά...

Επεξ/σία από georgeppg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...