Patronnus Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 παιδια καλημερα ξερει κανεις κανενα τροπο να εχω premium σε ios?δοκιμασα μεσω vpn αλλα οταν φτανω στο σημειο πληρωμης λεει οτι δεν γινεται επειδη καταλαβαινει οτι ειμαι ελλαδα..
vdanasto Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Τι εννοείς; Αφού υποστηρίζεται κανονικά στην Ελλάδα. Ενεργοποίησε την συνδρομή από την ιστοσελίδα του Spotify.
HateMe Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, Patronnus είπε παιδια καλημερα ξερει κανεις κανενα τροπο να εχω premium σε ios?δοκιμασα μεσω vpn αλλα οταν φτανω στο σημειο πληρωμης λεει οτι δεν γινεται επειδη καταλαβαινει οτι ειμαι ελλαδα.. https://www.spotify.com/gr/premium/?utm_source=gr-gr_brand_contextual-mobile_text&utm_medium=paidsearch&utm_campaign=alwayson_emea_gr_premiumbusiness_core_brand+contextual-mobile+text+exact+gr-gr+google&gclid=CjwKCAjw8sCRBhA6EiwA6_IF4aW_Dd3FO80WGBR5xwo0ZVJQY2EEI0mky3riVbnhbH-IceDlPyXTOBoCSHYQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds Ενεργοποίησε το premium εδώ και απλά μπες με το mail σου στο κινητό.
Patronnus Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 παιδια εννοω να κανω συνδρομη μεσω αλλης χωρας οπως στο netflix για να ειναι φθηνοτερο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα