antirix024 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Στο σπίτι που μένω δυστυχώς έχει πολύ σκόνη (είναι πρόβλημα της περιοχής). Υπάρχει κάποιο μηχάνημα ή gadget που να καθαρίζει τον αέρα από τη σκόνη (έστω ένα μέρος τουλάχιστον). Θα ήθελα αν γνωρίζετε από προσωπική εμπειρία. Μπορώ να ανέβω στην τιμή. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2022 από antirix024
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 https://www.bestprice.gr/faq/122/ti-einai-o-ionisths.html
antirix024 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε https://www.bestprice.gr/faq/122/ti-einai-o-ionisths.html ξέρω για τους ιονιστές, όμως πολλοί από αυτούς δεν δουλεύουν σωστά/αποδοτικά (ειδικά οι φθηνότεροι) στο θέμα της σκόνης. Για αυτό μίλησα για "προσωπική εμπειρία" στην ανάρτησή μου. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2022 από antirix024
vdanasto Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλύτερα καθαριστή αέρα: Υγραντήρες - Ιονιστές Xiaomi | Skroutz.gr Κάνει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ δουλειά, ειδικά με σκόνη και αλλεργιογόνα, χωρίς τα αρνητικά του ιονισμού. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2022 από vdanasto
antirix024 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 45 λεπτά πριν, vdanasto είπε Καλύτερα καθαριστή αέρα: Υγραντήρες - Ιονιστές Xiaomi | Skroutz.gr Κάνει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ δουλειά, ειδικά με σκόνη και αλλεργιογόνα, χωρίς τα αρνητικά του ιονισμού. φίλε μου σε ευχαριστώ. Έχεις κάποιον συγκεκριμένο να προτείνεις; Διαβάζω σε διάφορες κριτικές ότι με τη σκόνη δεν τα πάνε ιδιαίτερα καλά. π.χ.
vdanasto Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Κοίταξε, θαύματα δεν θα κάνει ούτε πρόκειται και να σου σκουπίσει το πάτωμα. 😜 Μιλάμε για φιλτράρισμα σκόνης σε φυσιολογικά πλαίσια. Εγώ έχω 2 στο σπίτι, από τα πρώτα μοντέλα που κυκλοφόρησαν (Έναν μικρό και έναν pro). Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνω πλήρη κάλυψη (βάσει τετραγωνικών στον χώρο).
antirix024 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 25 λεπτά πριν, vdanasto είπε Κοίταξε, θαύματα δεν θα κάνει ούτε πρόκειται και να σου σκουπίσει το πάτωμα. 😜 Μιλάμε για φιλτράρισμα σκόνης σε φυσιολογικά πλαίσια. Εγώ έχω 2 στο σπίτι, από τα πρώτα μοντέλα που κυκλοφόρησαν (Έναν μικρό και έναν pro). Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνω πλήρη κάλυψη (βάσει τετραγωνικών στον χώρο). κοίτα, έχω πολλή σκόνη. Μένω σε κατοικία κοντά σε πρώην νταμάρι της Αττικής. Επίσης ο δρόμος δυο ορόφους κάτω είναι σχετικά κεντρικός οπότε σηκώνεται σκόνη και χώμα. Δηλαδή καθαρίζεις και μετά από λίγη ώρα θέλει πάλι. Για αυτό θέλω κάποιον που αποδεδειγμένα να κάνει καλή δουλειά. Αν όχι στο 100%, ας φτάσουμε όσο πιο κοντά γίνεται βρε παιδί μου.
vdanasto Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Καλό στην περίπτωσή σου θα ήταν να πάρεις και μια ρομποτική σκούπα που να σκουπίζει κάθε μέρα. Δεν έχεις ιδέα πόση σκόνη συσσωρεύεται στο πάτωμα και σηκώνεται στην ατμόσφαιρα όταν περπατάς.
antirix024 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, vdanasto είπε Καλό στην περίπτωσή σου θα ήταν να πάρεις και μια ρομποτική σκούπα που να σκουπίζει κάθε μέρα. Δεν έχεις ιδέα πόση σκόνη συσσωρεύεται στο πάτωμα και σηκώνεται στην ατμόσφαιρα όταν περπατάς. έχω ήδη μια πολύ καλή και ακριβή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα