Tambas91 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου πάντως σε κάνα μηνα βλέπω βγαίνει και το psvr2 με 120hz και oled οθόνη.. λογικά θα συνδέεται σε pc αυτό?
Tambas91 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 34 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Όχι, μόνο PS5. ούτε με κόλπο λες ε?
Anastazio Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 5 hours ago, seithan said: Οι επεξεργαστικές απαιτήσεις είναι 2x η ανάλυση του headset + 2x 90fps? Επίσης έχει δοκιμάσει κανείς το flat2vr τώρα που έγινε το πρώτο release; Στους FPS τίτλους, το headtracking αναλαμβάνει την λειτουργία του mouselook; Καλή Χρονιά σε όλους! Θεωρητικά είναι και τα motion controls στον injector, δε το έχω δοκιμάσει ακόμα.
SabotazNic Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 11 ώρες πριν, Tambas91 είπε πάντως σε κάνα μηνα βλέπω βγαίνει και το psvr2 με 120hz και oled οθόνη.. λογικά θα συνδέεται σε pc αυτό? 11 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Όχι, μόνο PS5. Τι βγαινει παλι?
Anastazio Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 11 hours ago, SabotazNic said: Τι βγαινει παλι? Κ εγω την ιδια απορια εχω!
Tambas91 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου όχι έχει βγει, έκανα λάθος διάβασα February 22, 2024... πάντως με λίγο ψάξιμο είδα ότι ετοιμάζουν driver για πλήρη υποστήριξη στο pc: https://store.steampowered.com/app/1021000/iVRy_Driver_for_SteamVR_PSVR2_Premium_Edition/
Anastazio Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 10 minutes ago, Tambas91 said: όχι έχει βγει, έκανα λάθος διάβασα February 22, 2024... πάντως με λίγο ψάξιμο είδα ότι ετοιμάζουν driver για πλήρη υποστήριξη στο pc: https://store.steampowered.com/app/1021000/iVRy_Driver_for_SteamVR_PSVR2_Premium_Edition/ Και μονο που εχει καλωδιο ειναι ναυαγιο το psvr2 εκτως και αν παιζει καποιος μονο εξομοιωτες πχ.
chrisgewrgi Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Πάντως το quest 3 δεν το περίμενα τόσο καλό! Πήγα από το 1 στο 3 και έχω πάθει πλάκα με την εικόνα! Το mixed reality και αυτο πολύ καλό. Σε άλλη μεγάλη είδηση για όποιον δεν το έχει ακούσει. Ότι game τρεχει σε unreal engine τρεχει και σε vr ταυτόχρονα. Υπάρχει και το κατάλληλο discord https://mixed-news.com/en/uevr-mod-beta-launch/ Στις 1/1/2024 στις 10:37 ΜΜ, Tambas91 είπε ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!! άρα πάω καρφί στο 3... πιο πολύ για να παίξω το alyx το θέλω. Αν πάρεις το 3 δίνει και το asgard 2 δώρο. Παιχνιδαρα! Δεν ξερω να σου πω διάφορες με το quest 2 αλλά σε σχεση με το quest 1 είναι έτη φωτός μπροστά. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου από chrisgewrgi
SabotazNic Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, Anastazio είπε Και μονο που εχει καλωδιο ειναι ναυαγιο το psvr2 εκτως και αν παιζει καποιος μονο εξομοιωτες πχ. Με 3 μετρα καλωδιο δεν εχω αντιμετωπισει θεμα
seithan Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Δεν πάει να κατέβει και ο θεός VR στην Γή, καρέκλα κ πάλι καρέκλα (δεν παίζει και χώρος ούτως ή άλλως). 2 hours ago, Anastazio said: Και μονο που εχει καλωδιο ειναι ναυαγιο το psvr2 εκτως και αν παιζει καποιος μονο εξομοιωτες πχ. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου από seithan 2
Tambas91 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, Anastazio είπε Και μονο που εχει καλωδιο ειναι ναυαγιο το psvr2 εκτως και αν παιζει καποιος μονο εξομοιωτες πχ. σίγουρα είναι στα αρνητικά να μην είναι και wireless αλλα έχω περιορισμένο χώρο εκεί που θα βρίσκετε (όπως λέει και ο φίλος @seithan σε καρεκλα θα παίζω) + ότι το psvr2 έχει oled οθόνη που πάει σε άλλο lvl την εμπειρία, και κάτι σαν adaptive feedback... να ρωτήσω και κάτι άλλο τους γνωστες η κάρτα γραφικών μου δεν έχει θύρα type-c μπορώ να το κουμπώσω στη μπροστινή του pc? η θέλει με αντάπτορα στην κάρτα?
Anastazio Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 1 hour ago, SabotazNic said: Με 3 μετρα καλωδιο δεν εχω αντιμετωπισει θεμα Μα γιατι να εχεις θεμα,απλα αν δοκιμασεις wireless θα απορεις πως επαιζες με καλωδιο!
SabotazNic Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 34 λεπτά πριν, Anastazio είπε Μα γιατι να εχεις θεμα,απλα αν δοκιμασεις wireless θα απορεις πως επαιζες με καλωδιο! Θέλω να πω, δεν το καταλαβαίνω καν. Βγαίνει από πίσω από το headset, και απλα ειναι στο πάτωμα. 1
teo1978 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Καλημερα θα ηθελα αν γνωριζει καποιος συγκεκριμενα εχω παρει πριν μια εβδομαδα μεταχειρισμενο το ps4 +psvr1 και ενω επαιξα με το Vr τα γυαλια 2 μερες την τριτη φορα που το συνδεσα δεν εβγαζε εικονα και μεσα στα γυαλια εβγαζε εικονιδιο x hdmi αφου δεν εβγαλα ακρη με τεχνικους πηρα καινουργια hdmi καλωδια και παλι τιποτα...στο τελος βρηκα καινουργιο συσκευασμενο vr1 νομιζοντας οτι φταιει ο επεξεργαστης του παλιου και παλι και στο καινουργιο μου βγαζει το ιδιο πραγμα δεν ξερω αν φταιει τελικα η tv η το PS η θελει καποια ρυθμιση;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα