Tablet Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) το HTC Vive Pro 2 δεν ειναι το καλυτερο συστημα αυτη την στιγμη; Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2023 από Tablet
sellsoap Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) οχι απαραιτητα, δες και τo bigscreen beyond εχει καλυτερα specs σε αρκετες κατηγοριες......... και το varjo aero είναι σχεδόν ισάξιο Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2023 από sellsoap
Κάβουρας Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Βάλε και τα παρελκόμενα πάει ακριβά το μανίκι στην παραπάνω κατηγορία. Άλλη εμπειρία όμως. Εμείς θα το δούμε στο quest 6, ελπίζω χωρίς base stations.
Anastazio Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Σημερα στις 11 επροκειτο να βγει ο UEVR ο universal injector του praydog για ολα τα παιχνιδια γραμμενα σε unreal engine 4&5. Αφορα μερικες εκατονταδες παιχνιδια για οσους ασχολουνται με PCVR. Καλη χρονια σε ολους! Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2023 από Anastazio 1
Tambas91 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου καλησπέρα και καλή χρονια σε όλους με υγεία!!! όντας έτοιμος να μπω στον κόσμο του vr κοίταγα τα quest 2-3 αξίζουν τα 300 ευρώ που έχουν διαφορα να πάω στο 3? το έχεις κανεις να μας πει εντυπώσεις?
noFEARgr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 3 hours ago, Tambas91 said: καλησπέρα και καλή χρονια σε όλους με υγεία!!! όντας έτοιμος να μπω στον κόσμο του vr κοίταγα τα quest 2-3 αξίζουν τα 300 ευρώ που έχουν διαφορα να πάω στο 3? το έχεις κανεις να μας πει εντυπώσεις? Εχω και τα δυο . Σιγουρα το 3 ειναι καλυτερο στα παντα ( ισως μπαταρια να ειναι λιγο χειροτερη ; ) Καλυτερη αναλυση , πολυ καλυτερα lens , πιο ανετο στο κεφαλι ( αν και παλι θα προτεινα καποιο after market elite strap , μαζι με extra battery ) gpu με πανω απο διπλασιες επιδοσεις , πολυ καλυτερο passtrough , υποστηριξη av1 decoding το οποιο ειναι ενα plus για ασυρματο pc vr gaming . Ο λογος που θα προτεινα το 2 αντι για το 3 ειναι μονο σε περιπτωση που δεν εισαι σιγουρος οτι θα σου αρεσει το ολο experience , ωστε να γλυτωσεις καποια χρηματα απο την δοκιμη . Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου από noFEARgr 2
Tambas91 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, noFEARgr είπε Εχω και τα δυο . Σιγουρα το 3 ειναι καλυτερο στα παντα ( ισως μπαταρια να ειναι λιγο χειροτερη ; ) Καλυτερη αναλυση , πολυ καλυτερα lens , πιο ανετο στο κεφαλι ( αν και παλι θα προτεινα καποιο after market elite strap , μαζι με extra battery ) gpu με πανω απο διπλασιες επιδοσεις , πολυ καλυτερο passtrough , υποστηριξη av1 decoding το οποιο ειναι ενα plus για ασυρματο pc vr gaming . Ο λογος που θα προτεινα το 2 αντι για το 3 ειναι μονο σε περιπτωση που δεν εισαι σιγουρος οτι θα σου αρεσει το ολο experience , ωστε να γλυτωσεις καποια χρηματα απο την δοκιμη . Pc θέλω να το δουλέψω κυρίως όποτε η μπαταρία του δε με νοιάζει και πολύ … σε σχέση με τα παλιότερα που θέλαν αισθητήρες δεξιά αριστερά για να δουλέψουν (νομίζω το πρώτο oculus) αυτό είναι οκ την ώρα που παίζεις ή κάνει κόλπα ;
Anastazio Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2 hours ago, Tambas91 said: Pc θέλω να το δουλέψω κυρίως όποτε η μπαταρία του δε με νοιάζει και πολύ … σε σχέση με τα παλιότερα που θέλαν αισθητήρες δεξιά αριστερά για να δουλέψουν (νομίζω το πρώτο oculus) αυτό είναι οκ την ώρα που παίζεις ή κάνει κόλπα ; Με νορμαλ φωτισμο το tracking ειναι αψογο στο Q3. 1
tommybertsen Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, Tambas91 είπε Pc θέλω να το δουλέψω κυρίως όποτε η μπαταρία του δε με νοιάζει και πολύ Σε νοιάζει αν θέλεις να το δουλέψεις ασύρματα. Και πίστεψέ με , βολεύει! Τουλάχιστον στο 2 ενός φίλου που έπαιζα, βολεύει πολύ και δεν έχει προβλήματα/διακοπές! Αρκεί να'χεις καλό WiFi 1
Tambas91 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!! άρα πάω καρφί στο 3... πιο πολύ για να παίξω το alyx το θέλω. 1
noFEARgr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 45 minutes ago, Tambas91 said: ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!! άρα πάω καρφί στο 3... πιο πολύ για να παίξω το alyx το θέλω. Θα σου ελεγα να ξεκινησεις με καποια αλλα πρωτα γιατι αν πας κατευθειαν σε αυτο τα περισσοτερα μετα θα σου φαινονται πολυ ''λιγα'' Δες τα lone echo 1 και 2 επισης . Ειναι για μενα οτι πιο κοντα στο alyx Κριμα που η Meta παρατησε το pc vr. Επισης η πρωτα αγορα που θα κανεις ειναι να παρεις το virtual desktop απο το meta store. Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου από noFEARgr 1
Tambas91 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 17 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Θα σου ελεγα να ξεκινησεις με καποια αλλα πρωτα γιατι αν πας κατευθειαν σε αυτο τα περισσοτερα μετα θα σου φαινονται πολυ ''λιγα'' Δες τα lone echo 1 και 2 επισης . Ειναι για μενα οτι πιο κοντα στο alyx Κριμα που η Meta παρατησε το pc vr. Επισης η πρωτα αγορα που θα κανεις ειναι να παρεις το virtual desktop απο το meta store. φαντάζομαι εννοείς αυτή : Virtual Desktop on Meta Quest | Quest VR Games | Meta Store έτσι ? όχι την classic ? ότι μου προτείνεται καλοδεχούμενο έχω δει και αυτό εδώ: που μου άρεσε αρκετά και εννοείτε θα ξαναπαιχτεί το skyrim vr.. το κακό ρε γαμώτο είναι ότι μετά από τόσα χρονια υπάρχει πολύ μικρή πρόοδος ειδικά στο software και το βλέπω αργά η γρήγορα να το παρατάνε τελείως μονο αυτό με κρατάει και δε το είχα αγοράσει μέχρι τώρα... πάντως από την πολύ μικρή εμπειρία που έχω σε πάει σε άλλο level κρίμα είναι να μπει στο χρονοντούλαπο
noFEARgr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 3 minutes ago, Tambas91 said: φαντάζομαι εννοείς αυτή : Virtual Desktop on Meta Quest | Quest VR Games | Meta Store έτσι ? όχι την classic ? ότι μου προτείνεται καλοδεχούμενο έχω δει και αυτό εδώ: που μου άρεσε αρκετά και εννοείτε θα ξαναπαιχτεί το skyrim vr.. το κακό ρε γαμώτο είναι ότι μετά από τόσα χρονια υπάρχει πολύ μικρή πρόοδος ειδικά στο software και το βλέπω αργά η γρήγορα να το παρατάνε τελείως μονο αυτό με κρατάει και δε το είχα αγοράσει μέχρι τώρα... πάντως από την πολύ μικρή εμπειρία που έχω σε πάει σε άλλο level κρίμα είναι να μπει στο χρονοντούλαπο Nαι αυτο εννοω , δεν ξερω ποιο ειναι το classic. Με αυτο θα streamαρεις απο το pc ωστε να παιζεις pc vr ασυρματα. Να εχεις υποψιν οτι αν θες τα μεγιστα αποτελεσματα το pc πρεπει να ειναι με ethernet στο router και ιδανικά wifi 6E
Brainkill4r Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Για όσους το αντέχει η τσέπη τους ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω total VR combo : 1. VR Gloves https://www.manus-meta.com/ 2. VR Full Body Suit (Περιλαμβάνει και VR Gloves τα οποία συγχρονίζονται άψογα με το suit αλλά εμένα με βόλεψαν καλύτερα τα manus gloves) https://teslasuit.io/products/teslasuit-4/ 3. VR Headset https://www.amazon.co.uk/dp/B07TWSJ6GP?ascsubtag=00VqfxPyLilE3jric82uUQV&linkCode=g14&tag=pcmagonelink-21 Για όλα τα παραπάνω χρειάζεστε και αντίστοιχο PC VR Build Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου από Brainkill4r
seithan Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Οι επεξεργαστικές απαιτήσεις είναι 2x η ανάλυση του headset + 2x 90fps? Επίσης έχει δοκιμάσει κανείς το flat2vr τώρα που έγινε το πρώτο release; Στους FPS τίτλους, το headtracking αναλαμβάνει την λειτουργία του mouselook; Καλή Χρονιά σε όλους!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα