Προς το περιεχόμενο

VR Gaming - PSVR2, PSVR ή PCVR με Oculus κτλ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

racing games προφανως καθιστοι ειμαστε!

Εχω δοκιμασει τα παντα...δε γινεται τιποτα.

Ειναι θεμα οργανισμου αυτο δυστυχως και το εχουν και αρκετοι φιλοι μου που το δοκιμασανε.

• Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, toxotis70 είπε

racing games προφανως καθιστοι ειμαστε!

Εχω δοκιμασει τα παντα...δε γινεται τιποτα.

Ειναι θεμα οργανισμου αυτο δυστυχως και το εχουν και αρκετοι φιλοι μου που το δοκιμασανε.

Εχεις δοκιμασει να παιξεις beat saber ? Σε ζαλίζει και αυτό ;    το demo του psvr worlds με τον καρχαρια το εχεις δοκιμασει ; 

Δημοσ.

το εβαλα σε φιλο που εχει ναυτια και δε το ξεπερναει με τιποτα. Ειδικα τα racing (παιζω Assetto Corsa & Automobilista) είναι πολύ "βίαια" στη ναυτία λόγω ταχύτητας.......

Πάντως η καλύτερη αγορά που έκανα τα τελευταία 5 χρόνια, και μια απο τις καλύτερες εμπειρίες που έχω δοκιμάσει. Εχω OC2 και φυσικά μιλάω για tethered (με PC) που έχει άπειρα παιχνίδια στο Steam. Για σκέτο δε λέει έχει παiδικά τελείως παιχνίδια, και δεν έχει τόσο καλά γραφικά όσο να έχεις ένα pc. Συν ότι και να αλλάξεις κράνος σου μένουν τα games. Και μόνο το Half Life Alyx να παίξεις και να το πουλήσεις, αξίζει. Απίστευτη εμπειρία........τι να πω...

• Like 2
Δημοσ.
11 ώρες πριν, CONAN_ είπε

Εχεις δοκιμασει να παιξεις beat saber ? Σε ζαλίζει και αυτό ;    το demo του psvr worlds με τον καρχαρια το εχεις δοκιμασει ; 

Αυτού του είδους τα παιχνίδια δεν με πειράζουν…. Αλλά εγώ τοVR το θέλω κυρίως για racing.

Εκεί δυστυχώς είναι το θέμα και γι αυτό τα έδωσα όλα όσα είχα.

Δημοσ.

Πρωτη φορα που επαιξα assetto την ακουσα λιγο. Ειδικα στην οπισθεν και στην ανηφορα της Αυστριας. Απο εκει και περα τυχαια καπου διαβασα οτι αν βαλεις ενα ανεμηστηρα να σε βαραει, κερδιζεις και στο immersion καθως γλυτωνεις και την ναυτια. μια βδομαδα χρησιμοποιησα το φαν και πλεον δεν εχω κανενα θεμα. πλεον εχω πανω απο 200 ωρες σε racing game και ομολογω πως σε 3αρι σετ οθονες δεν ξαναγυρναω. 

Τωρα που καταστρεψαν και το cod, ξεκινησα να παιζω λιγο constractors vr με τα mods, πηρα και ενα protube gunstock απο ebay τσαμπα, και λιωνω και στα fps. 

Αλλο ενα ιδανικο gadget για το quest 2 ειναι το bobo m2 pro head strap. Ερχεται με μπαταρια 5.000mah για εξτρα ωρα παιχνιδιου και ειναι πολυ ανετο στο κεφαλι. 

Αυτα ηταν my 5 cents :P 

Υπεροχη εμπειρια μαγκες και αξιζει να προσπαθησετε τα παντα μεχρι να το παρατησετε. 

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα πρόσφατα το oculus quest 2. Έχει κάποιους πολύ καλούς τίτλους από action adventure (πχ walking dead, starwars, halflife) που αξίζουν πραγματικά τα λεφτά τους. Έχω μια απορία. Επειδή το app δεν είναι από τα ποιο καλοφτιαγμένα και έχει πολλά bugs, δεν μπόρεσα επιτυχημένα να κάνω προβολή του oculus στην tv. Δεν την βρίσκει και δεν μπορεί να κάνει broadcast σε αυτήν (έχω μια 49άρα lg του 2019). Ξέρει κανείς αν με την συσκευή chromecast μπορεί επιτυχώς να προβληθεί το oculus εκεί; Για οποιαδήποτε απορία έχετε για το oculus και μπορώ να σας βοηθήσω, στείλτε μου μνμα.

Επεξ/σία από Kattan
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο οσο ξερω απο ξενο φορουμ που παρακολουθω, ναι παιζει με chromecast (eχω sony android 2016, οποτε δεν εχω θεμα, με ενα κλικ παιζει)

Για ποια bugs μιλάς? Το εχω 4 χρονια σχεδον και δεν εχω δει κανενα bug.....

Επεξ/σία από sellsoap
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οκ ευχαριστώ πολύ! 

Όσο για τα bugs. Με βάση την χρήση του app που έχω κάνει μέχρι στιγμής , δύο εντόπισα κατά την προβολή του vr σε κινητό(2) και tablet . Ένα λέει αδυναμία ίντερνετ και δεν μπορεί να συνδεθεί το vr με το app και το άλλο να κάνει μετάδοση ήχου αλλά όχι εικόνας. 

Επεξ/σία από Kattan
Δημοσ.

Για το app στο κινητό μιλάς? Ούτε καν ασχολούμαι ποτέ με αυτό (αλλά δεν είχα ποτέ θέμα να συνδεθεί το κράνος με το app). Απλά κλικάρω cast στο κράνος μέσα από ότι τρέχω προς tv μου και έτοιμος... Δεν καστάρω  ποτέ σε καμμία άλλη συσκευή, οπότε δε ξέρω τι παίζει.

Πάντως τα θέματα με ήχο κλπ, ίσως οφείλονται στο εάν δεν έχεις wifi 5 ή 6......και ίσως στις συσκευές (κινητό κ τάμπλετ)  

Δημοσ.

Το quest 2 (στα 128) πεντε κατοσταρικα το λιγοτερο .. βλεπω τωρα στο σκρουτζ!

Μια απορια τωρα που την εχω εδω και αρκετο καιρο!

Υπαρχει καποιος λογος που τα μεγαλα καταστηματα οπως το πλαισιο για πχ εχουν σταματησει να το φερνουνε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν παιρνεις τετοια μηχανηματα απο Ελλαδα που οι VRαδες ειμαστε μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου....

ειναι λογικο σε ανυπαρκτη αγορα να τα τσιμπανε...και να μη φερνουν

https://www.amazon.it/Oculus-Quest-visore-all-avanzata/dp/B08QDQK9GL/ref=sr_1_6?crid=1VTHEVVR1Z0QL&keywords=meta+quest+2&qid=1681319677&sprefix=meta+%2Caps%2C162&sr=8-6

και 480 το 256gb στο .es νομιζω 

Παντως κανει πολυ συχνα εκπτωσεις η Oculus...πρεπει να παρακολουθεις εαν θελεις να παρεις

Anyway οι εμπειριες του OC2 αξιζουν πολυ παραπανω απο 500

Επεξ/σία από sellsoap
  • Like 1
Δημοσ.

Πήρα και γω χθες το Quest 2, ερώτηση, σε όλους είχε μέσα UK charger?
Το πήρα από Ελλάδα μέσω skroutz με δόσεις καθώς πολλά τα Λ7 για ντούκου ακόμα και από το link από πάνω!
Έστειλα ένα μήνυμα στο Skrtoutz σχετικά, καθώς δεν το λέει ούτε το ίδιο το skroutz αλλά ούτε το κατάστημα. Και ούτε το κουτί λέει τι τύπο φορτιστή έχει, απλά ότι έχει φορτιστή. Οπότε δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το κατάστημα για αυτό.
Ναι οκ, έχω από άλλες συσκευές μου usb type c φορτιστή αλλά και πάλι τόσα Λ7 και να έχει τον λάθος τύπο;

Επόμενο, το θέλω για να παίζω pc games πχ phasmophobia ή demonologist και άλλα, κατάφερα έπαιξα για λίγο αλλά μετά που το έβγαλα και το άφησα να τελειώσει την φόρτιση του, μετά το Oculus στο pc δεν το έβλεπε καθόλου. Τι και αν έκανα όλα τα βήματα από το μηδέν, τι και αν έκανα restart pc/vrset πάλι δεν! Τελικά πήρα ένα app, virtualdesktop στα 15€ το οποίο και παίζει στα μπαμ αλλά μου κατεβάζει την ανάλυση του desktop από 1440p σε κάτι άλλο το οποίο με την σειρά του μου χαλάει το πως έχω βάλει τα διάφορα παράθυρα στην οθόνη μου, πράγμα που δεν το θέλω.

Είχε μέσα το RE4 και άλλα 2 παιχνίδια τα οποία τα έβγαλε η σελίδα του meta, έφαγα πόση ώρα να τα βρω πως τα βάζω στο VRset, καθώς όπως είπα το έχω για το pc, τελικά ήθελε να βάλω το app στο κινητό και από το κινητό να πατήσω για εγκατάσταση. Λίγο περίεργο να μην τα βλέπεις στο pc marketplace... δλδ το έβλεπε αλλά δεν είχε πουθενά επιλογή για εγκατάσταση! Από το κινητό όλα καλά!

Υπάρχουν τίποτα συμβουλές/tricks για πιο καλή εμπειρία σε pc gaming με το quest 2?

Δημοσ.

για τους παραπανω φιλους

1/ το app για android μην το χρησιμοποιειτε, ψιλοκολλα. βαλτε το στο pc και χαψετε

2/ συνδεση vr με pc γτ απλα δεν το συνδεεις μεσω air link - μια χαρα τρεχει

3/ μεσα το κουτι ειχε uk charger αλλα τσιμπησα εναν ανταπτορα και φορτιζει τελεια 3 χρονια που το χω

PS. να το φορτιζετε μονο οταν ειστε σπιτι και οταν τελειωνει να το βγαζετε, μην το κανετε σαν τα αγγλακια που το εχουν 24ωρες ξεχασμενο και μετα βγαινουν κλαιγοντας οτι ελιωσε το βυσμα κτλπ :)

Δημοσ.

@Tzini_Gr 1) Αν δεν βάλω το app στο android/iphone δεν έχω πρόσβαση στα παιχνίδια που δίνει το ίδιο το vrset καθώς από το pc ναι μεν τα βλέπεις και μπορείς να αγοράσεις αλλά δεν μπορείς να τα κάνεις εγκατάσταση. Αυτό βέβαια ίσως αν έχει μ@λ@κ13ς λογισμικό/παιχνίδια και δεν χρειάζεται οκ. Αλλά τώρα για 1η μέρα που ήθελα να το δω τι τρέχει και ήθελα να βάλω το RE4, δεν μπορούσα μέσω του pc app!

2) Έτσι το είχα στο πρώτο playthrough όπως έγραψα, έπαιζε κομπλέ. Έβγαλα το Quest 2, το άφησα να φορτίσει στο 100% και όταν το πήρα ξανά στα χέρια μου το pc app για να κάνει ζεύξη με το airlink δεν το έβλεπε καθόλου! Τι και αν το έκανα reboot και το vr και το pc τι ότι και αν δοκίμασα απλά δεν ήθελε. Με λίγο googling είδα ότι είναι πρόβλημα που το έχει πολύς κόσμος και σαν πρόταση για λύση δώσανε το VirtualDesktop το οποίο παίζει στα 20€ αλλά με λίγο ψάξιμο παίζει ένα link που το βγάζει στα 15€. Αυτό το πήρα, παίζει με την μία και σε windows pc και στο macos απλά όπως είπα και πιο πάνω στο pc μου χαλάει την ανάλυση της οθόνης πράγμα ανεπίτρεπτο για μένα.

3) Οπότε έτσι είναι όλα ε; Με UK charger; Τόσα Λ7 και έναν αντάπτορα για να παίζει στο 90% της Ευρώπης δεν βάλανε...

Πείτε μερικά must have apps/games. Έχω ήδη Phasmophobia για το pc και έπαθα πλάκα με το πόσο ωραίο έδειχνε!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@comfuzio

1/ θεωρω κατι κανεις λαθος με την εφαρμογη στον υπολογιστη διοτι το app στο κινητο δεν χρειαζεται. 

2/για να συνδεθεις με το air link, το ρουτερ πρεπει να υποστιριζει 5ghz - googlare να βρεις οδηγο, δεν ειναι τπτ και μενα στην αρχη με παιδεψε αλλα πλεον παρατησα το καλωδιο

3/ δεν ξερω αν η αγορα απο ελλαδα, σουχει συμβατικο ανταπτορα γτ και εγω το πηρα απο εξωτερικο αλλα dont worry παρε εναν ανταπτορα ευρωπαικο και θασαι κομπλε

4/ οσον αφορα τα παιχνιδια, μην κολλας μονο στο store του oculus.. αν θες να παιζεις μεσω πισι, εννοειται δες παινχιδια απο steam. πχ. το RE (remastered) υπαρχουν μοντ που στο γυρνα σε vr και ειναι τελειο

5/ δοκιμασε να παιξεις το eleven table tennis, Lets.Bowl.VR.Bowling.Game, FruitNinjaVR, Touring Karts

phasmofobia οντως ειναι καταπληκτικο ειναι το μοναδικο παιχνιδι που οταν ανοιγω πλεον το vr, καθομαι και παιζω

Επεξ/σία από Tzini_Gr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...