Mr Aris Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Όσοι βλέπετε ταινίες κτλ μέσω headset, ο madvr δείχνει ξεκάθαρα την ανώτερη εικόνα που μπορεί προσφέρει στις πολλές ίντσες, κρίμα πραγματικά που το psvr2 δεν υποστηρίζει hdr στο pc, ελπίζω σε κάποιο μελλοντικό update.
Mr Aris Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες Μετά το τελευταίο update του steam VR, κάποια δωμάτια που είχαν δημιουργηθεί από χρήστες αφαιρέθηκαν. Το θέμα μου με αυτό είναι ότι, είχα βρει ένα τέτοιο δωμάτιο, που είχε μια καρέκλα και όλα τα άλλα γραφικά ήταν ένα απέραντο μαύρο πάτωμα και μαύρο φόντο. Το μεγάλο + σε αυτό ήταν η θέαση ταινιών, ουσιαστικά έχεις την εικόνα του βίντεο και τίποτα άλλο, δεν γίνεται να πετύχεις τέτοιο πράγμα σε οποιοδήποτε άλλο set up, κινηματογράφο κτλ, τουλάχιστον το σώμα σου θα το βλέπεις 🤣. Παρότι γίνετε αυτό και σε προγράμματα VR που παίζουν ταινίες, θέλω να χρησιμοποιώ το madvr όπως το έχω σεταρει εγώ. Μήπως ξέρει κανείς κανένα τρόπο να βρω ξανά αυτό το δωμάτιο? Τα αποθηκεύει κάπου? Σίγουρα είχε προηγηθεί εγκατάσταση. Ή αφού αφαιρέθηκε από τη λίστα τέλος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα