chek2fire Δημοσ. 4 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2024 επειδή το έχω στο ps5 είναι κορυφαίο vr, δεν το νιώθεις καθόλου συν την εργονομία του συν το τρικ που κάνει με τα ακουστικά του γενικά ένα πάρα πολύ καλό vr σύστημα της sony 22 ώρες πριν, SabotazNic είπε Μιας και ειναι ενα σχετικα μεγαλο νεο, και θετικο για ανταγωνισμο PlayStation VR2 players can access games on PC with adapter starting on August 7
SabotazNic Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 https://www.plaisio.gr/catalog?location=product%3D4604091 Προπαραγγελία του pc adapter. Απο ότι έχω καταλάβει θα έχει πρόσβαση μόνο στο steamvr. Γενικά αν κάνω stream, μπορώ να βλέπω κάπως το τσατ? Κάνω μέσω strealabs obs 2
Anastazio Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 19 minutes ago, Mr Aris said: Για να δούμε τι θα δούμε... Ειχες αλλα VR να μας δωσεις ενα feedback για το image quality?
Mr Aris Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, Anastazio είπε Ειχες αλλα VR να μας δωσεις ενα feedback για το image quality? Όχι φίλε μου το πρώτο, δεν έχω ιδέα. Δυστυχώς δεν είχα πολύ χρόνο Δοκίμασα ουσιαστικά μόνο το riven, παίζει να ασχοληθώ με αυτό αρκετά, πολιτισμικό σοκ μπορώ να πω 🤣 έχει και τοποθεσίες μαγικές το άτιμο οπότε έπαθα, έβαλα και λίγο το pools αλλά δεν παλευόταν πρέπει να είναι κάτι σε beta το VR του Κρίμα που το έχω παίξει τόσες φορές το riven τρομερή εμπειρία σε VR είχα και save σε σημείο που το αποθέωσε πραγματικά Όσο περπατούσα αργά όλα καλά 30+ λεπτά με το που άρχισα να τρέχω και να κινούμαι πιο γρήγορα άρχισε να με ενοχλεί, ζαλάδα. Επίσης ερώτηση σχετικά με τον ήχο, φαίνεται να είναι υποχρεωτικός ο ήχος μέσω των ακουστικών του psVR μπορώ κάπως να το αλλάξω αυτό? Επέλεξα άλλη έξοδο αλλά ήχο δεν είχα καθόλου
Mr Aris Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Μιας και έγραψα ώρες με το headset, ας πω και δύο πραγματάκια. Πρώτα να πω, πως το είχα σκεφτεί εγώ, το πως θα χρησιμοποιώ το headset. Όπως ακριβώς και το πισι, 🤣, αραχτός στη πολυθρόνα δηλαδή και ουσιαστικά αντί για την τιβι θα είχα το headset, το controller του xbox στα χέρια σε όσα παιχνίδια το υποστηρίζουν ... Αυτά μέχρι που φόρεσα το headset.. 🤣 Μόλις επνιξα κάνα δυο στο hitman είπα δεν έχει ξανά controller 🤣, ή αντίστοιχα στο blade and sorcery, πηδαω πισώπλατα από ένα τύπο και καρφώνω στη πλάτη του και τα δύο σπαθακια που κρατούσα στα χέρια μου, ο οποίος βαρουσε σκοπετο στην άκρη ενός γκρεμού... Και πέσαμε και οι δύο στη θάλασσα, πραγματικά ένιωσα να πέφτω, και πως κολυμπάς σε ένα παιχνίδι? Κουνάς τα χέρια σα να ήσουν μέσα στη θάλασσα! Οκ και το κλασικό controller στο hellblade μια χαρά είναι, μόνο έτσι παίζει βασικά, επίσης η έκδοση VR του hellblade είναι έπος² το απλό είναι σκέτο έπος 🤣 ήταν και από τα πρώτα μου παιχνίδια το hellblade και έπαθα σοκ. Ουσιαστικά στα VR παιχνίδια έχεις 2 τρόπους να κινηθείς μέσα στο κόσμο τους, το κλασικό, αριστερό στικ για κίνηση και δεξί για κάμερα ή τηλεμεταφορα, επιλέγεις το σημείο που θες να πας σαν να ρίχνεις μια πέτρα και πας ακαριαία. Σίγουρα η τηλεμεταφορα είναι πολύ πιο ξεκούραστη. Σε παιχνίδια όπως το portal είναι και πολύ ωραία ματσαρισμενη με το παιχνίδι, η μόνη επιλογή για κίνηση βασικά στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά άλλο πράγμα να κίνησε ελεύθερα. Με λίγη συνήθεια μαθαίνεις να έχεις τη κάμερα, ως ένα βαθμό, στο κεφάλι σου και λιγότερο στο δεξί στικ, επίσης πιο ξεκούραστο και σωστό. Το δεξί στικ συνήθως έχει ρύθμιση για ελεύθερη κάμερα ή ακαριαία στροφή κάποιων μοιρών, επίσης πολύ πιο ξεκούραστο σε σχέση με ελεύθερη κάμερα, για αρχή πιστεύω είναι must. Το βασικό του VR είναι ότι, ότι βλέπεις έχει '' πραγματικό '' μέγεθος. Ότι και να διαβάσεις-δεις σε οποιαδήποτε οθόνη δεν έχει καμία επαφή με το να το δεις με τα μάτια σου μέσω headset , όσο μεγάλη εικόνα και να έχεις δε συγκρίνετε, ότι 3d και να έχεις δει δε συγκρίνετε, άλλο να βλέπεις 3d εικόνα και άλλο να είσαι μέσα στην εικόνα να κάνεις ότι θες. Πχ στο f1 2024 αυτό το κέρατο του αυτοκινήτου μέσα στη μέση μου έσπασε τα αβγά 🤣 ε, έκατσα λίγο πιο μπροστά στο καναπέ 🤣 και πήγε πίσω από το κεφάλι μου, αλλά ένιωθα ότι κάτι ακουμπάει το λεμο μου, όση ώρα και να πέρασε, δε μπόρεσα να το συνηθίσω, μου εκάτσε στο λαιμό κυριολεκτικά 🤣. Το αμάξι φαίνεται τούμπανο εντωμεταξύ , κάνεις μια βόλτα γύρω του και χαζεύεις. Επίσης θεωρώ ότι τα racing είναι το πιο ξεκούραστο είδος vr παιχνιδιών. Τώρα όσο έπαιζα και έπαιρνα θάρρος 🤣, το VR μπορεί να αρχίσει να γίνετε πολύ επικίνδυνο για οθόνες- έπιπλα 🤣. Λίγο να ξεχάσεις ότι μαγικά δεν υπάρχουν, και συνεχίζεις να είσαι στο χώρο σου, και αρχίζεις να κόβεις βόλτες περπατώντας, δε θέλει πολύ 🤣, γιαυτό μόνο αριστερό στικ για κίνηση και κανονικό περπάτημα για fine tuning🤣 Δοκίμασα και το hellblade 2 σε VR μέσω UEVR, ουσιαστικά κάνει οποιοδήποτε UE παιχνίδι σε vr, οκ η Senua ήταν τούμπανο αλλά δε με ενθουσίασε όσο το πρώτο που το κυκλοφόρησαν κανονικά σε vr. Μπορεί να του δώσω άλλη μία ευκαιρία από την αρχή και όχι στο δάσος που ήταν το save και η ομίχλη δε βοηθούσε καθόλου. Το cyberpunk αντιθέτως είναι άλλη κατηγορία σε vr 😍 μακάρι να έβγαζαν έκδοση επίσημα, δοκίμασα το mod του luke ross. Τώρα το headset ως headset, στα αρνητικά θα έλεγα τα χειριστήρια δε τη παλεύουν πολύ χωρίς ρεύμα , το headset έχει μη αποσπώμενο καλώδιο οπότε δε τίθεται θέμα φόρτισης, αλλά σε περιορίζει στις κινήσεις σου όταν γίνεσαι ταρζαν 🤣. Επίσης πρέπει ο χώρος να είναι φωτεινός αλλιώς δεν παίζει. Η σύνδεση και το σεταρισμα ήταν απλά, γρήγορα, ξεκούραστα 😍 γενικά δεν έχω κάποιο θέμα ή προβλήματα επικοινωνίας κτλ. Εννοείται ότι όλα τα παιχνίδια που υπάρχουν σε vr και κανονικά, οι vr εκδόσεις έχουν χειρότερα γραφικά, δε νομίζω κάποιος να έχει την εντύπωση ότι θα δει έστω την ίδια εικόνα... Εξαίρεση θα έλεγα το portal... Ένταξη και το κανονικό δεν έχει γραφικά τρελά, αλλά το vr θα έλεγα ότι είναι καλύτερο. Τα ''όπλα'' που κρατάς είναι πιο πραγματικά και από τα κανονικά χειριστήρια του psvr2 🤣, μετά το τέλος του δε, στο ασανσέρ, το όπλο που κρατάς νομίζεις ότι είναι προέκταση του χεριού σου τι κάνανε τα παλικάρια. Έχω αφήσει κάποια παιχνίδια όπως το alyx, η συντριπτική πλειοψηφία λέει τα καλύτερα για το συγκεκριμένο οπότε το αφήνω για όταν θα έχω χρόνο για κάψιμο. Μεγάλη έκπληξη το 7th guest 😮 σε vr, που το αγόρασα αμέσως, παίζει και ωραία 😍 4 1
cubilone Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 19 λεπτά πριν, Mr Aris είπε Μιας και έγραψα ώρες με το headset, ας πω και δύο πραγματάκια. Πρώτα να πω, πως το είχα σκεφτεί εγώ, το πως θα χρησιμοποιώ το headset. Όπως ακριβώς και το πισι, 🤣, αραχτός στη πολυθρόνα δηλαδή και ουσιαστικά αντί για την τιβι θα είχα το headset, το controller του xbox στα χέρια σε όσα παιχνίδια το υποστηρίζουν ... Αυτά μέχρι που φόρεσα το headset.. 🤣 Μόλις επνιξα κάνα δυο στο hitman είπα δεν έχει ξανά controller 🤣, ή αντίστοιχα στο blade and sorcery, πηδαω πισώπλατα από ένα τύπο και καρφώνω στη πλάτη του και τα δύο σπαθακια που κρατούσα στα χέρια μου, ο οποίος βαρουσε σκοπετο στην άκρη ενός γκρεμού... Και πέσαμε και οι δύο στη θάλασσα, πραγματικά ένιωσα να πέφτω, και πως κολυμπάς σε ένα παιχνίδι? Κουνάς τα χέρια σα να ήσουν μέσα στη θάλασσα! Οκ και το κλασικό controller στο hellblade μια χαρά είναι, μόνο έτσι παίζει βασικά, επίσης η έκδοση VR του hellblade είναι έπος² το απλό είναι σκέτο έπος 🤣 ήταν και από τα πρώτα μου παιχνίδια το hellblade και έπαθα σοκ. Ουσιαστικά στα VR παιχνίδια έχεις 2 τρόπους να κινηθείς μέσα στο κόσμο τους, το κλασικό, αριστερό στικ για κίνηση και δεξί για κάμερα ή τηλεμεταφορα, επιλέγεις το σημείο που θες να πας σαν να ρίχνεις μια πέτρα και πας ακαριαία. Σίγουρα η τηλεμεταφορα είναι πολύ πιο ξεκούραστη. Σε παιχνίδια όπως το portal είναι και πολύ ωραία ματσαρισμενη με το παιχνίδι, η μόνη επιλογή για κίνηση βασικά στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά άλλο πράγμα να κίνησε ελεύθερα. Με λίγη συνήθεια μαθαίνεις να έχεις τη κάμερα, ως ένα βαθμό, στο κεφάλι σου και λιγότερο στο δεξί στικ, επίσης πιο ξεκούραστο και σωστό. Το δεξί στικ συνήθως έχει ρύθμιση για ελεύθερη κάμερα ή ακαριαία στροφή κάποιων μοιρών, επίσης πολύ πιο ξεκούραστο σε σχέση με ελεύθερη κάμερα, για αρχή πιστεύω είναι must. Το βασικό του VR είναι ότι, ότι βλέπεις έχει '' πραγματικό '' μέγεθος. Ότι και να διαβάσεις-δεις σε οποιαδήποτε οθόνη δεν έχει καμία επαφή με το να το δεις με τα μάτια σου μέσω headset , όσο μεγάλη εικόνα και να έχεις δε συγκρίνετε, ότι 3d και να έχεις δει δε συγκρίνετε, άλλο να βλέπεις 3d εικόνα και άλλο να είσαι μέσα στην εικόνα να κάνεις ότι θες. Πχ στο f1 2024 αυτό το κέρατο του αυτοκινήτου μέσα στη μέση μου έσπασε τα αβγά 🤣 ε, έκατσα λίγο πιο μπροστά στο καναπέ 🤣 και πήγε πίσω από το κεφάλι μου, αλλά ένιωθα ότι κάτι ακουμπάει το λεμο μου, όση ώρα και να πέρασε, δε μπόρεσα να το συνηθίσω, μου εκάτσε στο λαιμό κυριολεκτικά 🤣. Το αμάξι φαίνεται τούμπανο εντωμεταξύ , κάνεις μια βόλτα γύρω του και χαζεύεις. Επίσης θεωρώ ότι τα racing είναι το πιο ξεκούραστο είδος vr παιχνιδιών. Τώρα όσο έπαιζα και έπαιρνα θάρρος 🤣, το VR μπορεί να αρχίσει να γίνετε πολύ επικίνδυνο για οθόνες- έπιπλα 🤣. Λίγο να ξεχάσεις ότι μαγικά δεν υπάρχουν, και συνεχίζεις να είσαι στο χώρο σου, και αρχίζεις να κόβεις βόλτες περπατώντας, δε θέλει πολύ 🤣, γιαυτό μόνο αριστερό στικ για κίνηση και κανονικό περπάτημα για fine tuning🤣 Δοκίμασα και το hellblade 2 σε VR μέσω UEVR, ουσιαστικά κάνει οποιοδήποτε UE παιχνίδι σε vr, οκ η Senua ήταν τούμπανο αλλά δε με ενθουσίασε όσο το πρώτο που το κυκλοφόρησαν κανονικά σε vr. Μπορεί να του δώσω άλλη μία ευκαιρία από την αρχή και όχι στο δάσος που ήταν το save και η ομίχλη δε βοηθούσε καθόλου. Το cyberpunk αντιθέτως είναι άλλη κατηγορία σε vr 😍 μακάρι να έβγαζαν έκδοση επίσημα, δοκίμασα το mod του luke ross. Τώρα το headset ως headset, στα αρνητικά θα έλεγα τα χειριστήρια δε τη παλεύουν πολύ χωρίς ρεύμα , το headset έχει μη αποσπώμενο καλώδιο οπότε δε τίθεται θέμα φόρτισης, αλλά σε περιορίζει στις κινήσεις σου όταν γίνεσαι ταρζαν 🤣. Επίσης πρέπει ο χώρος να είναι φωτεινός αλλιώς δεν παίζει. Η σύνδεση και το σεταρισμα ήταν απλά, γρήγορα, ξεκούραστα 😍 γενικά δεν έχω κάποιο θέμα ή προβλήματα επικοινωνίας κτλ. Εννοείται ότι όλα τα παιχνίδια που υπάρχουν σε vr και κανονικά, οι vr εκδόσεις έχουν χειρότερα γραφικά, δε νομίζω κάποιος να έχει την εντύπωση ότι θα δει έστω την ίδια εικόνα... Εξαίρεση θα έλεγα το portal... Ένταξη και το κανονικό δεν έχει γραφικά τρελά, αλλά το vr θα έλεγα ότι είναι καλύτερο. Τα ''όπλα'' που κρατάς είναι πιο πραγματικά και από τα κανονικά χειριστήρια του psvr2 🤣, μετά το τέλος του δε, στο ασανσέρ, το όπλο που κρατάς νομίζεις ότι είναι προέκταση του χεριού σου τι κάνανε τα παλικάρια. Έχω αφήσει κάποια παιχνίδια όπως το alyx, η συντριπτική πλειοψηφία λέει τα καλύτερα για το συγκεκριμένο οπότε το αφήνω για όταν θα έχω χρόνο για κάψιμο. Μεγάλη έκπληξη το 7th guest 😮 σε vr, που το αγόρασα αμέσως, παίζει και ωραία 😍 Ωραίος, εγώ ούτε καν το έχω βγάλει από το κουτί ακόμα...
Mr Aris Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 14 ώρες πριν, cubilone είπε Ωραίος, εγώ ούτε καν το έχω βγάλει από το κουτί ακόμα... Όταν με το καλό, έχε στα υπόψη σου ότι, πριν συνδέσεις τα χειριστήρια, βάλε τα να φορτίζουν, τα δικά μου ήταν ελάχιστα φορτισμένα και δε γινόταν σύνδεση. Και επειδή είχα διαβάσει για προβλήματα συνδέσεις μέσω bt στο πισι, άρχισα να ξενερώνω,χωρίς λόγο 🤣 Αν ο χώρος είναι σκοτεινός, όπως ο δικός μου, πρώτα άναψε φώτα και μετά το headset - εφαρμογή psvr2 στο steam και τέλος το steam VR
Tambas91 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, Mr Aris είπε Μιας και έγραψα ώρες με το headset, ας πω και δύο πραγματάκια. Πρώτα να πω, πως το είχα σκεφτεί εγώ, το πως θα χρησιμοποιώ το headset. Όπως ακριβώς και το πισι, 🤣, αραχτός στη πολυθρόνα δηλαδή και ουσιαστικά αντί για την τιβι θα είχα το headset, το controller του xbox στα χέρια σε όσα παιχνίδια το υποστηρίζουν ... Αυτά μέχρι που φόρεσα το headset.. 🤣 Μόλις επνιξα κάνα δυο στο hitman είπα δεν έχει ξανά controller 🤣, ή αντίστοιχα στο blade and sorcery, πηδαω πισώπλατα από ένα τύπο και καρφώνω στη πλάτη του και τα δύο σπαθακια που κρατούσα στα χέρια μου, ο οποίος βαρουσε σκοπετο στην άκρη ενός γκρεμού... Και πέσαμε και οι δύο στη θάλασσα, πραγματικά ένιωσα να πέφτω, και πως κολυμπάς σε ένα παιχνίδι? Κουνάς τα χέρια σα να ήσουν μέσα στη θάλασσα! Οκ και το κλασικό controller στο hellblade μια χαρά είναι, μόνο έτσι παίζει βασικά, επίσης η έκδοση VR του hellblade είναι έπος² το απλό είναι σκέτο έπος 🤣 ήταν και από τα πρώτα μου παιχνίδια το hellblade και έπαθα σοκ. Ουσιαστικά στα VR παιχνίδια έχεις 2 τρόπους να κινηθείς μέσα στο κόσμο τους, το κλασικό, αριστερό στικ για κίνηση και δεξί για κάμερα ή τηλεμεταφορα, επιλέγεις το σημείο που θες να πας σαν να ρίχνεις μια πέτρα και πας ακαριαία. Σίγουρα η τηλεμεταφορα είναι πολύ πιο ξεκούραστη. Σε παιχνίδια όπως το portal είναι και πολύ ωραία ματσαρισμενη με το παιχνίδι, η μόνη επιλογή για κίνηση βασικά στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά άλλο πράγμα να κίνησε ελεύθερα. Με λίγη συνήθεια μαθαίνεις να έχεις τη κάμερα, ως ένα βαθμό, στο κεφάλι σου και λιγότερο στο δεξί στικ, επίσης πιο ξεκούραστο και σωστό. Το δεξί στικ συνήθως έχει ρύθμιση για ελεύθερη κάμερα ή ακαριαία στροφή κάποιων μοιρών, επίσης πολύ πιο ξεκούραστο σε σχέση με ελεύθερη κάμερα, για αρχή πιστεύω είναι must. Το βασικό του VR είναι ότι, ότι βλέπεις έχει '' πραγματικό '' μέγεθος. Ότι και να διαβάσεις-δεις σε οποιαδήποτε οθόνη δεν έχει καμία επαφή με το να το δεις με τα μάτια σου μέσω headset , όσο μεγάλη εικόνα και να έχεις δε συγκρίνετε, ότι 3d και να έχεις δει δε συγκρίνετε, άλλο να βλέπεις 3d εικόνα και άλλο να είσαι μέσα στην εικόνα να κάνεις ότι θες. Πχ στο f1 2024 αυτό το κέρατο του αυτοκινήτου μέσα στη μέση μου έσπασε τα αβγά 🤣 ε, έκατσα λίγο πιο μπροστά στο καναπέ 🤣 και πήγε πίσω από το κεφάλι μου, αλλά ένιωθα ότι κάτι ακουμπάει το λεμο μου, όση ώρα και να πέρασε, δε μπόρεσα να το συνηθίσω, μου εκάτσε στο λαιμό κυριολεκτικά 🤣. Το αμάξι φαίνεται τούμπανο εντωμεταξύ , κάνεις μια βόλτα γύρω του και χαζεύεις. Επίσης θεωρώ ότι τα racing είναι το πιο ξεκούραστο είδος vr παιχνιδιών. Τώρα όσο έπαιζα και έπαιρνα θάρρος 🤣, το VR μπορεί να αρχίσει να γίνετε πολύ επικίνδυνο για οθόνες- έπιπλα 🤣. Λίγο να ξεχάσεις ότι μαγικά δεν υπάρχουν, και συνεχίζεις να είσαι στο χώρο σου, και αρχίζεις να κόβεις βόλτες περπατώντας, δε θέλει πολύ 🤣, γιαυτό μόνο αριστερό στικ για κίνηση και κανονικό περπάτημα για fine tuning🤣 Δοκίμασα και το hellblade 2 σε VR μέσω UEVR, ουσιαστικά κάνει οποιοδήποτε UE παιχνίδι σε vr, οκ η Senua ήταν τούμπανο αλλά δε με ενθουσίασε όσο το πρώτο που το κυκλοφόρησαν κανονικά σε vr. Μπορεί να του δώσω άλλη μία ευκαιρία από την αρχή και όχι στο δάσος που ήταν το save και η ομίχλη δε βοηθούσε καθόλου. Το cyberpunk αντιθέτως είναι άλλη κατηγορία σε vr 😍 μακάρι να έβγαζαν έκδοση επίσημα, δοκίμασα το mod του luke ross. Τώρα το headset ως headset, στα αρνητικά θα έλεγα τα χειριστήρια δε τη παλεύουν πολύ χωρίς ρεύμα , το headset έχει μη αποσπώμενο καλώδιο οπότε δε τίθεται θέμα φόρτισης, αλλά σε περιορίζει στις κινήσεις σου όταν γίνεσαι ταρζαν 🤣. Επίσης πρέπει ο χώρος να είναι φωτεινός αλλιώς δεν παίζει. Η σύνδεση και το σεταρισμα ήταν απλά, γρήγορα, ξεκούραστα 😍 γενικά δεν έχω κάποιο θέμα ή προβλήματα επικοινωνίας κτλ. Εννοείται ότι όλα τα παιχνίδια που υπάρχουν σε vr και κανονικά, οι vr εκδόσεις έχουν χειρότερα γραφικά, δε νομίζω κάποιος να έχει την εντύπωση ότι θα δει έστω την ίδια εικόνα... Εξαίρεση θα έλεγα το portal... Ένταξη και το κανονικό δεν έχει γραφικά τρελά, αλλά το vr θα έλεγα ότι είναι καλύτερο. Τα ''όπλα'' που κρατάς είναι πιο πραγματικά και από τα κανονικά χειριστήρια του psvr2 🤣, μετά το τέλος του δε, στο ασανσέρ, το όπλο που κρατάς νομίζεις ότι είναι προέκταση του χεριού σου τι κάνανε τα παλικάρια. Έχω αφήσει κάποια παιχνίδια όπως το alyx, η συντριπτική πλειοψηφία λέει τα καλύτερα για το συγκεκριμένο οπότε το αφήνω για όταν θα έχω χρόνο για κάψιμο. Μεγάλη έκπληξη το 7th guest 😮 σε vr, που το αγόρασα αμέσως, παίζει και ωραία 😍 Αδερφέ μου Άρη έχεις δοκιμάσει το quest3; αν ναι σε σχέση με αυτό πως σου φαίνεται; Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2024 από Tambas91
Mr Aris Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 6 ώρες πριν, Tambas91 είπε Αδερφέ μου Άρη έχεις δοκιμάσει το quest3; αν ναι σε σχέση με αυτό πως σου φαίνεται; Όχι πρώτη εμπειρία ήταν με το psvr2. Το μόνο που έχει κάποιος να φοβηθεί με ένα VR headset, είναι το πόσο θα τον κουράζει, ζαλάδα ναυτία κτλ, και αν θα το συνηθίσει, κατά τα άλλα το quest3 έχει πολύ θετικές κριτικές κτλ. Σίγουρα κάνεις και περισσότερα πράγματα σε σχέση με το psvr2 στο πισι 1
toxotis70 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) ανηκεις στους τυχερους που δεν εχουν ναυτια και motion sickens... καλοταξιδο, ειναι οντως μοναδικη εμπειρια. Εγω δυστυχως τα παρατησα λογω εντονου προβληματος. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2024 από toxotis70 1
Tambas91 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 14 ώρες πριν, Mr Aris είπε Όχι πρώτη εμπειρία ήταν με το psvr2. Το μόνο που έχει κάποιος να φοβηθεί με ένα VR headset, είναι το πόσο θα τον κουράζει, ζαλάδα ναυτία κτλ, και αν θα το συνηθίσει, κατά τα άλλα το quest3 έχει πολύ θετικές κριτικές κτλ. Σίγουρα κάνεις και περισσότερα πράγματα σε σχέση με το psvr2 στο πισι πιο πολύ με ένοιαζε που το psvr2 έχει oled έναντι του quest που έχω... αν έχει μεγάλες διαφορες δηλαδή σε ευκρίνεια μαυρα κτλπ
Theo_Mich Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Περα απο την πλακα παντως ειναι ακραια εμπειρια. Εγω ειμαι ακομα με το quest 2 που ικανοποιει πληρως της αναγκες μου. Εχω πανω απο 1000 ωρες σε sim racing, constractors(τυπου cod) και beat saber. Ανα καιρους υπαρχουν καποια θεματακια με drivers που καθιστουν αδυνατο να παιξεις PCVR αλλα ειναι μηδαμινα και με ενα rollback εισαι πενα. Θελει καλο pc για να παρεις ολη την εμπειρια καθως τα γραφικα ειναι αρκετα απαιτητικα. Οποιος αντιμετωπιζει προβληματα με ζαλαδες, μικρα session στην αρχη και με εναν ανεμηστιρα να σας χτυπαει. Απο εκει και περα υπαρχουν χιλιαδες mods ειδικα για τα quest, που ειτε skipparoun το steam ειτε βαζουν δικα τους compositors για να τρεχουν τα games. Ειδικα στο sim racing που η εμπειρια πρεπει να ειναι καλη, ομαλα frames και οχι κολληματα, μπορεις να φας μερες και βδομαδες σεταροντας πραγματα. 1
Mr Aris Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 23 ώρες πριν, Tambas91 είπε πιο πολύ με ένοιαζε που το psvr2 έχει oled έναντι του quest που έχω... αν έχει μεγάλες διαφορες δηλαδή σε ευκρίνεια μαυρα κτλπ Ο λόγος που πήρα το συγκεκριμένο headset ήταν αυτός, καλά και η black Friday που έριξε ψαλίδι 🤣, τώρα βέβαια αν δεν δεις και τα δύο με τα μάτια σου....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα