prefuse Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, ICE-T είπε Warzone είναι cross platform Xbox+PS4/PS5+PC όλοι μαζί παίζουν ,όταν σου είπα Xbox series s+ laptop μέχρι 500 για τις εργασίες στο σχολείο και κανένα valorant σε χάλασαν σαν επιλογή Εμένα δεν με χαλάει καμία επιλογή. Αυτός έχει τον τελικό λόγο και αν πάρουμε κάτι που δεν θα ασχοληθεί είναι κυριολεκτικά πεταμένα λεφτά. Ένα άλλο θετικό είναι ότι το desktop δεν μπορεί να το πάρει μαζί του το καλοκαίρι και δεν θα παίζει. Αν και το καλοκαίρι δεν παίζει games ούτε και στις κονσόλες, προτιμάει να βγαίνει με τους φίλους του. Και καλά κάνει. Τα games είναι για το χειμώνα. Αν σύνδεσει το λάπτοπ με οθόνη θα είναι καλύτερα αλλά αν καμιά μέρα παίξει λίγο παραπάνω δεν θα πάρει φωτιά το λάπτοπ; + Ότι ήδη πήραμε ένα Samsung 1tb m2 στα 87€ από προσφορά Amazon. Αλλά ίσως με μια θήκη γίνεται και εξωτερικός για άλλη χρήση. Μόλις μου είπε ότι τον ενδιαφέρει κυρίως το GTA RP, γιατί αυτό παίζουν οι φίλοι του. Το rdr2 δεν το παίζει κανένας φίλος του απλά έμαθε ότι θεωρείται το καλύτερο παιχνίδι και ήθελε να το δοκιμάσει. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2022 από prefuse
leros2004 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 15 λεπτά πριν, prefuse είπε Εμένα δεν με χαλάει καμία επιλογή. Αυτός έχει τον τελικό λόγο και αν πάρουμε κάτι που δεν θα ασχοληθεί είναι κυριολεκτικά πεταμένα λεφτά. Ένα άλλο θετικό είναι ότι το desktop δεν μπορεί να το πάρει μαζί του το καλοκαίρι και δεν θα παίζει. Αν και το καλοκαίρι δεν παίζει games ούτε και στις κονσόλες, προτιμάει να βγαίνει με τους φίλους του. Και καλά κάνει. Τα games είναι για το χειμώνα. Αν σύνδεσει το λάπτοπ με οθόνη θα είναι καλύτερα αλλά αν καμιά μέρα παίξει λίγο παραπάνω δεν θα πάρει φωτιά το λάπτοπ; + Ότι ήδη πήραμε ένα Samsung 1tb m2 στα 87€ από προσφορά Amazon. Αλλά ίσως με μια θήκη γίνεται και εξωτερικός για άλλη χρήση. Μόλις μου είπε ότι τον ενδιαφέρει κυρίως το GTA RP, γιατί αυτό παίζουν οι φίλοι του. Το rdr2 δεν το παίζει κανένας φίλος του απλά έμαθε ότι θεωρείται το καλύτερο παιχνίδι και ήθελε να το δοκιμάσει. Αφαιρείς τον ssd αφού έχεις ήδη, κολλάς και μια 1030 (GDDR5) και είσαι ΟΚ.... 1
Τέρης Α. Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 15/3/2022 στις 2:19 ΜΜ, prefuse είπε αυτοί με πληκτρολόγιο και ποντίκι είναι πιο ανταγωνιστικοί από τους χρήστες του ps4 με χειριστήριο. Εγώ στο PC μου (κλάσεις κατώτερο από αυτό που προτείνουν) παίζω το GTA V online και κάποιες φορές μου έχουν παραπονεθεί άλλοι παίχτες ότι ''παίζεις καλύτερα από εμάς επειδή είσαι με χειριστήριο'' (φαίνεται στο lobby). Τους λέω κι εγώ ότι ''έχουν κι εκείνοι τη δυνατότητα να παίξουν με χειριστήριο αν θέλουν'', μάλιστα έχω το χειριστήριο του PS3 με ειδικούς drivers για να είναι συμβατό με το PC. Μετά πάλι παραπονιούνται ότι ''δεν γίνεται όλοι να αγοράσουν χειριστήριο, και μπλα - μπλα...''. Spoiler Βέβαια, εγώ που έμαθα με το χειριστήριο, μου είναι δύσκολο στο PUBG να παίξω με ποντίκι και πληκτρολόγιο, οπότε χάνω για πλάκα (δεν έχει και επιλογή για auto aim και να βλέπω που βρίσκεται ο εχθρός όπως στο GTA). Στις 15/3/2022 στις 4:39 ΜΜ, prefuse είπε το καλοκαίρι δεν παίζει games Καλύτερα, να μην φθείρονται και τα εξαρτήματα με οριακές θερμοκρασίες! Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2022 από Τέρης Α. 2 1
jmirko15 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Σταματήστε επιτέλους να "προτείνετε" κονσόλα όταν ο άλλος ζητάει gaming PC. Καταντάει χαζό πλέον. 2 1
prefuse Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδιά από κονσολες έχουμε τα πάντα όπως και από games. Απλά να αναφέρω ότι έχουμε ps4 pro για on-line, 2ο ps4 pro με jailbreak για όλα τα άλλα single games, switch με jailbreak, ps3 με custom firmware, Xbox 360 και Wii με soft mode. Και έρχονται καμία φορά οι φίλοι του και δοκιμάζουν κανα παιχνίδι. Το θέμα μας είναι να πάρει έναν υπολογιστή που θα τον κρατήσει 5+ χρόνια και θα μπορεί να κάνει τις εργασίες του σχολείου ενώ ήδη του δείχνω βίντεο με 3d, video editing, VFX, game design, virtual production με unreal engine κτλ οπότε ίσως το δει και σαν δημιουργικό χόμπι για να έχει και άλλο ενδιαφέρον πέρα από τα game's. Αυτός είναι και ένας λόγος που θέλω να φτιάξω το pc μπροστά του, και να μην το πάρω έτοιμο, ώστε να γνωρίζει τι είναι το καθε εξάρτημα και τι κάνει. Ευχαριστώ όλους όσους συμμετέχουν Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2022 από prefuse
nickol-us Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Παρόλο που διαφωνώ με τους συμφορουμίτες που διαρκώς μιλούν για τρολ και 15χρονα, η αλήθεια είναι ότι δεν μας δείχνεις και ξεκάθαρα τι θέλεις ή αν κάπου τελικά δείχνεις μια προτίμηση. Από την αρχή που ξεκίνησε το νήμα, δείχνεις να μην ξέρεις τι θες οπότε και τσουλάει το νήμα άσκοπα. Ξεκινήσαμε για υπολογιστή χωρίς απαιτήσεις, όμως όσες φορές προτάθηκε ο 5600g σχεδόν προσπέρασες. Τώρα βγάζεις το rdr2 αλλά σκέφτεσαι το video editing. Καταλαβαίνεις ότι αυτό δεν βγάζει πούθενα. Όσο διάθεση και να έχει κάποιος να βοηθήσει αν δεν βοηθήσεις πρώτα εσύ, κάνεις δεν μπορεί. 2
prefuse Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, nickol-us είπε Παρόλο που διαφωνώ με τους συμφορουμίτες που διαρκώς μιλούν για τρολ και 15χρονα, η αλήθεια είναι ότι δεν μας δείχνεις και ξεκάθαρα τι θέλεις ή αν κάπου τελικά δείχνεις μια προτίμηση. Από την αρχή που ξεκίνησε το νήμα, δείχνεις να μην ξέρεις τι θες οπότε και τσουλάει το νήμα άσκοπα. Ξεκινήσαμε για υπολογιστή χωρίς απαιτήσεις, όμως όσες φορές προτάθηκε ο 5600g σχεδόν προσπέρασες. Τώρα βγάζεις το rdr2 αλλά σκέφτεσαι το video editing. Καταλαβαίνεις ότι αυτό δεν βγάζει πούθενα. Όσο διάθεση και να έχει κάποιος να βοηθήσει αν δεν βοηθήσεις πρώτα εσύ, κάνεις δεν μπορεί. Όχι είναι ξεκάθαρο αυτό που ζήτησα, μετά μπλέχτηκε με κονσολες και αναγκαστικά να σας πω τι κοσμικές έχουμε κτλ. Δεν προσπερασατηκε η λύση του 5600g που σε αυτόν μάλλον θα καταλήξουμε. Απλά βγήκε από τα 3 αρχικά παιχνίδια το rdr2, καθώς μου είπε ότι οι φίλοι του παίζουν μόνο αυτό και αυτό τον ενδιαφέρει περισσότερο. Ήδη το παίζει εδώ και 3 μήνες στο ps4, άμα στήσουμε το pc θα το παίζει εκεί και θα απασχοληθεί μερικούς μήνες μέχρι να πέσουν οι τιμές στις κάρτες και να προσθέσουμε μια. Αυτό ήταν από την αρχή το σκεπτικό, με μόνη εναλλακτική, αν δεν μπορούσε καμία onboard GPU να σηκώσει τα παιχνίδια, να αγοράζαμε και μια κάρτα γραφικών τώρα. Αφού όμως σηκώνει έστω το GTA RP, ας πορεύεται έτσι μερικούς μήνες και μετά βλέπουμε. Ελπίζω να ξεκαθάρισα το πλάνο. Το θέμα είναι να γίνει σωστή επιλογή για να μην βρεθούμε προ απροόπτου όταν τελικά θέλουμε να προσθέσουμε μια Nvidia 3060, 3070, 3070 ti και δούμε ότι το τροφοδοτικό, η μητρική ή το κουτί δεν τη σηκώνει/χωράει. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2022 από prefuse
triplex1 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 26 λεπτά πριν, prefuse είπε Όχι είναι ξεκάθαρο αυτό που ζήτησα, μετά μπλέχτηκε με κονσολες και αναγκαστικά να σας πω τι κοσμικές έχουμε κτλ. Δεν προσπερασατηκε η λύση του 5600g που σε αυτόν μάλλον θα καταλήξουμε. Απλά βγήκε από τα 3 αρχικά παιχνίδια το rdr2, καθώς μου είπε ότι οι φίλοι του παίζουν μόνο αυτό και αυτό τον ενδιαφέρει περισσότερο. Ήδη το παίζει εδώ και 3 μήνες στο ps4, άμα στήσουμε το pc θα το παίζει εκεί και θα απασχοληθεί μερικούς μήνες μέχρι να πέσουν οι τιμές στις κάρτες και να προσθέσουμε μια. Αυτό ήταν από την αρχή το σκεπτικό, με μόνη εναλλακτική, αν δεν μπορούσε καμία onboard GPU να σηκώσει τα παιχνίδια, να αγοράζαμε και μια κάρτα γραφικών τώρα. Αφού όμως σηκώνει έστω το GTA RP, ας πορεύεται έτσι μερικούς μήνες και μετά βλέπουμε. Ελπίζω να ξεκαθάρισα το πλάνο. Το θέμα είναι να γίνει σωστή επιλογή για να μην βρεθούμε προ απροόπτου όταν τελικά θέλουμε να προσθέσουμε μια Nvidia 3060, 3070, 3070 ti και δούμε ότι το τροφοδοτικό, η μητρική ή το κουτί δεν τη σηκώνει/χωράει. Τζαμπα καθεσαι και γραφεις φιλε και ολοι οι αλλοι , τα πραγματα ειναι απλα και τα κανεις δυσκολα εσυ ο ιδιος , η πιο φθηνη 3060 ειναι αυτη https://www.skroutz.gr/s/28098917/Palit-GeForce-RTX-3060-12GB-GDDR6-StormX-Κάρτα-Γραφικών-PCI-E-x16-4-0-με-HDMI-και-3-DisplayPort-NE63060019K9-190AF.html Ειπες εξ'αρχης απο τα 800 μπορεις να πας στα 1000 , επομενως παιρνεις την καρτα και ρωτας τα παιδια αν μπορουν να σε βγαλουν τα υπολοιπα στο 500ρικο .....ΤΕΛΟΣ
prefuse Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, triplex1 είπε Τζαμπα καθεσαι και γραφεις φιλε και ολοι οι αλλοι , τα πραγματα ειναι απλα και τα κανεις δυσκολα εσυ ο ιδιος , η πιο φθηνη 3060 ειναι αυτη https://www.skroutz.gr/s/28098917/Palit-GeForce-RTX-3060-12GB-GDDR6-StormX-Κάρτα-Γραφικών-PCI-E-x16-4-0-με-HDMI-και-3-DisplayPort-NE63060019K9-190AF.html Ειπες εξ'αρχης απο τα 800 μπορεις να πας στα 1000 , επομενως παιρνεις την καρτα και ρωτας τα παιδια αν μπορουν να σε βγαλουν τα υπολοιπα στο 500ρικο .....ΤΕΛΟΣ Ναι αλλά να δώσω 1000 εκεί που αξίζουν και όχι να πάρω κάτι σε διπλάσια τιμή μόνο και μόνο για να παίξουμε ένα παιχνίδι. Αυτό λέω από την αρχή και δεν μας πειράζει να περιμένουμε. Γιατί να δώσω τα διπλάσια αφού και δεν αξίζει τόσο και σε λίγους μήνες θα έρθει σε πιο φυσιολογικές τιμές. Δεν καθορίζεται η ζωή μας αν θα μπορούμε να παίξουμε games και αφού μια onboard παίζει GTA RP δεν βλέπω τον λόγο να μην περιμένουμε λιγους μήνες ακόμα. Αν δεν είχε και κονσόλες άντε να το δικαιολογήσω.. The RTX 3060 is supposed to offer fantastic value for money, with 3,548 Cuda cores and 12GB of GDDR6 for just $329 Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2022 από prefuse
triplex1 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, prefuse είπε Ναι αλλά να δώσω 1000 εκεί που αξίζουν και όχι να πάρω κάτι σε διπλάσια τιμή μόνο και μόνο για να παίξουμε ένα παιχνίδι. Αυτό λέω από την αρχή και δεν μας πειράζει να περιμένουμε. Γιατί να δώσω τα διπλάσια αφού και δεν αξίζει τόσο και σε λίγους μήνες θα έρθει σε πιο φυσιολογικές τιμές. Δεν καθορίζεται η ζωή μας αν θα μπορούμε να παίξουμε games και αφού μια onboard παίζει GTA RP δεν βλέπω τον λόγο να μην περιμένουμε λιγους μήνες ακόμα. Αν δεν είχε και κονσόλες άντε να το δικαιολογήσω.. The RTX 3060 is supposed to offer fantastic value for money, with 3,548 Cuda cores and 12GB of GDDR6 for just $329 παληκαρε παλι σε αντιπαραθεση ερχεσαι τοσο εχει η καρτα η συγκεκριμενη , πιο ευκολο ειναι να ανεβει η τιμη παρα να περιμενεις εσυ να την παρεις με 250 , επανω σ'αυτην με ενα 500ρικο δεν παιρνεις μαπα πραγματα , σειρα 12 πας σε ιντελ ....απο μονος σου ειπες οτι μπορεις να ανεβεις στο 1000ρικο η κανω εγω λαθος Οτι θες κανε φιλε δεν μ'ενδιαφερει αλλο 1
imr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Και γιατί δεν παίρνεις ένα gaming laptop με ένα 800ρι?
prefuse Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, triplex1 είπε παληκαρε παλι σε αντιπαραθεση ερχεσαι τοσο εχει η καρτα η συγκεκριμενη , πιο ευκολο ειναι να ανεβει η τιμη παρα να περιμενεις εσυ να την παρεις με 250 , επανω σ'αυτην με ενα 500ρικο δεν παιρνεις μαπα πραγματα , σειρα 12 πας σε ιντελ ....απο μονος σου ειπες οτι μπορεις να ανεβεις στο 1000ρικο η κανω εγω λαθος Οτι θες κανε φιλε δεν μ'ενδιαφερει αλλο Δεν είπα ότι είναι μάπα αλλά σχεδόν σε διπλάσια τιμή από όσο αξίζει. Επιτέλους πρέπει να καταλάβουμε ότι οι τιμές είναι διπλάσιες και τριπλάσιες πέρα από την έλλειψη και γιατί υπάρχουν εκεί έξω "παληκάρια" που δίνουν μηνιατικα για να πάρουν μια υπερκοστολογημενη κάρτα γραφικών. Αν σταματούσαν να αγοράζουν, καθώς δεν είναι είδος πρώτης ανάγκης, αυτόματα θα έπεφταν και οι τιμές. Με λίγα λόγια, οι ίδιοι που θέλουν τις κάρτες γραφικών, απελπισμένα, ανεβάζουν τις τιμές +τους miners που ίσως το ξανασκεφτούν τώρα με τις τιμές ρεύματος που θα δουν.
ICE-T Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) έχει και 3050 με 413ευρω και 8GB, 12600K+B660 480 euros ,τα ρευστά κουτί και 16GB μνήμες ,ο 12600Κ με την ενσωματωμένη κάρτα πυροβολαει σε rendering. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2022 από ICE-T
prefuse Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, imr είπε Και γιατί δεν παίρνεις ένα gaming laptop με ένα 800ρι? Πρότεινε ένα να του το δείξω; Ευχαριστώ (Αν και μου είπε ότι δεν θέλει λάπτοπ αλλά σταθερό)
triplex1 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, prefuse είπε Δεν είπα ότι είναι μάπα αλλά σχεδόν σε διπλάσια τιμή από όσο αξίζει. Επιτέλους πρέπει να καταλάβουμε ότι οι τιμές είναι διπλάσιες και τριπλάσιες πέρα από την έλλειψη και γιατί υπάρχουν εκεί έξω "παληκάρια" που δίνουν μηνιατικα για να πάρουν μια υπερκοστολογημενη κάρτα γραφικών. Αν σταματούσαν να αγοράζουν, καθώς δεν είναι είδος πρώτης ανάγκης, αυτόματα θα έπεφταν και οι τιμές. Με λίγα λόγια, οι ίδιοι που θέλουν τις κάρτες γραφικών, απελπισμένα, ανεβάζουν τις τιμές +τους miners που ίσως το ξανασκεφτούν τώρα με τις τιμές ρεύματος που θα δουν. Φιλε πραγματικα εσυ τρολαρεις εδω μεσα και κανεις αλλος ........ το τραβας το θεμα εδω και 18 ωρες , καλο βραδυ να εχεις. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα