Arkin Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 51 λεπτά πριν, tommybertsen είπε Δεν μπορώ να κάνω direct comparison γιατί άλλαξα GPU αλλά αν δεις διαφορές , πες Μπορώ να τεστάρω με την παλιά GPU @1080p & i5-11600k Thanx! Λοιπον σιγουρα τρεχει και δειχνει πολυ πολυ καλυτερα απο πριν. Μηδεν stutters και με DLSS quality παιζει σε υψηλα FPS με 4070ti τα παντα utlra ray tracing on και δειχνει πανεμορφο στα 3440x1440. Θελει σιγουρα DLSS/FSR αλλιως τα 60fps δεν τα γλιτωνουμε αν θελουμε ray tracing. Spoiler Και εδω ενα screen για συγκριση Native/DLSS Quality. H πανω native η κατω DLSS Quality. Spoiler 1
tommybertsen Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Κι εγώ 1440p με 4080 έχω 94 average χωρίς RT και δεν δοκίμασα με RT γιατί δεν βρίσκω τον λόγο Δεν πρόσεξα αν έχει και FG implementation το παιχνίδι. Θα ξαναμπώ λίγο αργότερα. Σίγουρα από τα βίντεο που έβλεπα είναι καλύτερα και οπτικά και από άποψη επιδόσεων. Να σημειώσω πως δεν έχω ενεργή την ReBAR. On purpose γιατί θέλω να δω αν υπάρχουν noticeable διαφορές στο performance ορισμένων παιχνιδιών.
Arkin Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, tommybertsen είπε Κι εγώ 1440p με 4080 έχω 94 average χωρίς RT και δεν δοκίμασα με RT γιατί δεν βρίσκω τον λόγο Δεν πρόσεξα αν έχει και FG implementation το παιχνίδι. Θα ξαναμπώ λίγο αργότερα. Σίγουρα από τα βίντεο που έβλεπα είναι καλύτερα και οπτικά και από άποψη επιδόσεων. Να σημειώσω πως δεν έχω ενεργή την ReBAR. On purpose γιατί θέλω να δω αν υπάρχουν noticeable διαφορές στο performance ορισμένων παιχνιδιών. FG δεν εχει οχι αν ειχε θα πηγαιναμε στα 120-130fps θα ηταν σε αλλο επιπεδο αλλα και τωρα παιζετε αψογα εκανες και λιγες μαχες κανενα θεμα με stutter και τα fps πολυ καλα. Rebar ενεργο παντα δινει καλο boost σε καποια παιχνιδια δεν υπαρχει λογος να το εχουμε off. 1
tommybertsen Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 4 λεπτά πριν, Arkin είπε FG δεν εχει οχι αν ειχε θα πηγαιναμε στα 120-130fps θα ηταν σε αλλο επιπεδο αλλα και τωρα παιζετε αψογα εκανες και λιγες μαχες κανενα θεμα με stutter και τα fps πολυ καλα. Rebar ενεργο παντα δινει καλο boost σε καποια παιχνιδια δεν υπαρχει λογος να το εχουμε off. Σωστά τα λες εσύ, απλά εγώ είμαι περίεργος να δω διαφορές before & after Θα το ενεργοποιήσω, soon
Arkin Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, tommybertsen είπε Σωστά τα λες εσύ, απλά εγώ είμαι περίεργος να δω διαφορές before & after Θα το ενεργοποιήσω, soon Κοιτα σε καποια παιχνιδια θα σου δωσει μεχρι και 10fps σε αλλα μπορει και καθολου δεν δουλευει παντου το ιδιο το rebar. Για το forspoken παντως τρομερη διαφορα με τη νεα εκδοση και μπραβο τους. Τωρα για το παιχνιδι δεν με κανει να το παιξω πολυ χαζοι διαλογοι και πολυ περιεργο συνολικα με εναν τεραστιο ψηλο αδειο κοσμο. 1
tommybertsen Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 6 λεπτά πριν, Arkin είπε Κοιτα σε καποια παιχνιδια θα σου δωσει μεχρι και 10fps σε αλλα μπορει και καθολου δεν δουλευει παντου το ιδιο το rebar. Για το forspoken παντως τρομερη διαφορα με τη νεα εκδοση και μπραβο τους. Τωρα για το παιχνιδι δεν με κανει να το παιξω πολυ χαζοι διαλογοι και πολυ περιεργο συνολικα με εναν τεραστιο ψηλο αδειο κοσμο. Ισχύει, το παιχνίδι είναι κουραστικό 😕 Αν δεν είχα backlog και σε ΠΟΛΥ γενναία πτώση τιμής (πχ ~15€ ) , θα το σκεφτόμουν! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα