Προς το περιεχόμενο

Forspoken [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, ilos είπε

Όλες τις φόλες μας κέρασε φέτος το Λιζάκι. Έχω πολύ ανυπομονησία τι φυντάνι θα είναι και το dead Island 2.🤣

Όσο μούφα και να είναι το DI2 τουλάχιστον το combat φαίνεται fun, εάν όντως είναι fun τότε άνετα μπορεί να σε κρατήσει γιατί όπως ξέρεις στο τέλος τις ημέρας το gameplay είναι που έχει σημασία.

Σε αυτό το combat φαίνεται χαοτικό και οι εχθροί άψυχοι. Επίσης το story δεν φαίνεται να λέει πολλά και δυστυχώς στο πιέζουν με πολλά unskippable cutscenes και κλειδωμένους διαλογους. Το οποιο δεν θα ήταν ιδιαίτερο θέμα άμα ήταν καλά γραμμένο, αλλα δυστυχώς δεν φαίνεται να ισχύει αυτό.

Μέχρι και η φωνή του κοσμήματος που φοράει είναι εκνευριστική. Μου θυμίζει τον άγγλο είρωνα τυπά από τα Assassin's Creed.

• Moderators
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Arkin είπε

Μολις ηρθε απο amd rewards πριν λιγο. Οπως ηρθε ετσι εφυγε. Χιλιες φορες να ξανα παιξω το FFXV το οποιο αν και 8 χρονια πριν ειναι πολυ καλυτερο σε γραφικα και οπως διαβαζω και γενικα ιστορια gameplay κτλ.

Από το ίδιο studio και με το τέλος της ιστορίας σε...novel, γιατί τα DLCs που θα τέλειωναν την ιστορία ακυρώθηκαν από την Square Enix. :P

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε

Από το ίδιο studio και με το τέλος της ιστορίας σε...novel, γιατί τα DLCs που θα τέλειωναν την ιστορία ακυρώθηκαν από την Square Enix. :P

Παλι καλα να λεμε με τα 4 DLC το XV καπως μπαλωσε τις τρυπες του κεντρικου παιχνιδιου. Τα υπολοιπα DLC κριμα που ακυρωθηκαν αλλα εφοσον παιχτουν τα 4 DLC που βγηκαν δειχνει αρκετα ολοκληρωμενο σαν παιχνιδι. 

Δημοσ.

Τελειωσα το demo μολις. Θα πω απλα μεινετε μακρια. Πολυ κακο για το τιποτα. Χαοτικος κοσμος αλλα χαζοι διαλογοι πολυ κακο συστημα μαχης τα ιδια και τα ιδια στα 50 λεπτα που τελειωσα το demo. Ουτε καν ομορφο δεν το λες εχει πολλες αστοχιες στα γραφικα. Κριμα για το 80αρι που ζητανε εκει στην square enix δυστυχως πολλοι θα την πατησουν. 

Spoiler

Forspoken-Demo-2023-01-24-20-23.png
Forspoken-Demo-2023-01-24-20-26-1.png
Forspoken-Demo-2023-01-24-20-28.png
Forspoken-Demo-2023-01-24-20-42-1.png
Forspoken-Demo-2023-01-24-20-44.png
Forspoken-Demo-2023-01-24-20-45.png
Forspoken-Demo-2023-01-24-20-47.png
Forspoken-Demo-2023-01-24-20-47-1.png
Forspoken-Demo-2023-01-24-20-57.png
Forspoken-Demo-2023-01-24-20-58.png
Forspoken-Demo-2023-01-24-20-58-1.png
Forspoken-Demo-2023-01-24-21-04.png

Δημοσ.

Και εδω το demo. Δεν εχει ψυχη και δεν με εκανε να το ξεψαχνισω παραπανω. Loading times εξαιρετικα γρηγορα με nvme αλλα σε καποια cutscenes η οθονη μαυρισε χωρις λογο για λιγα δευτερολεπτα. Θελει δουλιτσα γενικα αν και stutters δεν υπαρχουν περα απο 1 γερο σε ενα μεγαλο αντιπαλο. Θα γινει σε λιγακι καλυτερη η αναλυση κλασικο youtube

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Το προσωπο μου οσο εβλεπα τα reviews

Τι φάση? Κάνει cast boredom spells? 😛

Βασικά βλέποντας μερικά ακόμα δεν φαίνεται κακό, στο σύνολο, απλά αδιάφορο δυστυχώς.

Ίσως μετά από μπόλικα patches και κάνα δυο DLCs ίσως να αξίζει να ξοδέψεις τόσες ώρες.

Αλλα πιο πιθανό ακούγεται απλά να το παρατήσουν έτσι.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Τι φάση? Κάνει cast boredom spells? 😛

Απο την αρχή όλα τα βιντεάκια, όταν έδειχναν κοντινό, φαινόταν ότι δεν είχαν δώσει βάση στα χαρακτηριστικά της. Επίσης, το είχα πει όσον αφορά το gameplay από τον τρόπο που παρουσίαζαν τα gameplay τους πριν (η κάμερα να παίζει από εδώ και από εκεί, να δείχνουν fights με τα περισσότερα skill να τα έχει πάρει κτλ). 

Όπως είδα και στους easy allies, ειδικά στην αρχή φαίνεται φουλ βαρετό, με range attacks κυριως. Επίσης, δεν έχουν δώσει βάση καθόλου στο story, και ακόμα δεν έχω καταλάβει ποιο είναι. Το μόνο που ξέρω είναι ότι η κοπελιά περπατά στη New York και ξαφνικά πάει στην Athia. Και μετά? 

Τα single player θα τα αγοράσω επειδή έχουν ωραίο στόρι πάνω από όλα. Αν δεν το ξερω, δεν και εγώ. 

Θα δω κάνα stream, αλλά για αγορά μάλλον σε καμία μελλοντική έκπτωση στο ps. 

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Απο την αρχή όλα τα βιντεάκια, όταν έδειχναν κοντινό, φαινόταν ότι δεν είχαν δώσει βάση στα χαρακτηριστικά της. Επίσης, το είχα πει όσον αφορά το gameplay από τον τρόπο που παρουσίαζαν τα gameplay τους πριν (η κάμερα να παίζει από εδώ και από εκεί, να δείχνουν fights με τα περισσότερα skill να τα έχει πάρει κτλ). 

Όπως είδα και στους easy allies, ειδικά στην αρχή φαίνεται φουλ βαρετό, με range attacks κυριως. Επίσης, δεν έχουν δώσει βάση καθόλου στο story, και ακόμα δεν έχω καταλάβει ποιο είναι. Το μόνο που ξέρω είναι ότι η κοπελιά περπατά στη New York και ξαφνικά πάει στην Athia. Και μετά? 

Τα single player θα τα αγοράσω επειδή έχουν ωραίο στόρι πάνω από όλα. Αν δεν το ξερω, δεν και εγώ. 

Θα δω κάνα stream, αλλά για αγορά μάλλον σε καμία μελλοντική έκπτωση στο ps. 

Μεινε μακρια απλα δεν. Οσο επαιξα το demo δεν βρηκα κατι για melee combat. Ολο spell και κακο. Και ο κοσμος αρκετα ακαθοριστος δεν σε εκανε σε καμια περιπτωση να τον εξερευνησεις. Παρομοιο θεματακι με το FFXV του ιδιου στουντιο. Σε πολυ γερο sale και αν καταφερουν να το σουλουπωσουν οσο γινεται δηλαδη. Το 66 στο metactitic το θεωρω πληρως αντιπροσωπευτικο μαλλον εβγαλαν το demo για να προστατεψουν τον κοσμο απο το να πεταξουν τα χρηματα τους. Και 49% mixed στο steam ειδα μολις. 

Το μονο καλο αυτο που ανεφερα οτι τα loading ειναι μηδενικα. Direct storage το πρωτο παιχνιδι που το εχει και ο nvme ειναι απαραιτητος. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lotof είπε

Δεν πιάνει τα 60 ούτε με 4090. 

Στα 3440x1440 με FSR quality και ολα ultra με κλειστο RT το οποιο δεν κανει καμια διαφορα ειχα μονιμα 60+ fps με 6800xt. Χωρις FSR επαιζε στα 45-50fps. Δεν ειναι τοσο βαρυ το παιχνιδι. Τo RT το γονατιζει ομως. 

Δημοσ.

Έβαλα να δω λιγο gameplay στο youtube. Αδιάφορο μου φάνηκε, αλλά διάβασα ένα πολύ εύστοχο σχόλιο. Πως μοιάζει με παιχνίδι από τα "μεγάλα" που δίνει η epic δωρεάν σε 1-2 χρόνια στις γιορτές. Θα περιμένω λοιπόν..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...